icon

Aké sú vaše obľúbené seriály z 90. rokov?

30. okt 2024

Ahojte🙂, rada by som si pozrela nejake seriály, ktoré boli vysielané v TV, keď som ešte bola dieťa, ale pri veľa z nich si už nepamätám ani názov alebo som určite na veľa z nich úplne zabudla...
Viete mi dať nejaký tip na seriály z 90-00tych rokov (alebo +/- tie roky), ktoré ste sledovali vy?😊Alebo akékoľvek, aké si pamätáte. Ďakujem.🙂

fantaghiro21
4. nov 2024

Ja teraz pozerám Medicopter 117.
Začínam 5 sériu...

btus
4. nov 2024

dempsey a makepeaceová, Linda,

canany
4. nov 2024

@janci27 pred nedavnom som si spomenula zrovna na Modelky 😀
Ja som este ficala na serialoch A- team a Colt pre vsetky pripady, ale to ficalo na nemeckych staniciach. A kreslene Transformers, druhy sa volal asi Sabre Wolf a tretie boli Thundercats, ale nie ta novodoba verzia, to je otras

gondyo
4. nov 2024

Mac Gyver bol náš najobľúbenejší...

janci27
4. nov 2024

@gondyo to je nesmrtelny serial, na nom fici uz aj moj 9-rocny syn 😀

vandica
4. nov 2024

Kokos baby, úplne som sa preniesla do detstva 😍 90% z nich som pozerávala. Ach zlaté časy 😁
Ale ešte mi napadlo, bolo niečo také tuším sa to volalo Stredná škola - Sladké Údolie. Tuším dve blondínky tam hrali 😀 A nevšimla som si či tu bol spomenutý Komisár Rex. Vždy som mala chuť na tú salamovu žemľu čo im Rex jedol 😂

casopis1
4. nov 2024

Neviem či sa to počíta ale ja som bola totálne zbláznená do :H2O STAČÍ PRIDAŤ VODU

janci27
4. nov 2024

Este som pozeravala serial Savannah a aj One Tree Hill (tento je uz ale z roku 2003) a este aj Anna zo Zeleneho domu 🙂

vejapa76
4. nov 2024

Baby a viac československých vás nenapadá? Kľudne aj trošku staršie (80-te roky). Nedávno som pozrela Třeti patro, My všichni školou povinní...tip na také niečo by som poprosila. Alebo ešte Bakalári, 3 plus 1 s Donutilom...nie je to seriál ale aj také môže byť.
Teraz ma napadá z novších Poisťovňa šťastia. A padol tu už dobrý tip (ďakujem) na Život na zámku.

vejapa76
4. nov 2024

@casopis1 na tom fičala moja dcéra a nedávno znovu pozrela všetky časti 😆. Joj ako som plagáty zháňala a pomedzi ne ručne na stenu maľovala H2O ☺️ - myslím len ten nápis, nie obrázky

filipka250
4. nov 2024

Zboznovala som Krehke vztahy, Acapulco heat, Beverly Hills, Merloce Place, Frasier, Providence

sonia1712
4. nov 2024

@alienkami juuj toto by som si rada pozrela a hlavne by som to určite pustila môjmu synovi jemu by sa to páčilo!

filipka250
4. nov 2024

@777januska777 oooo Lod lasky. Zabudla som na nu. To bolo perfektne!!!

majka99999
4. nov 2024

Pohotovost, Akty X, Outer Limits, House of cards, ale teraz myslim tu britsku verziu, hoci pacila sa mi aj potom neskor ta americka, Zapadne kridlo, aj ked teda to uz skor 2000+, Highlander, Star Treky a potom sim este sledovala serial, o mimozemstanoch, ktory neviem, ako sa vola, hlavny hrdina bol muz, co pre nich pracoval. Idem pogooglit. 🤣

casopis1
4. nov 2024

@vejapa76 ♥️ ak ich ešte má rada mám časopis H2O nový aj s retiazkou mení farbu. By som vám ho mohla posunúť ( predať) ?

