icon

Aké sú vaše obľúbené seriály z 90. rokov?

30. okt 2024

Ahojte🙂, rada by som si pozrela nejake seriály, ktoré boli vysielané v TV, keď som ešte bola dieťa, ale pri veľa z nich si už nepamätám ani názov alebo som určite na veľa z nich úplne zabudla...
Viete mi dať nejaký tip na seriály z 90-00tych rokov (alebo +/- tie roky), ktoré ste sledovali vy?😊Alebo akékoľvek, aké si pamätáte. Ďakujem.🙂

jaond19
30. okt 2024

Mc Gyver, Hviezdna brana, Knight Rider 👌🌝

sandrasstini
30. okt 2024

@janai1 presne tieto! A plus show billa cosbyho,harry a hendersonovci plny dom a akty x, herkules, xena a este doktorka quinova 😀 a ten jej fesny muz oh

asdfka
30. okt 2024

Komisar Rex, Sunset Beach, Carodejnice, Superman a telenovely 😄

sanen
30. okt 2024

Francúzsky seriál Saint - Tropez. Taliansky seriál Chobotnica 🙂

anega79
30. okt 2024

Smallville

kiki68
30. okt 2024

Dynastia, boze to bolo vtedy cool. Potom Klinik Schwarzwald, Bergdoktor, tiez Komisar Rex, Saint Tropez, Julie Lescaut, Stargate, Tam toho bolo vela pomerne dobreho na tu dobu. Jemine Este take Midsommerske vrazdy. U nas chodil dost aj Dallas

pink_lady
30. okt 2024

V 7 nebi som mala rada /pokial nevyslo najavo ze ten "farar" je daky pedofil, Divoky anjel, Show Billa Cosbyho, Priatelia, Fraiser, Doktor z hor /pokial neumreli ti hlavni, potom ma to uz nebavilo/, Medikopter, a OC California ale to uz bolo tusim 2000+

niekto2hy
30. okt 2024

Alf,Tele-tele.

evcagabi
31. okt 2024

V ostatnom case to bola pobrezna hliadka - ale najviac sa mi na nej pacil uvod 😅😅 dookola som ale vedela pozerat priatelov a frasiera

lenkine
31. okt 2024

Bylo nás pět, Báječná léta, Felicity, Joan z Arkádie, Black Books, Firefly, Četnícke humoresky a Krehké vzťahy.

benimnadir
31. okt 2024

Alf, Tie roky sedemdesiate, Krok za krokom bola moja srdcovka a ešte si pamätám, že som zbožňovala Zajtrajšie noviny. 🥰

margolet
31. okt 2024

Ja ešte pridám seriál o baletke - Anna

ajuga
31. okt 2024

Pamatam si lekaren a slavnu patku. Ako dieta som sa pretvarovala obcas, ze ma v skole boli hlava, aby som mohla tieto dva serialy pozerat doobedu, kedze sli po sebe 😀

niekto2hy
31. okt 2024

Beavis and Butt-Head,Hulk,Mr.Bean,Kacerovci,

00momo
31. okt 2024

Medicopter 117, Klaun, Neviditeľný muž, Alf, Harry a Hendersonovci, Vysoko v sedle, Helicopts tím AK1, Dallas, Kráľ dobytka, Čarodejnice, Vlkodlak zo strednej školy, Sabrina mladá čarodejnica, 100 dobrých skutkov, zajtrajšie noviny, Modrý Pacifik, VIP agentúra Valerry ... Turbo( talianky seriál,) Chicago Hope, V siedmom nebi, Slávna päťka, Providance

hrabovo
31. okt 2024

Helena a jej chlapci, St.Tropez

alienkami
31. okt 2024

A ešte Superman a Smallville

niktooooo
Autor odpoveď zmazal
jablkovastrudla
31. okt 2024

Ally McBeal- ova

ketrin1984
31. okt 2024

Dharma a Greg
Perfektní príbuzní

kacena2022
31. okt 2024

Moje naj sú - Medicopter 117, Komisár Rex, Čarodejnice, Smallville, Stratené duše, C.S.I Kriminálka Miami Las Vegas a New York, Kosti. Z romantických telenoviel Rosalinda a Rubi, z reality show Vyvolený a Big Brother.

ns994
31. okt 2024

Carodejnice, Hviezdna brana, Krok za krokom, Sabrina, V siedmom nebi, Superman, Show Billa Cosbyho, Medicopter 117, Alf, Pestunka Franny, Xena, Herkules, Power rangers, Lovkyna tajomstiev, a este Tru calling

rfrd12
1. nov 2024

Vrazedne pobrezie

10jarka
1. nov 2024

Španielske námestie...

3vita
1. nov 2024

Ešte Superman, Roseane, Verte neverte, Ženatý so záväzkami, Akta X

janci27
3. nov 2024

Vela toho uz tu je spomenute, tak len doplnim, co som este sledovala: Dawson’ Creek, Modelky, Vtaky v trni ( je to skor miniserial)

alienkami
3. nov 2024

Inak ja som mala rada aj detektívky Derrick a V uliciach San Francisca, Dempsey a McPeaceová... len to sú asi trošku staršie seriály.
Aj Dobrodružstvá kriminalistiky boli super.

adik64
3. nov 2024

Zufale manzelky, Ally McBealova, Pugwall

ivica5555
3. nov 2024

V siedmom nebi,Krok za krokom,Sex v meste,Priatelia,Carodejnice,Zufale manzelky a Gilmore Girls-moja srdcovka ❤

januarova
4. nov 2024

Helena a jej chlapci, Akty X, Škola zlomených sŕdc, Dallas, Beverly Hills, Melrose Place, Pugwall