icon

Čo poviete na koniec seriálu Sľub?

gabika135
28. máj 2025

Čo hovoríte na posledné časti?Sledujete to ešte vôbec?Napriklad mne Zuza strašne lezie na nervy a je mi teda ľúto tých dvoch chudákov Miša aj Igora.Na ich mieste by som sa na ňu vykašľala už davno

liz_lemon
28. máj 2025

sledujeme, a tiez mi lezie na nervy

gabika135
autor
28. máj 2025
@liz_lemon

sledujeme, a tiez mi lezie na nervy

@liz_lemon veľmi zle je napísaná ta postava,to už nieje človeka ktorému by nevadila podľa mňa

patka06
28. máj 2025

Sledujem, stále je to fajn oddychovka
Zuza lezie na nervy aj mne, ich príbeh má byť v podstate hlavná myšlienka seriálu, ale je veľmi zle zahraný. Možno iná herečka, by to hrala lepšie

gabika135
autor
28. máj 2025
@patka06

Zuza lezie na nervy aj mne, ich príbeh má byť v podstate hlavná myšlienka seriálu, ale je veľmi zle zahraný. Možno iná herečka, by to hrala lepšie

@patka06 Ano ako oddychovka po práci super ale nato že je to hlavná postava tak teda veľmi ma otravuje ,nie ani tá herečka ale jej postava.

liz_lemon
28. máj 2025
@patka06

@patka06 tiez mi vadi ta herecka, vobec sa k tomu Misovi nehodi

gabika135
autor
28. máj 2025
@liz_lemon

@patka06 tiez mi vadi ta herecka, vobec sa k tomu Misovi nehodi

@liz_lemon A kto podľa vás by sa na jej rolu viac hodil?lebo teda tiež mám aj lepších adeptov.

liz_lemon
28. máj 2025
@gabika135

@liz_lemon A kto podľa vás by sa na jej rolu viac hodil?lebo teda tiež mám aj lepších adeptov.

@gabika135 to prave neviem, tie mlade herecky nepoznam

patka06
28. máj 2025
@gabika135

@gabika135 Konkrétne neviem, nezamýšľala som sa nad tým
Všeobecne, by to chcelo presvedčivejší výkon, menej maznavý, ráznejší v niektorých výstupoch, menej umelý

gabika135
autor
28. máj 2025
@liz_lemon

@gabika135 to prave neviem, tie mlade herecky nepoznam

@liz_lemon no to ani ja veľmi ale myslím že tie niektoré mladé tam, čo hraju vedľajšie postavy by mohli byť aj v tejto roli dobré

cukroska
28. máj 2025

@gabika135 Už som prestala..ale pozerala. Veľmi nešťastný scenár Zuza vychytala.A chudák Mišo.

gabika135
autor
28. máj 2025
@patka06

@gabika135 Konkrétne neviem, nezamýšľala som sa nad tým
Všeobecne, by to chcelo presvedčivejší výkon, menej maznavý, ráznejší v niektorých výstupoch, menej umelý

@patka06 ako herečka je zuza pekná ale to je asi tak všerko, prejav dokola ten istý

gabika135
autor
28. máj 2025
@cukroska

@gabika135 Už som prestala..ale pozerala. Veľmi nešťastný scenár Zuza vychytala.A chudák Mišo.

@cukroska Súhlasím, a to to malo potenciál veľký.Iné rodinky v seriálu sú super, a stále ma bavia ale teda tento hlavný trojuholnik je pekne zamotaný.

jaskolka
28. máj 2025

Zo začiatku sa mi veľmi páčila tá zápletka,ale teraz už mi ide Zuza tiež na nervy,asi ako každému. Scenár ju úplne "dokafral"a v porovnaní s Michalom (hercom)je ona veľmi nevýrazná, chýba mi tam niečo, akoby nevedela celkom pracovať s emóciami, vyjadriť sa "mimoslovne". Taká Martina hrá oveľa prirodzenejšie, Zuzana pôsobí ako v kŕči niekedy
Viac ma už baví tá zápletka s"neznámym " dieťaťom Hanuskovej,a čo bude s Hanou a deťmi.

gabika135
autor
28. máj 2025
@jaskolka

Zo začiatku sa mi veľmi páčila tá zápletka,ale teraz už mi ide Zuza tiež na nervy,asi ako každému. Scenár ju úplne "dokafral"a v porovnaní s Michalom (hercom)je ona veľmi nevýrazná, chýba mi tam niečo, akoby nevedela celkom pracovať s emóciami, vyjadriť sa "mimoslovne". Taká Martina hrá oveľa prirodzenejšie, Zuzana pôsobí ako v kŕči niekedy
Viac ma už baví tá zápletka s"neznámym " dieťaťom Hanuskovej,a čo bude s Hanou a deťmi.

