icon

Anna Jakab Rakovska ako moderátorka Let's Dance

13. apr 2025

Ja som jej doteraz nejako neprišla na chuť. Ako herečku ju mám rada, ale tu mi nejako nepasuje. A stále hovorí o sebe, čo ona zažila,ako sa cítila keď ona tancovala...čo vy na ňu hovoríte?

balerina2025
13. apr 2025

ona nemoderuje dobre. ani Jana.

autor
13. apr 2025

@balerina2025 ešte mi vadí tá jej intonácia a ksichtiky čo vkuse hazde...

balerina2025
13. apr 2025

tak ona sa asi zjavne nevidi.

dzulli1980
13. apr 2025

Ja viem, že ona za to nemôže, no mne je straaašne nesympatická ... nemusím ju ... celkovo si myslím, že dať tie dve za moderátorky bol strašný omyl Markízy.

balerina2025
13. apr 2025

@dzulli1980 presne aj ja. preslap.

deti95060810
13. apr 2025

@dzulli1980 súhlasím... také suché.

autor
13. apr 2025

Áno presne. No ja nám dosť z nej... Nejde jej to, nie je ani vtipná, ale strašne mi hlavhe vadí, že stále o sebe tam vraví. Veď ok, vieme všetci že v tanci bola v prvej trojke... Ale furt vravieť, že áno aj ona mala take pocity, aj ona tancovala s tým a tým, no furt...

A teda áno,mám oveľa väčšie problémy v živote ako ju 🤣

marca12
13. apr 2025

Mne sa naopak pacia obidve. Ked som pocula,ze to maju moderovat,bola som zhrozena. Ale v dobrom prekvapili.

apolka77
13. apr 2025

Ja ich mám obidve rada ale myslím že to veľmi nezvládajú . Jana je určite horšia ako Anička . Je to žive vysielanie a toto nie každý dokáže ustáť. Byť vtipný a nie trápny .

vanilkovazmrzka
13. apr 2025

Suhlasim, ako herecka v pohode, ale moderovanie 0/10

liusa82
13. apr 2025

mne je to jedno.Ja to mám len ako kulisu😀 ale inak tiež mám obidve rada ale tu mi je to aj tak jedno.Celý tento Let s dance otrepaný už by to mohli zrušiť.Ved to ide hádam odkedy som bola ja decko.Minimálne puberta.Niečo iné vymyslieť treba na nedelné večery.Myslím nejaký iný program čo sa tv týka nie len superstar,toto a farmička jáj a ešte ruže pre nevestu🙂

mmooly
14. apr 2025

preto ani nepozerám tento rok LD - tieto dve moderátorky sú slabé ako lipový čaj 100x vyvarený... a Anka, to už je priam prešľap... ako človek môže byť fajn, ale inak ajajaj... neviem kto ju tlačí ale nepáči sa mi..

luccija
14. apr 2025

Nepáči sa mi ani jedna.

jankalukasova
14. apr 2025

Ona je super herečka a myslím si, že by mohla byť aj dobrá moderátorka ale musela by začať postupne v nejakej krátkej, jednoduchej relácii a nie rovno v takomto formáte. Ja to ale vnímam ako chybu markízy, že to dopustila, niekto si to tam proste zle spočítal a obom babám veľmi poškodil. Pretože po LD ich budú mať všetci plné zuby.

drahusa333
14. apr 2025

Mohli dat moderovat Juraja Baču

nikanu
14. apr 2025

Podľa mňa sa tam ani jedna nehodí. Aj keď sú asi teda dobré herečky, neviem posúdiť, tak to automaticky neznamená, že im pôjde automaticky aj rola moderátorky.

gov
Odpoveď bola odstránená
janci27
18. apr 2025

A to som si myslela, ze len mne tie dve vadia 😀 Strasny preslap televizie dat ich moderovat. Ked to predtym moderoval Vinco, bola to sice tiez katastrofa, ale tak toto je 100x horsie a trapnejsie.