icon

Akú platformu na pozeranie filmov používate?

25. apr 2025

Používala som 1 platformu ale tu už blokujú tak ma zaujíma akú odporúčate? Uvažujem nad netflixom

nynia
25. apr 2025

Netflix

amonet
25. apr 2025

my to striedame, kazdy mesiac zaplatim ine

vikusjk
25. apr 2025

Netflix a este mame Rakuten Viki, ale len kvoli k-dramam, ktore nie su na Netflixe 😅

mima172
Autor odpoveď zmazal
autor
25. apr 2025
@vikusjk

Netflix a este mame Rakuten Viki, ale len kvoli k-dramam, ktore nie su na Netflixe 😅

@nynia
@vikusjk a na netflixe sú iba seriály priamo od netflixu alebo aj iné? A sú tam filmy harry potter a takého typu?

yelena159
25. apr 2025

Netflix. Hoci ja pozerám viac serálov než filmov, čiže mám aj Disney + a do nedávna som mala Apple TV+ kvôli jednému z najlepších terajších seriálov.

sante81
25. apr 2025

Netflix. Dnes pridali nové filmy, pozerám celý deň 😁

autor
25. apr 2025
@sante81

Netflix. Dnes pridali nové filmy, pozerám celý deň 😁

@sante81 a koľko zariadeni môže byť pripojených na 1 účet? Lebo to neviem nájsť na internete

zic
25. apr 2025

zalezi kolko si zaplatis...
Netflix
- basic - 1 zariadenie - HD - 9.49 eur
- standard - 2 zariadenia a full hd - 11.49 eur
- premium - 4 zariadenia ultra hd + hdr - 13.99 eur

HBO MAX
- basic / standard (teraz to nejak menili) - 2
Platinum - 4 zariadenia

Disney+
standard - 2 / 8.99 eur
premium - 4 / ultra hd / hdr / 11.99 eur

Na kazdej (tych co poznam) je nieco dobre... Asi najviac teraz frcim na hbo max, potom disney+ a potom netflix... ale zalezi od nalady a ponuky...

autor
25. apr 2025
@zic

zalezi kolko si zaplatis...
Netflix
- basic - 1 zariadenie - HD - 9.49 eur
- standard - 2 zariadenia a full hd - 11.49 eur
- premium - 4 zariadenia ultra hd + hdr - 13.99 eur

HBO MAX
- basic / standard (teraz to nejak menili) - 2
Platinum - 4 zariadenia

Disney+
standard - 2 / 8.99 eur
premium - 4 / ultra hd / hdr / 11.99 eur

Na kazdej (tych co poznam) je nieco dobre... Asi najviac teraz frcim na hbo max, potom disney+ a potom netflix... ale zalezi od nalady a ponuky...

@zic aha. Tak ja by som potrebovala prémium keďže by to išlo na 3 zariadenia lebo by sme chceli ísť so sestrou napoly ale jej sa nepáči ta cena, že je to drahé. Ako áno teraz co mame tak 20€ alebo tak nejak na mesiac ale ako neviem co iné ako netflix

nynia
25. apr 2025

Ja ho mám "zadarmo" vrámci paušálu basic a len 1 môže byť pripojené

autor
25. apr 2025

Chcela by som aby tam boli aj také filmy ako harry potter a aj seriály nejaké ako ani ma teraz nenapadá🤣

autor
25. apr 2025
@nynia

Ja ho mám "zadarmo" vrámci paušálu basic a len 1 môže byť pripojené

@nynia a aly paušál máš?

biba_18
25. apr 2025

my máme asi všetky 🤦‍♀️

biba_18
25. apr 2025

harry je na maxe

autor
25. apr 2025
@biba_18

harry je na maxe

@biba_18 a aj na netflixe?

biba_18
25. apr 2025

muž mi vraví že na maxe…

vikusjk
25. apr 2025

My mame premium a tusim mame moznost ist na piatich zariadeniach sucasne. Ale sme len traja, cize pozerame ked tak kazdy na niecom :D Je tam toho mrte, neviem presne, ci harry potter, ale su tam filmy, serialy, rozne zanre pre rozne vekove kategorie. Ved skus a ked sa ti nebude pacit, po mesiaci zrusis...

petamich
25. apr 2025

Najviac pozeram Netflix a Voyo
Disney, MAX su podla mna dost slabe alebo teda minimalne pre mna, par serialov a dost

buberova
25. apr 2025

Stremio?

btus
25. apr 2025

platíme len telku, ak ma zaujme nejaký film, stiahnem si. U nás aj tá telka ide asi len 1 hod denne. 🙂

frflos_nespokojny
25. apr 2025

mas rozne sluzby. pozor aj na premium netflix. mas tam sice 4 zariadenia , ale... nebudem dalej popisovat. mam netflix, disney , max ale najviac pouzivam skylink live a disney velmi malo. samozrejme aj iptv svet, cize clovek nevie co ma skor pozerat 🙂

malaopicka
25. apr 2025

Netflix, Voyo, Disney, Max, Rakuten a YouTube premium. Na každom niečo 😃 najviac však Netflix a YouTube (dokumenty a všelijaké cestovateľské videa a pod.)

neznamaznama
25. apr 2025
@vikusjk

@vikusjk my to máme rovnako. Teda ja. Lebo rakuten pozerám len a len ja. 🤣

ukgirls
25. apr 2025

online filmy pozeram cez sk torent ... klasicku tv mam cez antik tv

zic
25. apr 2025

Ale tie zariadenia musia byt v 1 domacnosti... Netflix zakazal zdielanie konta uz davnejsie... takze ak sestra nebyva u vas doma, tak to Netflixu bude vadit...

balerina2025
25. apr 2025

youtube

joesvk
26. apr 2025

Fastshare