icon

Je Petra Dubayová zo seriálu Dunaj transgender?

4. mar 2024

Ahojte, vsimli ste si že Petra Dubay zo serialu Dunaj ma dosť výrazný ohryzok? Nikde som nenašla nejaké info ale ona je transgender? Nemám nič proti samozrejme, len ma to zaujíma, či si to tiež niekto všimol.

Strana
z2
autor
4. mar 2024

@vanilkovazmrzka Veď nakoniec môžem mať kľudne pravdu 🤔 ohryzok = muž. Otázka je, zmení sa tým niečo? Nie. Stale to bude krásna talentovaná herečka.

autor
4. mar 2024

@vanilkovazmrzka Veď ja som položila otázku, pretože mi to nedáva zmysel. Ty ked niečomu nerozumieš sa nepýtaš?.... Vysvetlíš mi teda ten ohryzok? Lebo zatiaľ som tu nepočula jediný normálny argument ako je môžné, že má žena ohryzok. Len samé agresívne komentáre.

gab1sol
4. mar 2024

Aký zmysel by malo dávať tu teba? Aby sme aj my mohli zhodnotiť, či spĺňaš ideál krásy a či sa právom môžeš nazývať žena. Preboha, ak si žena (ale vlastne aj muž), tak nerieš výzor druhých.

vanilkovazmrzka
4. mar 2024

Su ludia, ktori maju 6 prstov na jednej ruke alebo dva penisy. A co teraz? Normalne je mat 5 prstov a 1 penis. Takze podla tvojej logiky su taki ludia co? Mutanti? Ufoni? Este si si doteraz vo svojim zivote nevsimla, ze nevyzeraju vsetci ludia rovnako, ze je bezne a normalne, ze maju ludia nejake telesne deformacie? Ze to absolutne neznamena, ze su chori, divni, treba na nich ukazovat prstom? Co ucis svoje deti? Sudit kazdeho, kto sa nevojde do standardizovanej sablony?

autor
4. mar 2024

@vanilkovazmrzka no takto. Keď má niekto 6 prstov, neodlišuje to predsa pohlavie. Tak isto keď má iekto 2 penisy, tak je to stále chlap. Nie je to to čo je normálne ale čo odlišuje mužské a ženské pohlavie. A pokiaľ si v škole dávala pozor, tak kto má ohryzok, má aj banán.

autor
4. mar 2024

@vanilkovazmrzka opýtaj sa kohokoľvek vo svojom okolí, že čo si myslia o žene ktorá má ohryzok? Stavím sa, že ti každý odpovie že to, že to nie je žena ale chlap.

moonlight1210
4. mar 2024

Potrebujes, aby ti ludia odkyvali, ze Petra je vlastne chlap?
Budes potom konecne spokojnejsia?

autor
4. mar 2024

@moonlight1210 nie to vôbec. Hľadám logické vysvetlenie tohoto "fenoménu". Mne totiž logické príde to, že je to biologicky muž. Ak je iné vysvetlenie, rada ho prijmem aj pochopím. Len tomu jednoducho nerozumiem 🤷🏻‍♀️

fantaghiro21
4. mar 2024

na internete koluju rozne vtipy.Jeden z nich nieco na stýl - odfotena krasna chuda ruka, chude dlhe prsty, krasne spravene nechty- moje kamaratky
vedla tej krasnej ruky- tlusta macacia laba-Ja
Podte vsetci riesit tie, ktore nemame ruky ako z oriflame reklamy ale trochu obdarene ,....sme polozeny, polomuzi?

andreakotesova
4. mar 2024

Treba si pozrieť aj jej iné fotky, kde ohryzok nemá 😉

maribell
4. mar 2024
moonlight1210
4. mar 2024

Keby si tolko casu venovala realnemu hladaniu tohto javu na nete, ako ho venujes maskovanemu posmievaniu sa (skrytemu za akoze zaujem), tak uz bysi davno vedela.

Nezaujima ta to ale. To nie je tvoja primarna potreba.

Ale je to bezna vec u zien, ze maju viditelny ohrzok, zvycajne tie stihlejsie.

iwesska
4. mar 2024

Ked ma niekto velku hlavu,automaticky je E.T mimozemstan?🤔👽

ivana11155
4. mar 2024

Chudák Petra, keď si toto prečíta 🤦, niekomu už fakt šibe

dagas
4. mar 2024

🤦🤦🤦🤦 tebe to dobre šije.....

0silvia0
4. mar 2024

Nikto si jej ohryzok okrem teba nevsima. Ale toto moze byt fenomen u niektorych zien, ze poukazuju na chyby krasy tych druhych, aby sa samy citili lepsie.
V tomto pripade, aha ohryzok, to co za zenu s ohryzkom, to bude asi chlap.
Alebo ploche zeny, aha, ani cici ani rici, to asi chlap, sak sa najedz, ved ta vietor uchyti.
Predpokladam, ze toto pisala zena, ktora trpi komplexom z neexistujuceho krku asi, lebo inak mi toto vsetko nedava zmysel🤷‍♀️

1mata
4. mar 2024

Chorá doba 🤢

autor
4. mar 2024

@0silvia0 nepovedala by som ze ohryzok je chyba krásy 🤔 len nás odjakživa učili, že patrí mužom. No nie snad? 🤔

autor
4. mar 2024

@iwesska keď má niekto penis je žena?..... Tvoja otázka nedava zmysel...riešime pohlavie a rozdiely medzi mužom a ženou. To je buď jedno alebo druhé.

autor
4. mar 2024

@maribell ďakujem za jediný normálny koment ktorý odpovedá na moju otazku.

autor
4. mar 2024

@moonlight1210 mýliš sa, nie nie je to bežná vec u žien. Predstav si.

moonlight1210
4. mar 2024

Dlhsie si tu nebola. Tipujem, ze si mala cas o tom nieco pohladat.

Preco si tak este neurobila?

0silvia0
4. mar 2024

Ja si nepamatam, ze by ma niekto niekedy ucil o ohryzkoch, asi som chybala😵‍💫

estellas
4. mar 2024

Pochybujem žeby bola transgender. Myslím že to by prezradila keby to tak bolo, nikde o tom nie je ani zmienka. Čítala som, že výrazný ohryzok môže mať žena pri problémoch so štítnou žľazou.

iwesska
5. mar 2024

Moja otazka je rovnaky nezmysel,ako ta tvoja. Podla ohryzka presne vies,kto je trans? Podla mna si sama transka posadnuta ohryzkami, preto to na kazdom sledujes. Sledujem Dunaj od zaciatku a vobec neviem,ktory herec ma aky ohryzok🤦‍♀️

januska12323
5. mar 2024

Ty si fakt na hlavu. Iné (ne) normálne veci na tele ťa nezaujímajú len ohryzok? A keby aj bola trans tak čo?

tetapetra
6. mar 2024

Nie transgender ona transformer 🤦🏻‍♀️.

karolinakr
6. mar 2024

Kto je ten chlap? to je brat? strašne sa podobaju.
podla mna, keby bola chlap, tak s tym vyjde už davno..take veci sa neutaja, novinari by mali senzaciu..maozaj to ma dost vyrazne.som si to nevšimla, lebo Dunaj nepozeraj xixi

elbejo
9. mar 2024

Akože je to trošku zvláštne rozoberať toto. Mala som v podstate to isté. A veľmi mi to prekážalo na mne. Dlho som nevedela čo mi na mne prekáža lebo inak som tak normálne pekná. Až neskôr som si to začala uvedomovať a začala riešiť. Nakoniec mi odtiaľ vyoperovali cystu vo veľkosti vlašského orecha...

Strana
z2