icon

Film Tehotná s.r.o.

27. júl 2025

Ahojte, tento film sa odohrával v Nemecku? To vážne tam takto funguje IUI, že žena si vyberie na nete zo spermobanky darcu a doručia jej “materiál” takto domov v chladničke a potom si sama vykoná insemináciu doma? A IVF tam preplácajú do 45 rokov? Či to bolo len pritiahnuté za vlasy kvôli filmu?

autor
27. júl 2025

A ešte ma zaujali tie domáce pôrody, že to tam je úplne bežné…

stellarstar
27. júl 2025

Áno v DE žena do 45 a muž do 50 r môžu ist na ivf. V AT žena do 40 r a muž do 50 r.
A čo ja viem IUI doma je aj v DE aj v AT zakázané. To som este ale nepočula ze sa da spermia domov objednať , ale ak toto je fakt možné tak 🙊🙊

autor
27. júl 2025
@stellarstar

Áno v DE žena do 45 a muž do 50 r môžu ist na ivf. V AT žena do 40 r a muž do 50 r.
A čo ja viem IUI doma je aj v DE aj v AT zakázané. To som este ale nepočula ze sa da spermia domov objednať , ale ak toto je fakt možné tak 🙊🙊

@stellarstar no tá ich mama mala určite viac ako 45. A ten lekár jej hovoril, že do 43 mohla ísť s vlastnými vajíčkami a teraz jej navrhuje darované vajíčka alebo darované embryo. U nás nie je horná hranica na IVF. Len do 39 ti prispieva poisťovňa, potom už ako samoplatca.

vevesh
27. júl 2025

Ano, domace porody su tiez mozne, ale urcite nie az tak bezne....

stellarstar
27. júl 2025
@anonym_autor

@stellarstar no tá ich mama mala určite viac ako 45. A ten lekár jej hovoril, že do 43 mohla ísť s vlastnými vajíčkami a teraz jej navrhuje darované vajíčka alebo darované embryo. U nás nie je horná hranica na IVF. Len do 39 ti prispieva poisťovňa, potom už ako samoplatca.

@anonym_autor nemáš link? By som to kukla 🤔

autor
27. júl 2025
@stellarstar

@anonym_autor nemáš link? By som to kukla 🤔

@stellarstar nemám, včera to išlo na JOJke večer. Ale už to opakovali, bolo to aj v pondelok o 20.00 na joj. Skús pozrieť cez archív alebo nejaké online filmy. Volalo sa to Tehotná s.r.o.

stellarstar
27. júl 2025
@anonym_autor

@stellarstar nemám, včera to išlo na JOJke večer. Ale už to opakovali, bolo to aj v pondelok o 20.00 na joj. Skús pozrieť cez archív alebo nejaké online filmy. Volalo sa to Tehotná s.r.o.

@anonym_autor super ďakujem

autor
27. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a teraz pozerám, že to bola holandská produkcia. Tak tam je asi možné všetko

stellarstar
27. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor jaj počkaj to je film 🙈 odohráva sa v Holandsku nie v DE . Tak preto som sa čudovala, vo filme je všetko možné 🤣 ja že to dokument bol

autor
27. júl 2025
@stellarstar

@anonym_autor jaj počkaj to je film 🙈 odohráva sa v Holandsku nie v DE . Tak preto som sa čudovala, vo filme je všetko možné 🤣 ja že to dokument bol

@stellarstar nie, nie, film. Ale nedivila by som sa, keby to tam aj bolo možné, Holandsko bolo vždy také pokrokovejšie, tolerantnejšie v mnohých oblastiach