icon

Adriana Sklenaříková v Show Jana Krausa - vaše dojmy

16. dec 2025

Co hovoríte na Sklenarikovu co bola teraz v Show Jana Krause? Komentáre sú všade vypnuté, tak si myslím, že neboli zrovna pozitívne. Cudne na mňa pôsobila, tak namyslene strašne. Ešte donedávna som z nej mala iný pocit.

anonym_c81480
16. dec 2025

@anonym_autor videla som iba chvíľu, mne pripadala taká povýšenecká a akoby mala vypité. Nepáči sa mi ani jej krátky účes a mohla si obliecť niečo krajšie, nie to vrece, veď má super postavu. Na ten vek vyzerá waaaw, napriek tomu ju nepovažujem za dych berúcu (áno, súmerná tvár, plné pery, rovné zuby atď), ale proste iné ženy aj nemodelky sú pre mňa sympatickejšie a krajšie. A nie, nezávidím, ja dobre viem, že som obyčajná a som s tým ok. Každý má iný vkus, čo sa páči jednému, nemusí druhému. Keby som si mala vybrať, či budem vyzerať ako ona alebo taká Gabika Marcinková, beriem Gabiku.

anonym_81cb6a
17. dec 2025
@anonym_8eb7d0

@anonym_81cb6a akú " aj hlavu, aj pätu a pointu " chceš u Krausa ? Veď na jeho talk show sa nedá pozerať, neustále skáče do reči, nenechá človeka dopovedať myšlienku, má trápne poznámky aj otázky, navyše je to celé postrihané... zaseknutá mi vôbec nepríde, je ťažké robiť rozhovor v češtine ak ju vôbec nepoužíva a nehovorí denne ani po slovensky.

@anonym_8eb7d0 pozri si iné rozhovory na youtube s Adrianou, kedysi vedela aj rozprávať. Neviem či má tak zle urobenú plastiku, alebo chrup, neskutočne afektovala. Tak simplexný prejav vidno aj pri A. Verešovej. A je úplne jedno či študovali právo, alebo medicínu. Ty to fakt nevidíš? Inè svetové modelky, ktoré tu už ktosi spomínal v diskusii som nikdy nevidela tak afektovať.

tilly
17. dec 2025
@enmery

@tilly Niečo mi hovorí, že kočka si tak či tak...a peniaze?Tie ešte nezaručujú šťastie, práve naopak. Ale mali by sme snívať do smrti.🤣

@enmery och ďakujem, urobila si mi deň

margotka17
17. dec 2025
@anonym_453ad7

@anonym_autor ona bola vždy divná.Uz vyzerá ako chlap veľmi zostarla a stratila šmrnc tými krátkymi vlasmi.Pre mňa je labilna roky ohovarala svojho otca najprv nechcela deti, potom ťažko zaplatené a, keď ho má, tak žije ako teenegerka ona potrebuje okolo seba robiť rozruch, aby bola zaujímavá.Verim tomu, čo písal jej ex dieťa mala len na fotky, ktorá normálna žena odíde od dieťaťa kvôli práci a slave

@anonym_453ad7 presne to si hovorím aj ja. Dcéru využije len na fotenie do časopisov a inak nech sa stará otec. Mne pripadá, že má pocit, že má stále 25.

johanka21
17. dec 2025

@anonym_autor Show Jana Krausa má vždy vypnuté komentáre... Ona je už veľmi preafektovaná, škoda, že jej tak sláva stúpla do hlavy, povedala by som, že jej to poškodilo aj na kráse. Možno má šťastie, že na tých fotkách nerozpráva 😉

anonym_453ad7
17. dec 2025
@anonym_8eb7d0

@anonym_81cb6a akú " aj hlavu, aj pätu a pointu " chceš u Krausa ? Veď na jeho talk show sa nedá pozerať, neustále skáče do reči, nenechá človeka dopovedať myšlienku, má trápne poznámky aj otázky, navyše je to celé postrihané... zaseknutá mi vôbec nepríde, je ťažké robiť rozhovor v češtine ak ju vôbec nepoužíva a nehovorí denne ani po slovensky.

