Je Barbie film vhodný pre 5-ročnú?
Ahojte. Boli ste na tomto filme s deťmi? Je to vhodné, 5rokov.
Ďakujem
@antonia15 nie, je to od 12 rokov
je nevhodný do 12 rokov, nie je to rozprávka
Ďakujem všetkým 🙂
@antonia15 a je to s titulkami ...
Veď je s titulkami....
@kofa77 tak marketing je snad vsade. Kto chce podlahne, kto nie, sa im nato z vysoka vytoto. Mne stacil trailer, aj ten som vypla, lebo to bol des. Muz to strasne napriek tomu chcel vidiet, aj ked recenzie su take ake su. Vcera sme to pozerali vecer na nete. Na konci som zahlasila - no uz si spokojny, ked si sa presvedcil, na vlastne oci, ze je to p…. na entu, jak som hovorila hned na zaciatku? Len zabrblal, ze nooo. Zbytocne zabite cca 2 hodiny zivota
@antonia15 urcite nie v era som sedela pred kinom u nas a same puberta isla obecena la barbie vetsina v ruzovom
Ale toto je zaujímavé lebo napr neter je v CZ a tam je Barbie film bez obmedzenia veku :D v kine boli a páčilo sa jej, len teda má 8 😀
@janulik2008 a aj chapala o com tam ide? Alebo bola iba unesena z toho, ze jeeee ziva Barbieeee.
Lebo film je dosti “politicky” orientovany. Neexistuje, ze tomu 8rocne rozumelo a chapalo. Na to tata nema o 99% toho o com sa tam hovorilo ani sajnu.
@elanor ja som s nimi nebola 😀 ja len vravím ze zaujímavé že tu je od 12 a v CZ je dostupný všetkým 😀 ja sa chystám na Oppenheimera 😀
@elanor Prepac ale posobis ako hrozne arogantna osoba ked citam ako komunikujes.
@maminkadeticiek prepacim, mas odpustene 😉

@antonia15 nie je to rozpravka pre deti