icon

Čo aktuálne sledujete? Filmy a seriály na odporúčanie

17. jan 2025

Zaujimalo by ma co aktualne pozeravate. Ake filmy alebo serialy? Dajte tip. Najma co sa tyka zahranicnych filmov/serialov no ziadne telenovely, ani horory. Mam momentalne dost volneho casu tak by som chcela zacat pozerat nieco nove. Momentalne pozeravam len Marvel filmy a serialy. Dnes ma zaujal aj serial "Severance" - sci-fi psychologický thriller, akurat zacala 2. seria. Mam v plane pozerat aj "Parks and Recreation", kedze je to na styl The Office a to mam rada.

Co pozeravate vy?

Strana
z2
sonula
17. jan 2025

Nemecky serial Dark. Neon Genesis Evangelion, Akira alebo filmy od Ghibli.

onedaynick
17. jan 2025

Severance je jeden z naj ake som kedy videla. A este Slow horses a Succession. Vysoka kvalita.

buberova
17. jan 2025

Mala som rozpozeranú klasiku Bridge.. a včera sme si pozreli myslím kórejský film parasite, vyhral aj veľa ocenení a bolo to dosť dobré!

simsalabim
17. jan 2025

Nedavno som narazila na Outlander - absolutne nechapem, v akej diere som bola zalezena, ze som si tento serial nevsimla 😂 A ta skotska anglictina ❤

barka1
17. jan 2025

Black Mirror.

lauruska_sumienka
17. jan 2025

ja som minuly vikend akurat zacala pozerat big bang theory, cez sviatky to bol Bull
ale pred rokmi som pozerala serial so sarah michell gellar- Ringer, to mi sadlo jak rit na serbel, napinak jak gumka v gatkach 🙂

flatwhite
17. jan 2025

@simsalabim ooo ano Outlander je moja srdcovka plus Jamie a JEHO skotska anglictina😀😍

subartic
17. jan 2025

jeden jediný seriál Dunaj teraz . Fascinuje ma to krásne oblečenie žien .

mrkvicka060
17. jan 2025

Only murders in the building

simsalabim
17. jan 2025

@flatwhite higlanderska 😍 On ma inak edinburgsky prizvuk.

vkatush
17. jan 2025

Teraz si idem old schoolovky. Dopozerala som Nanny a teraz som začala Golden Girls.

Ak sa ti páčil Office, tak Parks and Rec sa ti bude páčiť. Alebo napr Superstore, Brooklyn 9-9 či Baby Daddy.

zaphyra
17. jan 2025

Dakujem za tip na Severance, vyzera dobre. Za mna naposledy The Innocent, The Devil's Hour, Yellowstone,1923,1883, Kastanek, Trapped, The Bridge, Brimstone, Little Fires Everywhere a momentalne si nespomeniem viac 🤣 aktualne pozeram American Primeval

cimage
17. jan 2025

Ja som pred par dnami dopozerala Sedmilharky (Big little lies), dobre obsadenie. Pozerala som to uz 3x.

ssimusska
17. jan 2025

My sme si včera po dlhej dobe zapli Pirátov z Karibiku a dnes budeme pokračovať 😄

gab
17. jan 2025

Outlander, Kuchařka z Castamaru - tieto môzem pozerat dokola a neomrzia,
TOP : cesky serial Nahradnici https://www.csfd.cz/film/1565912-nahradnici/pre...
taliansky serial Srdce https://www.csfd.cz/film/1114240-srdce/1285098-...
Jako voda na čokoládu https://www.csfd.cz/film/1575681-jako-voda-na-c...
mmne sa este pacil Funny Woman https://www.csfd.cz/film/1227322-vtipna-zena/pr...

axve
17. jan 2025

Kto ma rad spanielcinu, napatie a kvalitu, odporucam La última noche en Tremor.
Akurat to mam rozpozerane. Je to niekde na sk torrentoch

babababka
17. jan 2025

Srdce,Doktori,Stíny smrti,Severské vraždy,Komisařka Florence.

andreakotesova
17. jan 2025

Akurát mame rozpozerany Walking dead.

althejka
17. jan 2025

Sons of Anarchy, Pohotovost 🙃

sanen
17. jan 2025

Yalı Çapkını 🙂

jaska25
17. jan 2025

@sonula Dark je výborný seriál. Práve pozerám druhú sériu

janulik2008
17. jan 2025

@ssimusska piráti sú moja ♥️vka 😃
Ja pozeram inak Klinika Grace ... a pride mi to jak keby som sa vratila 25 rokov dozadu 🤣 kedze prva seria sa natacala v roku 2005 🤫🫢🤣

mima172
17. jan 2025

Ak si nevidela Yellowstone, tak odporúčam. Squid game sme dopozerali nedávno druhu sériu. A ešte určite Ozark. Z filmov mrkni Philomena a Spravodlivosť pre moju dcéru - oba sú podľa skutočnej udalosti.

haraburdova
17. jan 2025

Ja teraz zavislacim na Dr.House. Nedavno som dopozerala Mentalistu, mam rada deketivne veci a true crime dokumenty. Velmi sa tesim na poslednu seriu You na Netflixe 🤩

tilly
17. jan 2025

Ja odporúčam ted lasso, bad monkey a shrinking. Oddychovky.
Teraz mám rozpozerany yellowstone.

adik64
17. jan 2025

Zacala som The Crown na Netflixe, zatial super

terezkaarthuramax
17. jan 2025

Inkognito

medina20
17. jan 2025

@sanen Ja som tiež začala,vyzerá byť pekný.. zatiaľ som len na 20 časti😊

frflos_nespokojny
17. jan 2025

skus pozriet: silo, Kdysi dávno v Americe.
videla si papirovy dum?

dm1
17. jan 2025

Mňa teraz totálne dostal Yellowstone a hneď potom som pozrela aj spinoff seriály k tomu 1923,1883. Z nich má viac bavil 1923 ale na Yellowstone to nemalo

Strana
z2