icon

Žaneta z Ruže pre nevestu:

5. mar 2026

išla edukovať diváctvo do show kde su samé "hlupane", podla jej slov, ale zatiaľ to vyzerá že ona je tam najmenej ostrá ceruzka v peračníku..

anonym_d3417c
5. mar 2026

Gdo???

anonym_f94552
5. mar 2026

a ty si stale nepochopila,ze 80% z toho idu podla scenara?je to show

anonym_4ce4c6
5. mar 2026

Akí účinkujúci takí sledovatelia. Ti co sledujú tu show nemajú v hlave viac než tí čo sa tam prihlásia. Normálni ľudia sledujú iné žánre

anonym_d9a3ed
5. mar 2026

@anonym_autor kvoli comu? Lebo zlozila “basnicku”?? Neverim ani na sekundu ze to bol jej napad. Nie je nikomu podozrive ze ani jeden jediny krat sa tie ich “darceky” pre zenicha neopakuju? Vsetko im to rezia kaze robit…

anonym_daf40f
5. mar 2026

Nepozerám túto hovadinu, ale jednu sériu som kukala zbežne kvoli kamoške co tam bola ,ona vravela, ze nemali scenár, tie niektoré pripečené aj normalne zeny boli naozaj take, to uz sa potom snažia tvorci využiť a vedia ako smerovat diváka a hlavne to vedia tak super postrihat, ze tie ucinkujuce len otvaraju doma hubu ked to vidia .Ci sa odvtedy nieco zmenilo a uz scenár maju, to neviem. Ale s každou reality šou je to to iste a na jedno kopyto.

katjas8
5. mar 2026

Aj mna sklamala, mala som ju rada, prekvapilo ma, že tam šla.

anonym_85039c
6. mar 2026

Kedy a kde to začalo?

anonym_737ab7
6. mar 2026

@anonym_autor to bola tá s tou básničkou? Vkuse čumí ako keby mala o kolečko menej mám z nej práveže pocit aj tá učiteľka je zvláštna

anonym_9e2292
6. mar 2026

ucinkuju hlupane a hraju to pre hlupane.

anonym_37f9bd
6. mar 2026

Žanetu sledujem už roky, úprimne som skoro odpadla keď mi vyskočilo že bude v Ruži - tú odmietam sledovať 😅 neviem čo ju k tomu viedlo ale už teraz mi je smutno keď vidím komentáre pod jej príspevkami, podľa mňa si týmto krokom úplne rozbila komunitu, ktorú roky budovala.

anonym_35eca1
6. mar 2026
@anonym_37f9bd

Žanetu sledujem už roky, úprimne som skoro odpadla keď mi vyskočilo že bude v Ruži - tú odmietam sledovať 😅 neviem čo ju k tomu viedlo ale už teraz mi je smutno keď vidím komentáre pod jej príspevkami, podľa mňa si týmto krokom úplne rozbila komunitu, ktorú roky budovala.

@anonym_37f9bd
Fakt chodila s Andrewom Tatom?

anonym_7fe2b8
6. mar 2026

@anonym_autor neviem kto to je alé tam sú vyberané tie baby normalne na oslovenie markízy

anonym_37f9bd
6. mar 2026
@anonym_35eca1

@anonym_37f9bd
Fakt chodila s Andrewom Tatom?

@anonym_35eca1 už to spomínala na storkách 1-2 roky dozadu, či je to pravda netuším. Nepríde mi ale ako typ čo by si to vymýšľal kvôli sociálnym sieťam, práve preto som ju sledovala😅

dadis
9. mar 2026
@anonym_f94552

a ty si stale nepochopila,ze 80% z toho idu podla scenara?je to show

@anonym_f94552 Nemaju scenar na to, co hovorit 🙄.. jasne, ze maju scenar - ze v tejto epi bude taka sutaz, taka aktivita, take rande. Aj tie darceky si tie zeny same vymyslia, ale samozrejeme produkcia o tom dopredu vie (prave pre ten pripad, ze by mali 2 rovanky dat).. taky typ show, kde maju aj scenar, co hovorit, sa vola scripted show. Tato relacia vsak scriptovana nie je..

anonym_3c7a09
11. mar 2026

ja si nemozem pomoct, ale ona ma taky sialeny pohlad, posobi na mna strasidelne

gabulka652
23. mar 2026

No a podľa https://www.pozerajfilmy.sk/tv/ruza-pre-nevestu... je celkom rozvážna :D