@anonym_8eb7d0 Krausova show je trápna?my ho radi pozeráme vie si spraviť srandu sam zo seba a mám rada jeho humor.

anonym_8eb7d0
17. dec 2025
@anonym_81cb6a

@anonym_8eb7d0 pozri si iné rozhovory na youtube s Adrianou, kedysi vedela aj rozprávať. Neviem či má tak zle urobenú plastiku, alebo chrup, neskutočne afektovala. Tak simplexný prejav vidno aj pri A. Verešovej. A je úplne jedno či študovali právo, alebo medicínu. Ty to fakt nevidíš? Inè svetové modelky, ktoré tu už ktosi spomínal v diskusii som nikdy nevidela tak afektovať.

@anonym_81cb6a bože, veď je herečka, trochu afektu nerobí z človeka jednoduchého, zaseknutého.... jedinca, inak by nemohla robiť moderátorku vo Francúzkej televízii, nemyslíš? Pozri sa na Čírovú, aká je preafektovaná v každom rozhovore, napriek tomu ju mám rada.
Simplexný prejav má hlavne Kraus, dokonca často vedie rozhovor v nadradenom až ponižujúcom prejave, nedivím sa, že viaceré české celebrity odmietajú pozvanie do jeho show. Možno si dala pohárik na guráž, aby pretrpela rozhovor s toxickým Krausom, to ju tiež nerobí alkoholičkou ako tu naznačujú niektoré " dámy "

anonym_81cb6a
17. dec 2025
@anonym_8eb7d0

@anonym_81cb6a bože, veď je herečka, trochu afektu nerobí z človeka jednoduchého, zaseknutého.... jedinca, inak by nemohla robiť moderátorku vo Francúzkej televízii, nemyslíš? Pozri sa na Čírovú, aká je preafektovaná v každom rozhovore, napriek tomu ju mám rada.
Simplexný prejav má hlavne Kraus, dokonca často vedie rozhovor v nadradenom až ponižujúcom prejave, nedivím sa, že viaceré české celebrity odmietajú pozvanie do jeho show. Možno si dala pohárik na guráž, aby pretrpela rozhovor s toxickým Krausom, to ju tiež nerobí alkoholičkou ako tu naznačujú niektoré " dámy "

@anonym_8eb7d0 a ministerka kultúry gde robila moderátorku? Tiež v televízii a veľa inteligencie tam veru nepobrala.

maciatkolulu
17. dec 2025
@anonym_8eb7d0

@anonym_8eb7d0 ja neviem,ale ju niekto nútil ísť do relácie k niekomu,kvôli komu si musí dať pohárik a pôsobiť,že si dala aj niečo k tomu?

anonym_938aa5
17. dec 2025

No ja som to videla náhodou a padla mi sánka. Šialene zlé. Po tom rozhovore som úplne uverila jej mužovi že sa nestará o dceru. Zvláštne mať vymodlené dieťa a potom ho nechať väčšinu času s mužom. No ale asi prišla na to, že nie je materský typ. Škoda toho lebo otec má už tuším 65 takže snáď sa mu najbližších 20 rokov nič nestane, dcéra ho bude potrebovať v plnom zdraví.

basska_b
17. dec 2025
@anonym_8eb7d0

@anonym_8eb7d0 Mne to zas pride, že ona musela tak odpovedať, ako odpovedala, aby z nej tam neurobil blba... Podľa mňa je naozaj smart, ako tam o sebe vraví, lebo vie na tie jeho otázky tak odpovedať, že on už potom v podstate nemoze zatraposit. Ale ja tie jeho show fakt nemusím uz dlhé roky. Vždy len tak nejak omylom si pozriem nejakú epizodku

slavomira236
17. dec 2025

Zenya 54 rokov a vyzera skvelo. Je to kocka stale. Mne nevadi. Koho nemusim je Veresova a ten jej hlas. A po slovensky uz tiez nevie rozpravat a to je len za humnom.

mateson2004
17. dec 2025

Vyskočil na mňa nejaký rozhovor, teraz nedávno. Nebolo to u Krausa. Mne pripadalo, že nie je úplne triezva. Fakt pôsobila ako opitá. Ale krásna je stále , vždy bola. Na svoj vek vyzerá úžasne, vlasy jej podľa mňa lepšie išli dlhšie, také mikado mala jeden čas, to bolo dokonalé.. Aj tak je kočka.

anonym_8eb7d0
17. dec 2025
@maciatkolulu

@anonym_8eb7d0 ja neviem,ale ju niekto nútil ísť do relácie k niekomu,kvôli komu si musí dať pohárik a pôsobiť,že si dala aj niečo k tomu?

