Akú platformu na pozeranie filmov používate?
Používala som 1 platformu ale tu už blokujú tak ma zaujíma akú odporúčate? Uvažujem nad netflixom
my to striedame, kazdy mesiac zaplatim ine
Netflix a este mame Rakuten Viki, ale len kvoli k-dramam, ktore nie su na Netflixe 😅
Netflix. Hoci ja pozerám viac serálov než filmov, čiže mám aj Disney + a do nedávna som mala Apple TV+ kvôli jednému z najlepších terajších seriálov.
Netflix. Dnes pridali nové filmy, pozerám celý deň 😁
Netflix. Dnes pridali nové filmy, pozerám celý deň 😁
@sante81 a koľko zariadeni môže byť pripojených na 1 účet? Lebo to neviem nájsť na internete
zalezi kolko si zaplatis...
Netflix
- basic - 1 zariadenie - HD - 9.49 eur
- standard - 2 zariadenia a full hd - 11.49 eur
- premium - 4 zariadenia ultra hd + hdr - 13.99 eur
HBO MAX
- basic / standard (teraz to nejak menili) - 2
Platinum - 4 zariadenia
Disney+
standard - 2 / 8.99 eur
premium - 4 / ultra hd / hdr / 11.99 eur
Na kazdej (tych co poznam) je nieco dobre... Asi najviac teraz frcim na hbo max, potom disney+ a potom netflix... ale zalezi od nalady a ponuky...
zalezi kolko si zaplatis...
Netflix
- basic - 1 zariadenie - HD - 9.49 eur
- standard - 2 zariadenia a full hd - 11.49 eur
- premium - 4 zariadenia ultra hd + hdr - 13.99 eur
HBO MAX
- basic / standard (teraz to nejak menili) - 2
Platinum - 4 zariadenia
Disney+
standard - 2 / 8.99 eur
premium - 4 / ultra hd / hdr / 11.99 eur
Na kazdej (tych co poznam) je nieco dobre... Asi najviac teraz frcim na hbo max, potom disney+ a potom netflix... ale zalezi od nalady a ponuky...
@zic aha. Tak ja by som potrebovala prémium keďže by to išlo na 3 zariadenia lebo by sme chceli ísť so sestrou napoly ale jej sa nepáči ta cena, že je to drahé. Ako áno teraz co mame tak 20€ alebo tak nejak na mesiac ale ako neviem co iné ako netflix
Ja ho mám "zadarmo" vrámci paušálu basic a len 1 môže byť pripojené
Chcela by som aby tam boli aj také filmy ako harry potter a aj seriály nejaké ako ani ma teraz nenapadá🤣
Ja ho mám "zadarmo" vrámci paušálu basic a len 1 môže byť pripojené
@nynia a aly paušál máš?
my máme asi všetky 🤦♀️
harry je na maxe
muž mi vraví že na maxe…
My mame premium a tusim mame moznost ist na piatich zariadeniach sucasne. Ale sme len traja, cize pozerame ked tak kazdy na niecom :D Je tam toho mrte, neviem presne, ci harry potter, ale su tam filmy, serialy, rozne zanre pre rozne vekove kategorie. Ved skus a ked sa ti nebude pacit, po mesiaci zrusis...
Najviac pozeram Netflix a Voyo
Disney, MAX su podla mna dost slabe alebo teda minimalne pre mna, par serialov a dost
Stremio?
platíme len telku, ak ma zaujme nejaký film, stiahnem si. U nás aj tá telka ide asi len 1 hod denne. 🙂
mas rozne sluzby. pozor aj na premium netflix. mas tam sice 4 zariadenia , ale... nebudem dalej popisovat. mam netflix, disney , max ale najviac pouzivam skylink live a disney velmi malo. samozrejme aj iptv svet, cize clovek nevie co ma skor pozerat 🙂
Netflix, Voyo, Disney, Max, Rakuten a YouTube premium. Na každom niečo 😃 najviac však Netflix a YouTube (dokumenty a všelijaké cestovateľské videa a pod.)
Netflix a este mame Rakuten Viki, ale len kvoli k-dramam, ktore nie su na Netflixe 😅
@vikusjk my to máme rovnako. Teda ja. Lebo rakuten pozerám len a len ja. 🤣
online filmy pozeram cez sk torent ... klasicku tv mam cez antik tv
Ale tie zariadenia musia byt v 1 domacnosti... Netflix zakazal zdielanie konta uz davnejsie... takze ak sestra nebyva u vas doma, tak to Netflixu bude vadit...
youtube
Fastshare

Netflix