icon

Ako hodnotíte film Perinbaba 2?

malulienka
7. dec 2023

Ahojte, ako hodnotíte Perinbabu 2?

Strana
z4
mateson
11. dec 2023

@annm81 Anděl páně 2

mateson
11. dec 2023

Videla som celú Perinbabu prvý krát minulý rok na Vianoce (mám 53 rokov) aj to preto, že vnučke sa páči. Podľa mňa je to krásná rozprávka.Jasné, že Jakubisko není pro každého.

eliska13
11. dec 2023

@malulienka jednotky som sa bála celé detstvo a dvojku netúžim vidieť.Hlavne kvôli Frlajsovi je mi nesympatický

ghostsgirl
11. dec 2023

sice neprispejem k teme, nakolko som dvojku nevidela, ale tiez sa chcem trochu zastat elanor. Je to cisto jej vec, preco to detom nepustila, nemusite vsetko chapat a ona nie je povinna vam to vysvetlovat. Ja zase nechapem, preco mnohe nedovolia detom pozerat Harryho Pottera, ale ich vec. A nepotrebujem ich zato lyncovat a fabulovat. Perinbabu tiez nejak nemusim, za seba viem povedat, ze pre mna je ten film cista depka a kedze ho davaju vzdy na Vianoce, nemam chut na depresivne filmy v tomto obdobi. Ak si to raz budu chciet moje deti pozriet, nebudem im v tom vsak branit, ale zaroven sa necudujem ak niekto ano.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
mirage
11. dec 2023

@elanor ale dovod, preco je u vas zakazana nenapises, asi vies, ze by sa ti dostalo nepochopenia.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
cucica
11. dec 2023

@mareka49 za mna Vo stvorici po opici bola aj dvojka vtipna 🤣

mirage
11. dec 2023

@ninka297 nie. mna to zaujima a som obycajne zvedava. Vyhyba sa odpovedi na 4 stranach, vykruca sa, takze to musi byt uplna blbost 🙂

lapersefona
11. dec 2023

@elanor svoj komentár som napísala po tvojom prvom komentáre a akonáhle som citala tvoje ďalšie odpovede tak som zmazala svoju správu lebo uz mi na ňu bolo odpovedane

lapersefona
11. dec 2023

@ninka297 myslis tu Wednesday?

@ghostsgirl Harry Potter? Problem je v tom ze obsahuje veľa okultizmu a biela mágia je opisovana ako v pohode . A zlo je predstavovane ako dobro cize zabiť zlého človeka je v pohode. Aj ked stale ide o človeka a pod..

ghostsgirl
11. dec 2023

@lapersefona ano, tieto blbosti o Potterovi som tu uz citala viac krat. ,,Vdaka,, za pripomenutie. Takto isto by som si kludne mohla vylozit aj Perinbabu. Je to len o uhle pohladu.

lapersefona
11. dec 2023

@ghostsgirl perfekperfektný clanok preco uchrániť deti od Harryho Pottera https://zastolom.sk/pavol-hucik-harry-potter-ma...

annm81
11. dec 2023

@lapersefona Tak ešteže Biblia nie je plná mágie, okultizmu a vraždenia...

lapersefona
11. dec 2023

@annm81 píše sa o týchto témach tiez a co sa stane aj s tymi ludmi .

vakaveronika
12. dec 2023

@muchacici čo je na tom perfektne napísané, ignoruje Perinbabu a navyše komentuje o nej fórum, tak aká ignoracia?

muchacici
13. dec 2023

@vakaveronika Joj no, ignoruje Perinbabu, tak sa tu idete z toho zblázniť 🤦‍♀️ Podľa mňa to super vystihla, som tiež v menšine, dobre to napísala, tiež sa mi nepáči Jakubiskova tvorba, Frlajs, na toho nemôžem ani pozerať, vôbec to neriešim, či to ide v telke alebo nie. Asi máte málo naozajstných starostí, keď sa tu spustila taká lavína kritiky na autorku 😃

senta_sofia
13. dec 2023

@cukroska nemam rada toto zovseobecnovanie “miluje to snad kazdy”. Ani ja nemam rada tuto rozpravku. Ako deti sme to pozerali, lebo moc na vyber nebolo. Moje deti ju tiez nevideli, najstarsi si ju pustil len pod tlakom “okolia”, ze ked to kazdy ospevuje.

vakaveronika
14. dec 2023

@muchacici Ignoruje ju áno, je to vidieť

19chris78
26. dec 2024

@malulienka utrpenie niečo také pozrieť do konca.

Strana
z4