@maciatkolulu možno nevedela do čoho ide, tu povedala, že nevidela jeho show.

https://www.youtube.com/watch?v=sJUwKLwSbug
anonym_8eb7d0
17. dec 2025
@basska_b

@anonym_8eb7d0 Mne to zas pride, že ona musela tak odpovedať, ako odpovedala, aby z nej tam neurobil blba... Podľa mňa je naozaj smart, ako tam o sebe vraví, lebo vie na tie jeho otázky tak odpovedať, že on už potom v podstate nemoze zatraposit. Ale ja tie jeho show fakt nemusím uz dlhé roky. Vždy len tak nejak omylom si pozriem nejakú epizodku

@basska_b súhlasím s tebou, já jeho show vôbec nesledujem, len ma zaujala diskusia tak som si to pozrela. Vôbec sa nečudujem, že má vypnuté komentáre, asi by nezvládol kritiku.

moonlight1210
17. dec 2025
@anonym_8eb7d0

@anonym_8eb7d0 Neprisla mi opita, ani namyslena v tomto videu. Skor ako ja, ked na mna niekto hovori anglicky so silnym prizvukom a ja sa musim riadne sustredit, co hovori, aby som pochopila (btw. hudobny podmaz by ma iritoval, lebo to zhorsuje podmienky pocuvania).
Plus pri odpovedi hladat vhodne slova, ak je rozhovor na temu, kde mi chyba slovna zasoba.

Asi podobne by som posobila. Mierne nervozne z neistoty v jazyku, snazila sa to zakryt, k tomu by som rozvazovala odpoved. Takto nejak by to vyzeralo.

Btw. na svoj vek vyzera vyborne. Vyzerat takto v jej veku, tak si to uzivam.

anonym_4b542a
17. dec 2025

Len som to niekde zazrela...krátke video z hosťovania u Krausa...
To že starne je prirodzené...
A ako tu niektoré písali že "nikdy nebola pekná" ...no ja neviem...podľa mňa to bol kus krásnej ženy so všetkými čo k tomu patrí...
Čo mňa ale totálne irituje na týchto "zahraničných" slovenkách je, že prestanú ovládač svoj rodný jazyk!!!! Nepochopiteľné pre mňa....a v momente prepínam, lebo to nemôžem počúvať ako "hľadajú" tie správne slová...
Moja sestra žije roky...viac ako 30 rokov v zahraničí (nie anglický hovoriacej krajine!) a zázrakom asi hovorí čisto po slovensky keď príde...nikto by nepoznal že žije väčšinu svojho života v zahraničí (dokonca učí v škole)
...asi toľko k tomu 🤣

anonym_8eb7d0
17. dec 2025
@anonym_4b542a

Len som to niekde zazrela...krátke video z hosťovania u Krausa...
To že starne je prirodzené...
A ako tu niektoré písali že "nikdy nebola pekná" ...no ja neviem...podľa mňa to bol kus krásnej ženy so všetkými čo k tomu patrí...
Čo mňa ale totálne irituje na týchto "zahraničných" slovenkách je, že prestanú ovládač svoj rodný jazyk!!!! Nepochopiteľné pre mňa....a v momente prepínam, lebo to nemôžem počúvať ako "hľadajú" tie správne slová...
Moja sestra žije roky...viac ako 30 rokov v zahraničí (nie anglický hovoriacej krajine!) a zázrakom asi hovorí čisto po slovensky keď príde...nikto by nepoznal že žije väčšinu svojho života v zahraničí (dokonca učí v škole)
...asi toľko k tomu 🤣

@moonlight1210 tiež mi neprišla opitá, ale nepáčilo sa mi ako sa tu z nej snažia spraviť alkoholičku.
Viem sa vžiť do jej situácie, keď som prišla domov zo zahraničia (žila som tam skoro 20 rokov) na pár dní, tak prvé dva dni som sa aj ja "zasekávala" ale potom v pohode.

