Ako hodnotíte film Perinbaba 2?
Ahojte, ako hodnotíte Perinbabu 2?
Videla som celú Perinbabu prvý krát minulý rok na Vianoce (mám 53 rokov) aj to preto, že vnučke sa páči. Podľa mňa je to krásná rozprávka.Jasné, že Jakubisko není pro každého.
@malulienka jednotky som sa bála celé detstvo a dvojku netúžim vidieť.Hlavne kvôli Frlajsovi je mi nesympatický
sice neprispejem k teme, nakolko som dvojku nevidela, ale tiez sa chcem trochu zastat elanor. Je to cisto jej vec, preco to detom nepustila, nemusite vsetko chapat a ona nie je povinna vam to vysvetlovat. Ja zase nechapem, preco mnohe nedovolia detom pozerat Harryho Pottera, ale ich vec. A nepotrebujem ich zato lyncovat a fabulovat. Perinbabu tiez nejak nemusim, za seba viem povedat, ze pre mna je ten film cista depka a kedze ho davaju vzdy na Vianoce, nemam chut na depresivne filmy v tomto obdobi. Ak si to raz budu chciet moje deti pozriet, nebudem im v tom vsak branit, ale zaroven sa necudujem ak niekto ano.
@elanor svoj komentár som napísala po tvojom prvom komentáre a akonáhle som citala tvoje ďalšie odpovede tak som zmazala svoju správu lebo uz mi na ňu bolo odpovedane
@ninka297 myslis tu Wednesday?
@ghostsgirl Harry Potter? Problem je v tom ze obsahuje veľa okultizmu a biela mágia je opisovana ako v pohode . A zlo je predstavovane ako dobro cize zabiť zlého človeka je v pohode. Aj ked stale ide o človeka a pod..
@lapersefona ano, tieto blbosti o Potterovi som tu uz citala viac krat. ,,Vdaka,, za pripomenutie. Takto isto by som si kludne mohla vylozit aj Perinbabu. Je to len o uhle pohladu.
@ghostsgirl perfekperfektný clanok preco uchrániť deti od Harryho Pottera https://zastolom.sk/pavol-hucik-harry-potter-ma...
@lapersefona Tak ešteže Biblia nie je plná mágie, okultizmu a vraždenia...
@annm81 píše sa o týchto témach tiez a co sa stane aj s tymi ludmi .
@muchacici čo je na tom perfektne napísané, ignoruje Perinbabu a navyše komentuje o nej fórum, tak aká ignoracia?
@vakaveronika Joj no, ignoruje Perinbabu, tak sa tu idete z toho zblázniť 🤦♀️ Podľa mňa to super vystihla, som tiež v menšine, dobre to napísala, tiež sa mi nepáči Jakubiskova tvorba, Frlajs, na toho nemôžem ani pozerať, vôbec to neriešim, či to ide v telke alebo nie. Asi máte málo naozajstných starostí, keď sa tu spustila taká lavína kritiky na autorku 😃
@cukroska nemam rada toto zovseobecnovanie “miluje to snad kazdy”. Ani ja nemam rada tuto rozpravku. Ako deti sme to pozerali, lebo moc na vyber nebolo. Moje deti ju tiez nevideli, najstarsi si ju pustil len pod tlakom “okolia”, ze ked to kazdy ospevuje.
@muchacici Ignoruje ju áno, je to vidieť
@malulienka utrpenie niečo také pozrieť do konca.

@annm81 Anděl páně 2