tojuska
4. nov 2024

Sabrina mladá čarodejnica, domček v prérií, xena, Hercules, BH, Dallas, Mash, Frasier, Ellie MC Bellova, Dr. Quinova, Marlose Place, Superman, Jednoducho Mária, My vsichni školou povinní, nemocnica na okraji mesta, žena za pultom ( to pozerala mama) 4tankisti a pes 🐶, Max a strašidlá, Dereck, plný dom

tojuska
4. nov 2024

A ešte mi napadlo Červeny trpaslík 🙂

bibina27
4. nov 2024

Twin Peaks ♥ Freaks and Geeks

pinkgirl
4. nov 2024

Z teens čias som rada mala Clarissa vám to vysvětlí, Tajný denník Adriana Mola

alienkami
4. nov 2024

@sonia1712 a čo konkrétne? Ja som tu toho napísala dosť veľa.
Ale myslím, že väčšina tých vecí je na nete zohnateľná

adik64
4. nov 2024

@vejapa76 Chlapci a chlapi, Vypravej...mozno ma este nieco napadne neskor 🙂

alienkami
4. nov 2024

A čo také anime? One piece, Power rangers, Mila superstar, Pokemon... 😁
A vrátim sa k sci-fi. Babylon 5, StarGate, Battle star Galactica, Red Dwarf
A predchodca TBBT - IT Crowd

beata_k
4. nov 2024

Dharma a Greg no a samorejme Dallas 😄

ns994
4. nov 2024

Ja som mala rada este FBI: pripady Sue Thomasovej a Odlozeny pripad, aj ked to uz je rok 2002 a 2003. A samozrejme Kosti (2005) natom som ficala velmi 😁

tenderka
5. nov 2024

ked uz ste tu take zdatne, hladame so sestrou jeden serial z 90tych rokov, zacinalo to nieco ako: ked padol berlinsky mur... fesny chlap bol spion alebo nieco take... bezalo to v case ked aj Chobotnica a take

consuelle
8. nov 2024

opičí kral(bolo to divne ,ale sledovala som to😁)
Vražedné pobrežie,beverly Hils 90210,divoký anjel,Odpadlik,randall a hopkirk...to bolo o 2detektivoch a jeden z nich bol duch..helena a její chlapci...jaaaj šalena Johana😂

anega79
9. nov 2024

Skola zlomenych srdc, a nejaky francuzsky serial, ale uz neviem nazov, ona ho stale volala Kure (ako kuriatko)

jananovotna88
9. nov 2024

M.A.S.H. sú to 70 roky, ale napriek tomu tento seriál si pozriem aj v repríze. Emergency letel v 90 rokoch, alebo Zajtrajšie noviny. Z Československých Ranč U Zelené siedmy.

adik64
9. nov 2024

Este si spominam na take telenovelove - Isaura, Edera. A o sestricke Stephanie, nepamatam si uz nazov 🙂

suptdi
19. nov 2024

Spomenuli ste tu skoro všetko, čo som mal, a stále mám rád, ale zabudli ste na týchto päť:

Hotel na Wörtherskom jazere
https://www.csfd.sk/film/90647-ein-schloss-am-w...
vyslielala TV Markíza, v čase, keď ešte bola bežne pozerateľná, čiže veľmi dávno
od pondelka do piatka, buď o 16.⁰⁰ alebo 18.⁰⁰ (o 17.⁰⁰ bývala telenovela (Esmeralda, Rosalinda, Labyrinty vášne...) ).
Najlepší na tomto seriály boli juhoslovanskí hoteloví záhradníci a údržbári Josip a Malek, a samozréjme super slovenský dabing, ale aj v češtine sa to dalo pozerať...

Príbehy z Južných morí
https://www.csfd.sk/film/154745-pribehy-z-juzny...
v lete, mimo sezóny od pondelka do piatka asi o 15.⁰⁰ alebo 16.⁰⁰

Stratený svet
https://www.csfd.sk/film/70150-strateny-svet/pr...
cez sezónu v nedeľu doobeda tuším, a v lete mimo sezóny si to už nepamätám

Miláčik, zmenšil

Kung Fu: Legenda pokračuje
https://www.csfd.sk/film/69591-kung-fu-legenda-...
cez sezónu v nedeľu doobeda, tuším o 10.⁰⁰