icon

Čo hovoríte na viťaza Eurovízie Rakúsko JJ wasted love?

18. máj 2025

Komu by ste dali hlas? Mne sa pacila väčšina pesničiek.. Švédsko , Island, Ukrajina, Lotyšsko
A Estónec skvele tancoval..

Mne je zvlastne že ten JJ ma podľa mojich uší ženský hlas... Ako je to mozne alebo Anie Lenox ma zase mužsky hlas. Teda že kebyže nevidím obraz, myslím si, že JJ je baba a A ie Lenox muž. 🤔

lienka.7
18. máj 2025

@autorka Eurovízia už dávno nie je o speve, ale o predvádzani rôznych "kreatur". A o politike samozrejme. Neviem, kto je ten víťaz, ale pre niečo vyhral.

miskajerry
18. máj 2025

ja som spokojná s víťazom, veľmi pekná pieseň a krásne to odspieval

babababka
18. máj 2025

Od výhry skupiny ABBA,to ide dolu vodou.Ešteže existuje San Remo.

balerina2025
18. máj 2025

nepacil sa mi vitaz. hlas mal dobry ale ako zena.
niekedy mam problem zistit ci zena ci muz
ale mam pocit ze cim extravagantnejsi, tym lepsi
tento mi presiel transgender.
a ti niektori, otras vystupenia. ale ja mam asi chore usi rozum a oci. takze tak :D

mamamasama
18. máj 2025

Este ani jedna sutaz, vratane Eurovizie nedopadla tak, aby boli vsetci spokojní. Osobne som. Nádherné zaspievané. A čo s tým má to,že je gay a spieva ako žena? Obrovske stastie, ze predbehol Izrael, lebo si neviem predstavit, ako by sa tam usporadúvala ďalšia Eurovízia 😳 Za mna bolo najlepsie Estonsko.Vtipne, skvela show, efekty. Škoda, že skončilo tretie.

buberova
18. máj 2025

Čo sa týka hlasu zaslúžil si vyhrať. Aj Izrael mal výbornú pesničku a speváčku 🙂 Estónca som počula iba pár sekúnd ale bol to príliš veľký šok po vznešenom vystúpení Izraela. Mne sa aj tá CZ pesnička páčila 🙂 ďalších súťažiach som zatiaľ nepočula

biba_18
18. máj 2025

nepozerám to, teraz som si pustila iba tú víťaznú pesničku aby som vedela posúdiť o čom hovoríš…
veľmi mi štýl pesničky pripomína nelu s mikulčíkom leť tmou keď boli na eurovízii - ale oni bohužiaľ nemali šancu, keby tú pieseň naspieva niekto iný tak by mohol vyhrať… toľko k piesni.
k prejavu - mne fistula u mužov nevadí, nie že by som ju vyhľadávala, ale nevadí mi. teda aj tu mi prišla ok…