Skvelé tipy na ľahké seriály a filmy na Netflixe
Ahojte, mate pls nejaky tip na nieco dobre? Par dni dozadu som dopozerala Gossip girl, predtym outer banks, Emily in Paris, beriem to ako hodiny anglictiny 🙂. Nieco co vas bavilo a bolo take lahke, ziadne vrazdy, nasilnosti? Diik
Nobody Wants This - Tohle nikdo nechce
Workin' Moms - Zpátky do práce
Bridgerton
Outlander - Cizinka
The Lincoln Lawyer - Advokát
Call My Agent!
From Scratch - Od nuly
Decoupled - Rozvádení
Kominského metoda
...pred Vianocami odporúčam:
Home for Christmas - Vánoce u našich
A Storm for Christmas - Veselé vánice
@autorka, Nobody Wants This som akurát včera dopozerala. Mne sa to veľmi páčilo. A sorry, píšeš, žiadne vraždy, násilnosti - tak Outlander z tých mojich tipov vylúč, lebo tam sú niekedy fakt kruté scény, ale ináč skvelý seriál a možno aj The Lincoln Lawyer, nejaké násilnosti tam určite boli, aj keď nič hrozné.
@roxanka1 Desperate Housewives nie sú na Netflixe
Ahoj
Mne sa veľmi páčil setial Maid - Chyžná.
Trosku smutne ale naozaj veľmi pekne ako sa o seba a svoju dcérku vedela mladá žena postarať.
Mne sa pacilo okrem vacsiny co tu zaznelo este Sweet Magnolias a pre-sequel k Bridgerton Queen Charlotte, Virgin River, My Life with Walter boys a este From Scratch a Sexlife
Aj ja som akurát dopozerala NOBODY WANTS THIS, Adam Brody je fešák. Seriál je aj vtipný aj jemne romantický.
@unicornlady brody je asi jediny dovod preco som to pozerala, ale vydrzala som len dve casti aj tak 😀
@baboobchod Jasné, Alfa samci bol tiež dobrý seriál👍, na to som úplne zabudla. Vtipná oddychovka, dobre vybratí herci, krátka stopáž...😍
@simsalabim Veľmi príjemný seriál👍❤ (aj film), aj keď Dextera som mala chuť niekedy prefackať, nech sa spamätá...

Firefly lane. Obcas je to tam take smutne, mierne depresivne, ale celkom fajn a este taka total oddychovka na anglictinu Cheesapeake shores a Virgin river