icon

Je Šebová v Inkognite naozaj vtipná?

22. mar 2025

Máte pocit, že je vtipná? Ja jej nejak nemôžem prísť na chuť. Akoby tam bola protekčne dosadená.

Strana
z2
janai1
22. mar 2025

podľa mňa nikto v Inkognite nie je naozaj vtipný 😂

vveron1ka
22. mar 2025

Ani tam ani nikde inde.

autor
22. mar 2025

@janai1 vtipný mi pripadá Hudak a Fero, Zdena v pohode, Čeky akoby mal o kolečko menej. A ďalšia nevtipná Evelyn.

michaela789
22. mar 2025

Šebová, Polnišová, Evelyn,... Vyskakujú mi z nich zimomriavky od trápna, pôsobia prisprostasto. Na Slovensku by som vo všeobecnosti pre mňa vtipného komika hľadala veľmi dlho a komediálne relácie a seriály slovenskej produkcie obchádzam oblúkom, lebo mi navodzujú pocit že Slovač má nejaký kolektívny mentálny problém.
Ak to však niekomu vtipné pripadá a má z toho lepší deň, tak to plní účel a tak to treba brať.

cyberk
22. mar 2025

Zeny nie su vtipne :D

autor
22. mar 2025

@michaela789 aj tá Polnisova tiež žiaden vtip, ale viac mi sedí v Dunaji vo vážnej postave

autor
22. mar 2025

Garajova tiež nechápem ako môže byt považovaná za vtipnú. Neviem, či ja mám nejaké vysoké nároky na humor, či to aj ostatní tak vnímajú.

micusa2222
22. mar 2025

Zuzka Šebová v Inkognite suverénne najslabšia,,,výborní a vtipní Hudák s Čekovským

larisa
22. mar 2025

Mne sa Evelyn a Forgac vôbec nepáčia ,ale Michal Hudak je dobrý niekedy uhádne povolanie hneď 😁

autor
22. mar 2025

@larisa Forgac samé uchylne vtipy a čierny humor

deti95060810
22. mar 2025

mám rada Polnišovú všade... za mňa je super.
Zuza nič moc ale dá sa....
Evelyn nemám rada tak tá by sa mohla aj pretrhnúť aj tak to bude stále zlé a slabé... takže všetko je to o pocitoch a sympatiach...

sandrasstini
22. mar 2025

Za mna hudak top aj fera mam rada a priam trapny mi pride ceky, za mna nema ziadny humor. Uz to ani nepozeram, nebavi ma to

bielasovicka
22. mar 2025

A Zdena je vtipná? Ta sa tam teda vôbec nehodí

simona1998
22. mar 2025

Šebova je trápna arogantná krava 🙂 mala som česť ju zažiť u nas v reštike .

lea513
22. mar 2025

Myslim ze aj je protekcne dosadena. Ako niektori herci v serialoch...🙁

petamich
22. mar 2025

Je to aj o osobnych sympatiach, o preferovanom style humoru 🙂 takze ano pre mna aj Zuzka Sebova je vtipna, najradsej mam Fera, Misa Hudaka ale ja sa fajn zabavim nech je tam hociktory z nich

lea513
22. mar 2025

A je aj trapna.

lea513
22. mar 2025

Dobry je Miso Hudak, pali mu to, aj vtipny.

zuzanockamt
22. mar 2025

Podľa mňa je vtipná, sedí mi jej humor, aj Evelyn, tá je parádna 👍👍👍 Zostava v Inkognite mi vždy vyhovuje.

janai1
22. mar 2025

Tak ja bytostne neznášam ten Ferov "humor" . Všade ho mám zablokovaného lebo keď už počujem ten jeho otrasný hlas keď sa hrá na ženskú.... 😂
Hudák, Čekovský, Forgáč taký primitívny humor, opakujú 100-ročné vtipy.
Studenková tam asi ani nemá byť za vtipnú 😀
Evelyn sa tam nehodí, Šebová detto.
A raz som tušil videla Šoka ale to tiež bolo také suché

anavixy
22. mar 2025

@janai1 takze vlastne ty nemas zmysel pre humor 😄 (zartujem 🙃 len mi to prislo vhod ked chces vymenovat kto nie je vtipny a vymenujes vsetkych)

janai1
22. mar 2025

@anavixy tak vzhľadom na to, že hneď prvý komentár som napísala, že nikoho z nich nepovažujem za vtipného v Inkognite tak to logicky dáva zmysel

napr. šoka považujem za vtipného, na stand-upoch ho mám rada. V inkognite nebol vtipný a celé to bolo také na silu

dobryden
22. mar 2025

Tak su vsetci nudní.

anavixy
22. mar 2025

@janai1 to som si nevismla ze pises ty 🙃

terezkaarthuramax
22. mar 2025

Ja to kukam zaujimaju ma hlavne povolania. A pacia sa mi slovne hračkym to ci je alebo nie je niekto vtipny ma netrapi. Je mi jedno.

petronelag
22. mar 2025

Šebová nie je vtipná a je ich takých aj viac, robia to len pre peniaze.

lea513
22. mar 2025

@petronelag Presne tak. Ktovie koľko dostanú za 1 diel...🤔

lea513
22. mar 2025

@petronelag Urcite nie malo...

mameha7
22. mar 2025

Mne nepríde vtipná. Jediná žena, ktorá ma vie rozosmiať z nášho šoubiznisu, je Adela.

margotka17
23. mar 2025

No Garajovej neviem prísť na chuť jej humoru ani ja 😏, Sebovej tiež a ani Evelin.

Strana
z2