Ako sa volá film o nájomnom vrahovi a zubárovi?
Videla som ho davnejšie, komédia. Dej čo si pamätám, chlapík, nájomný vrah pricestuje niekam k moru. Začne hľadať svoju obeť ale rozbolia ho zuby, vyhľadá zubára ale zistí že práve on má byť obeťou. Snaži sa s ním skamarátt. Polícia je mu v pätách, ale za chlapíkom pricestuje matka, z čoho vznikne kopa komických situácii.
Matthew Perry a Bruce Willis, Môj sused zabijak 👍🏻 aj druhý diel veľmi dobrý 👍🏻😁
Matthew Perry a Bruce Willis, Môj sused zabijak 👍🏻 aj druhý diel veľmi dobrý 👍🏻😁
@andreakotesova
@jaga18 určite nie
Dej sa odohráva pravdepodobne v Európe , Cyprus možno Grécko, matka si myslí že jej syn je muzikat, aj pušku má v púzdre od huslí, zapletie sa s policajtkou ktorá po ňom pátra. Určite tam nehrá Bruce Willis, chlapík mal podľa mňa kučeravé vlasy a nadváhu
zadala som to do chatGPT,ale aj on s tým má problém
Vieš si spomenúť na ktorú krajinu – Grécko, Cyprus, Taliansko?
Pamätáš si aspoň roky (napr. 80. / 90. r.)?
Vedieť, v akom jazyku film bol – česky/slovensky, po taliansky, anglicky?
Ak máš ešte nejaké detaily – dej, postavu, konkrétnu scénu – môže nám to pomôcť presnejšie identifikovať titul. Keď bude viac info, môžeme skúsiť hlbší googling.
zadala som to do chatGPT,ale aj on s tým má problém
Vieš si spomenúť na ktorú krajinu – Grécko, Cyprus, Taliansko?
Pamätáš si aspoň roky (napr. 80. / 90. r.)?
Vedieť, v akom jazyku film bol – česky/slovensky, po taliansky, anglicky?
Ak máš ešte nejaké detaily – dej, postavu, konkrétnu scénu – môže nám to pomôcť presnejšie identifikovať titul. Keď bude viac info, môžeme skúsiť hlbší googling.
@rozculena mne napísala chatGPT toto:
Vyzerá to, že máte na mysli britskú komédiu Wild Target (2009), v origináli “Wild Target”, režiséra Jonathana Lynna (ten istý režisér ako The Whole Nine Yards), s Billom Nighym ako nájomný vrah Victor, Emily Blunt ako jeho cieľ Rose a Rupertom Grintom ako mladý Tony, ktorý sa do zápletky zapletie..
@anonym_autor čo ty na to?
Vyzerá to, že máte na mysli britskú komédiu Wild Target (2009), v origináli “Wild Target”, režiséra Jonathana Lynna (ten istý režisér ako The Whole Nine Yards), s Billom Nighym ako nájomný vrah Victor, Emily Blunt ako jeho cieľ Rose a Rupertom Grintom ako mladý Tony, ktorý sa do zápletky zapletie..
@anonym_d50517 aspoň vidno,je AI nie je poprepájaná,každý máme svoj vlastný chatGPT 😀
@anonym_d50517 vyhľadala som si ten film,nepíšu tam nič o zubárovi,ani že ten zubár je vlastne obeť toho vraha....v tomto filme je obeťou žena,to nie je ten film
@anonym_d50517 určite to nie je tento film, aj datumovo som to videla skorej
@anonym_d50517 aspoň vidno,je AI nie je poprepájaná,každý máme svoj vlastný chatGPT 😀
@anonym_autor tak potom nič. Snaha bola 🤷🏻♀️ Musíš zadať viac detailov.
@rozculena bola som zvedavá, čo mi napíše - či niečo podobné ako tebe alebo ...
Ahoj, trošku mi to pripomenulo film The Man, kde hrá Samuel L. Jackson. Je tam situácia, že si policajt pomýli jedného týpka so zločincom, ale on je vlastne zubar, čo prišiel len na konferenciu. Možno to nie je ono, ale keď si spomenula zubára, hneď mi to bliklo v hlave. 😀
Alebo možno Killers?
Nespomínaš si náhodou na hercov? Tak by sme to možno našli skôr
Alebo možno Killers?
Nespomínaš si náhodou na hercov? Tak by sme to možno našli skôr
@barbara9456 určite nie , dejovo ani dátumom nesedí, ten film sme videli s mužom niekedy v rokoch 2004 až 2007
@barbara9456 určite nie , dejovo ani dátumom nesedí, ten film sme videli s mužom niekedy v rokoch 2004 až 2007
@anonym_autor je to Maďarsko-grécky film
https://www.csfd.sk/film/260524-idegolo/galeria...
Policajtom proti svojej voli
@anonym_autor je to Maďarsko-grécky film
https://www.csfd.sk/film/260524-idegolo/galeria...

Toto? https://www.csfd.sk/film/16737-moj-sused-zabija...