@anonym_4b542a mňa zas iritujú ľudia, ktorí nežili v zahraničí dlhšiu dobu, alebo neovládajú cudzí jazyk a mudrujú. Samozrejme, že sa Slovenčina nedá zabudnúť, ale keď od 19tky žiješ mimo Slovenska a hovoríš tam dvomi cudzími jazykmi ako Adriana, je ťažšie prepnúť hneď v hlave na Slovenčinu ak ju denne nepoužívaš.
Nezabúdaj, že má cez 50, stáva sa nám, že si nespomenieme na slovo aj keď komunikujeme len v jednom jazyku a nie tromi.

rosavia
17. dec 2025

No tak som si to teda pozrela, aby som vedela, z coho su ludia taki zhrozeni. A cuduj sa svete, nic hrozne som na tom video nevidela. Rozprava po slovensky normalne. Niekedy movie nejake to slovo po anglicky, ale to su zvacsa slova, s ktorymi na Slovensku nevyrastala, alebo take, co jej proste momentalne vypadli, lebo ich ozaj po slovensky roky nepouziva.
Ja tiez roky na Slovensku nezijem a asi by ma nejake dotycne tu na koniku ukamenovali za moj recovy prejav. Zaujimave, ze ked hovorim s mamou, 70-nickou po telefone cez vikend, tak nema ziadny problem s tym, ako rozpravam, ani nikto iny, ked pridem na Slovensko.
Ozaj, vela kriku pre nic. Podla mna bola Adriana u Krausa v pohode.

maciatkolulu
17. dec 2025
@anonym_8eb7d0

@anonym_8eb7d0 nevedela a preto si profesionálna modelka musela supnúť niečo na posilnenie hej?

anonym_8eb7d0
17. dec 2025
@maciatkolulu

@anonym_8eb7d0 nevedela a preto si profesionálna modelka musela supnúť niečo na posilnenie hej?

@maciatkolulu ako vieš, že si niečo dala ?? Napísala som možno.
Nikto sa s tebou doma nebaví, nemáš do koho rýpať ?

maciatkolulu
17. dec 2025
@anonym_8eb7d0

@maciatkolulu ako vieš, že si niečo dala ?? Napísala som možno.
Nikto sa s tebou doma nebaví, nemáš do koho rýpať ?

@anonym_8eb7d0 ale.neryoem,pozri si prvé minúty. Takto bežné profesionál neustupuje a ona je ťažký profesionál aspoň by mala byť.

maciatkolulu
17. dec 2025

Ja neviem,či všetky píšete o jazyku za mňa hovorila úplne normálne,ale tie ksichty čo hádzala,proste žena bez niečoho sejknuteho nedáva,tobôž naozaj profesionálka.

zuzana76
17. dec 2025
@maciatkolulu

Ja neviem,či všetky píšete o jazyku za mňa hovorila úplne normálne,ale tie ksichty čo hádzala,proste žena bez niečoho sejknuteho nedáva,tobôž naozaj profesionálka.

@maciatkolulu je len afektovana

anonym_938aa5
Včera o 04:56

No ja som si pozerala po tom ako ma šoklo ( doslovne) to video s Krausom aj iné videá na YouTube. A môžem skonštatovať: 1. Ako mladá bola dokonala 2. Ešte pred pár rokmi vedela úplne plynule rozprávať po slovensky bez anglicizmov, bez afektovania, normálna milá baba 3. Videla som aj video s novým frajerom, jedna hrôza, vyzerá že jej úplne preplo, pubertáčka afektovana 4. Vzhľad v 50-tie nejdem hodnotiť, starneme všetci a ona má stále zákazky v modelingu a postavu má stále super. Na tvári už vidno vek ale 55 nie je 40 kde žena môže vyzerať ešte stále veľmi exkluzívne

mamadievcatiek
Včera o 05:44
@rosavia

No tak som si to teda pozrela, aby som vedela, z coho su ludia taki zhrozeni. A cuduj sa svete, nic hrozne som na tom video nevidela. Rozprava po slovensky normalne. Niekedy movie nejake to slovo po anglicky, ale to su zvacsa slova, s ktorymi na Slovensku nevyrastala, alebo take, co jej proste momentalne vypadli, lebo ich ozaj po slovensky roky nepouziva.
Ja tiez roky na Slovensku nezijem a asi by ma nejake dotycne tu na koniku ukamenovali za moj recovy prejav. Zaujimave, ze ked hovorim s mamou, 70-nickou po telefone cez vikend, tak nema ziadny problem s tym, ako rozpravam, ani nikto iny, ked pridem na Slovensko.
Ozaj, vela kriku pre nic. Podla mna bola Adriana u Krausa v pohode.

