icon

Videli ste trilógiu Before od Richarda Linklatera?

slovakboy
Včera o 20:13

Videli ste trilógiu filmov Pred Úsvitom, Pred Súmrakom a Pred Polnocou? Natočil ju Richard Linklater, každý film s rozostupom 9 rokov. Je to nekonečný dialóg medzi chlapcom a dievčaťom, potom mužom a ženou a nakoniec otcom a matkou. Čakal som sladkú romantiku, ale toto vo mne zanechalo oveľa hlbší zážitok. Som zvedavý na vaše názory na toto výnimočne dielo.

anonym_bf4eea
Včera o 20:14

@slovakboy nevidela,ale znie to z tvojho popisu tak zaujimavo,ze to urcite vyhladam a pozriem si 🙂

anonym_5f4d82
Včera o 21:03

som si to vygúglila,a myslela som,že prvý film bude o deťoch,keď píšeš rozhovor medzi chlapcom a dievčaťom,a pritom ide o dospelých ľudí,čo mali náhodný sex hneď po zoznámení 🙄

slovakboy
autor
Včera o 21:41
@anonym_5f4d82

som si to vygúglila,a myslela som,že prvý film bude o deťoch,keď píšeš rozhovor medzi chlapcom a dievčaťom,a pritom ide o dospelých ľudí,čo mali náhodný sex hneď po zoznámení 🙄

@anonym_5f4d82 nie, to ja som starý 😊

cimage
Včera o 22:01

Videla som to a pacilo sa mi to. Ak niekto caka nejaku zapletku, akciu, tak to tam nenajde. Ide tam o tie dialogy.

slovakboy
autor
Včera o 22:13
@cimage

Videla som to a pacilo sa mi to. Ak niekto caka nejaku zapletku, akciu, tak to tam nenajde. Ide tam o tie dialogy.

@cimage a ktorý diel bol najlepší? Prečo?

cimage
Dnes o 10:12
@slovakboy

@cimage a ktorý diel bol najlepší? Prečo?

@slovakboy mne sa najviac pacila dvojka. Bolo to zaujimave ako opisovali svoje pribehy, preco im nevyslo stretnutie a kam sa posunuli.