Aké sú vaše obľúbené seriály z 90. rokov?
Ahojte🙂, rada by som si pozrela nejake seriály, ktoré boli vysielané v TV, keď som ešte bola dieťa, ale pri veľa z nich si už nepamätám ani názov alebo som určite na veľa z nich úplne zabudla...
Viete mi dať nejaký tip na seriály z 90-00tych rokov (alebo +/- tie roky), ktoré ste sledovali vy?😊Alebo akékoľvek, aké si pamätáte. Ďakujem.🙂
@janai1 presne tieto! A plus show billa cosbyho,harry a hendersonovci plny dom a akty x, herkules, xena a este doktorka quinova 😀 a ten jej fesny muz oh
Komisar Rex, Sunset Beach, Carodejnice, Superman a telenovely 😄
Francúzsky seriál Saint - Tropez. Taliansky seriál Chobotnica 🙂
Smallville
Dynastia, boze to bolo vtedy cool. Potom Klinik Schwarzwald, Bergdoktor, tiez Komisar Rex, Saint Tropez, Julie Lescaut, Stargate, Tam toho bolo vela pomerne dobreho na tu dobu. Jemine Este take Midsommerske vrazdy. U nas chodil dost aj Dallas
V 7 nebi som mala rada /pokial nevyslo najavo ze ten "farar" je daky pedofil, Divoky anjel, Show Billa Cosbyho, Priatelia, Fraiser, Doktor z hor /pokial neumreli ti hlavni, potom ma to uz nebavilo/, Medikopter, a OC California ale to uz bolo tusim 2000+
Alf,Tele-tele.
V ostatnom case to bola pobrezna hliadka - ale najviac sa mi na nej pacil uvod 😅😅 dookola som ale vedela pozerat priatelov a frasiera
Bylo nás pět, Báječná léta, Felicity, Joan z Arkádie, Black Books, Firefly, Četnícke humoresky a Krehké vzťahy.
Alf, Tie roky sedemdesiate, Krok za krokom bola moja srdcovka a ešte si pamätám, že som zbožňovala Zajtrajšie noviny. 🥰
Ja ešte pridám seriál o baletke - Anna
Pamatam si lekaren a slavnu patku. Ako dieta som sa pretvarovala obcas, ze ma v skole boli hlava, aby som mohla tieto dva serialy pozerat doobedu, kedze sli po sebe 😀
Beavis and Butt-Head,Hulk,Mr.Bean,Kacerovci,
Medicopter 117, Klaun, Neviditeľný muž, Alf, Harry a Hendersonovci, Vysoko v sedle, Helicopts tím AK1, Dallas, Kráľ dobytka, Čarodejnice, Vlkodlak zo strednej školy, Sabrina mladá čarodejnica, 100 dobrých skutkov, zajtrajšie noviny, Modrý Pacifik, VIP agentúra Valerry ... Turbo( talianky seriál,) Chicago Hope, V siedmom nebi, Slávna päťka, Providance
Helena a jej chlapci, St.Tropez
A ešte Superman a Smallville
Ally McBeal- ova
Dharma a Greg
Perfektní príbuzní
Moje naj sú - Medicopter 117, Komisár Rex, Čarodejnice, Smallville, Stratené duše, C.S.I Kriminálka Miami Las Vegas a New York, Kosti. Z romantických telenoviel Rosalinda a Rubi, z reality show Vyvolený a Big Brother.
Carodejnice, Hviezdna brana, Krok za krokom, Sabrina, V siedmom nebi, Superman, Show Billa Cosbyho, Medicopter 117, Alf, Pestunka Franny, Xena, Herkules, Power rangers, Lovkyna tajomstiev, a este Tru calling
Vrazedne pobrezie
Španielske námestie...
Ešte Superman, Roseane, Verte neverte, Ženatý so záväzkami, Akta X
Vela toho uz tu je spomenute, tak len doplnim, co som este sledovala: Dawson’ Creek, Modelky, Vtaky v trni ( je to skor miniserial)
Inak ja som mala rada aj detektívky Derrick a V uliciach San Francisca, Dempsey a McPeaceová... len to sú asi trošku staršie seriály.
Aj Dobrodružstvá kriminalistiky boli super.
Zufale manzelky, Ally McBealova, Pugwall
V siedmom nebi,Krok za krokom,Sex v meste,Priatelia,Carodejnice,Zufale manzelky a Gilmore Girls-moja srdcovka ❤
Helena a jej chlapci, Akty X, Škola zlomených sŕdc, Dallas, Beverly Hills, Melrose Place, Pugwall

Mc Gyver, Hviezdna brana, Knight Rider 👌🌝