@jaskolka Ano presne.Suhlasim s vami, hlavne aj posledné časti čo ta zuza vyvádza a ako sa hra s citmi s obidvomi mužmi to je na nervy.Neviem ako chcú tento milostný trojuholnik vyvíjať v ďalších sériách keď už je odzaciatku podľa mna jasne že Michal je ten pravy a teda Igorovi poriadne ubližila.Uvidime.A tiež ma viac zaujima zápletka Hanuskova a Martinka.

cukroska
28. máj 2025
@gabika135

@cukroska Súhlasím, a to to malo potenciál veľký.Iné rodinky v seriálu sú super, a stále ma bavia ale teda tento hlavný trojuholnik je pekne zamotaný.

@gabika135 no to je..a už to vraj pomaly končí čí?

gabika135
autor
28. máj 2025
@cukroska

@gabika135 no to je..a už to vraj pomaly končí čí?

@cukroska Ano, prvá séria by mala končiť okolo 20.júna a od septembra začína zase druhá.

drobcek100
29. máj 2025
@gabika135

@patka06 ako herečka je zuza pekná ale to je asi tak všerko, prejav dokola ten istý

@gabika135 chýbajú jej emócie

luccija
29. máj 2025

@gabika135 celý život jej riadila mama, tak je bezradná a nerozhodna .Ved vždy za ňu všetko robil Mišo varil, riešil podstatne veci a ona sa len vezie.Ale rada to pozerám.Inak ten Igor, až mi ho je ľúto🙂dobrák hlupák

gabika135
autor
29. máj 2025
@luccija

@gabika135 celý život jej riadila mama, tak je bezradná a nerozhodna .Ved vždy za ňu všetko robil Mišo varil, riešil podstatne veci a ona sa len vezie.Ale rada to pozerám.Inak ten Igor, až mi ho je ľúto🙂dobrák hlupák

@luccija presne dobrák až sa mu to vypomstilo.Ťažko jej začne dôverovať niekedy.No ale veď aspoň sa konečne pravdu dozvedel aj ked to trvalo 90.častí ale predsa hej😂

iwesska
29. máj 2025

Strasne to medzi Zuzou a Misom natahuju,uz to nie je zaujimave. Zuza ako taka mi nevadi. Mna osobne nebavia ani ti Bartosovci, strasne dlho sa akoze davaju znovu dokopy. Mna tu ani ten Igor nebavi,viem ze ma hrat takeho tutka nemastneho neslaneho,ale v Dunaji sa mi pacil,tu je taky nejaky bezemocny.

evaevinka
29. máj 2025

@gabika135 Zuza je dobre pripecena

luccija
29. máj 2025
@iwesska

Strasne to medzi Zuzou a Misom natahuju,uz to nie je zaujimave. Zuza ako taka mi nevadi. Mna osobne nebavia ani ti Bartosovci, strasne dlho sa akoze davaju znovu dokopy. Mna tu ani ten Igor nebavi,viem ze ma hrat takeho tutka nemastneho neslaneho,ale v Dunaji sa mi pacil,tu je taky nejaky bezemocny.

@iwesska ale veď tam ma každý svoje tajnosti.Jediny správny je riaditeľ

jananovotna88
29. máj 2025

Akoby chýbal už nápad vymyslieť nejakú novú dejovú líniu .

gabika135
autor
29. máj 2025
@jananovotna88

Akoby chýbal už nápad vymyslieť nejakú novú dejovú líniu .

@jananovotna88 presne,neviem o čom budu daľšie serie,asi sa tam rozuzľuju niektore veci ale ine sa zas zauzľuju😂no tak to býva pri dennych serialoch

flavinka1
1. jún 2025
@patka06

@patka06 Martinka by to dala lepšie 😊 za mňa.

patka06
1. jún 2025
@flavinka1

@patka06 Martinka by to dala lepšie 😊 za mňa.

@flavinka1 áno, ale zas kto by hral Martinu - tá rola jej sedí skvele

bielasovicka
1. jún 2025

Aj mne ide Zuza na nervy, taka je ako pribrzdena. A ten jej úsmev, taky ako na silu, so zavretými ústami keď sa smeje. Podľa mňa túto rolu ona nevie hrať, mali dat inú herečku. Ale zaujíma ma, kto bude martinina mama, aj ze prečo je adamko adoptovany 🤣

gabika135
autor
1. jún 2025
@bielasovicka

Aj mne ide Zuza na nervy, taka je ako pribrzdena. A ten jej úsmev, taky ako na silu, so zavretými ústami keď sa smeje. Podľa mňa túto rolu ona nevie hrať, mali dat inú herečku. Ale zaujíma ma, kto bude martinina mama, aj ze prečo je adamko adoptovany 🤣

@bielasovicka už som niekde čitala, že je dosť pravdepodobné že to bude Hanúsková,aj mi to davá celkom zmysel,že by to tak mohlo byť.Tak uvidíme😄

patka06
1. jún 2025
@bielasovicka

@bielasovicka Martinina mama je Hanúsková, to je už dávnejšie jasné.
Ako je to s Adamkom zaujíma aj mňa