@rosavia Presne tak ako píšeš.Podla mňa vystupovala prirodzene a so šarmom.Je to krásna žena.A čo sa týka jej vzhľadu, napíšem len toľko, že keď žena má 54 rokov a prešla menopauzou, prirodzene zostarne.Tie čo tu písali že ako zostarla, sú určite vo veku 20 až 40 rokov a nemajú šajnu o tom čo sa deje zo ženským telom v menopauze a po nej.Vrásky pribúdajú tak rýchlo jedna za druhou, len aby ste potom neboli prekvapené.Tvár opadne dolu, ochabne, ubúda energia.A vrásky tak rýchlo pribúdajú, môže sa žena neviem ako o seba dôkladne starať, vráskam sa nevyhne.Ja som Adrianu pár rokov nevidela a vidím veľký rozdiel ako zostarla ale nečudujem sa tomu.Je to prirodzené.A čo sa týka starostlivosti o ich dcérku.Predsa aj jej otec je rodič, tak nech sa stará.Ona nemôže prestať pracovať, stará sa o dcérku koľko sa jej dá a tým že jej ex je o dosť starší tak ma viac času na dcéru.

iwet25
Včera o 06:40
@mamadievcatiek

@rosavia Presne tak ako píšeš.Podla mňa vystupovala prirodzene a so šarmom.Je to krásna žena.A čo sa týka jej vzhľadu, napíšem len toľko, že keď žena má 54 rokov a prešla menopauzou, prirodzene zostarne.Tie čo tu písali že ako zostarla, sú určite vo veku 20 až 40 rokov a nemajú šajnu o tom čo sa deje zo ženským telom v menopauze a po nej.Vrásky pribúdajú tak rýchlo jedna za druhou, len aby ste potom neboli prekvapené.Tvár opadne dolu, ochabne, ubúda energia.A vrásky tak rýchlo pribúdajú, môže sa žena neviem ako o seba dôkladne starať, vráskam sa nevyhne.Ja som Adrianu pár rokov nevidela a vidím veľký rozdiel ako zostarla ale nečudujem sa tomu.Je to prirodzené.A čo sa týka starostlivosti o ich dcérku.Predsa aj jej otec je rodič, tak nech sa stará.Ona nemôže prestať pracovať, stará sa o dcérku koľko sa jej dá a tým že jej ex je o dosť starší tak ma viac času na dcéru.

@mamadievcatiek inak preco by nemohla prestat pracovat a venovat sa dcere? Ma uz urcite dost penazi a majetku, ma vek na to aby mohla zvolnit pracovne tempo. Urcila si priority a teda jej dieta nie je pre nu priorita.

letfenixa
Včera o 06:48
@mamadievcatiek

@mamadievcatiek som si ju googlila a ten jej druhý manžel je od nej len o 3 roky starší, má 57.

zuzana76
Včera o 07:08
@iwet25

@mamadievcatiek inak preco by nemohla prestat pracovat a venovat sa dcere? Ma uz urcite dost penazi a majetku, ma vek na to aby mohla zvolnit pracovne tempo. Urcila si priority a teda jej dieta nie je pre nu priorita.

@iwet25 urcite ma, ale ked bola roky zvyknuta na nieco, jednoducho nie je matersky typ, ved kolko je takych zien, len nemaju take moznosti pracovneho angazovania sa. Urcite dcerku miluje a vie, ze je s jej otcom a nic jej nechyba. Ano, mozno ako matka jej chyba, ale chodi za nou, sice mozno dcera bude mat v buducnosti lepsi vztah s otcom. Mnohe by sme tak nevedeli zit, lebo jednak nemame taku pracu, nemali sme take pracovne tempo, nezili sme takymto aktivnym zivotnym stylom, cize logicky zostavame pri detoch a rodine. Verim tomu, ze mnoho zien, keby bolo v jej topankach, tak by nadalej pracovali.

matkahelka
Včera o 07:10
@letfenixa

@mamadievcatiek som si ju googlila a ten jej druhý manžel je od nej len o 3 roky starší, má 57.

@letfenixa nie, ma 67.