Je Šebová v Inkognite naozaj vtipná?
Máte pocit, že je vtipná? Ja jej nejak nemôžem prísť na chuť. Akoby tam bola protekčne dosadená.
Ani tam ani nikde inde.
@janai1 vtipný mi pripadá Hudak a Fero, Zdena v pohode, Čeky akoby mal o kolečko menej. A ďalšia nevtipná Evelyn.
Šebová, Polnišová, Evelyn,... Vyskakujú mi z nich zimomriavky od trápna, pôsobia prisprostasto. Na Slovensku by som vo všeobecnosti pre mňa vtipného komika hľadala veľmi dlho a komediálne relácie a seriály slovenskej produkcie obchádzam oblúkom, lebo mi navodzujú pocit že Slovač má nejaký kolektívny mentálny problém.
Ak to však niekomu vtipné pripadá a má z toho lepší deň, tak to plní účel a tak to treba brať.
Zeny nie su vtipne :D
@michaela789 aj tá Polnisova tiež žiaden vtip, ale viac mi sedí v Dunaji vo vážnej postave
Garajova tiež nechápem ako môže byt považovaná za vtipnú. Neviem, či ja mám nejaké vysoké nároky na humor, či to aj ostatní tak vnímajú.
Zuzka Šebová v Inkognite suverénne najslabšia,,,výborní a vtipní Hudák s Čekovským
Mne sa Evelyn a Forgac vôbec nepáčia ,ale Michal Hudak je dobrý niekedy uhádne povolanie hneď 😁
@larisa Forgac samé uchylne vtipy a čierny humor
mám rada Polnišovú všade... za mňa je super.
Zuza nič moc ale dá sa....
Evelyn nemám rada tak tá by sa mohla aj pretrhnúť aj tak to bude stále zlé a slabé... takže všetko je to o pocitoch a sympatiach...
Za mna hudak top aj fera mam rada a priam trapny mi pride ceky, za mna nema ziadny humor. Uz to ani nepozeram, nebavi ma to
A Zdena je vtipná? Ta sa tam teda vôbec nehodí
Šebova je trápna arogantná krava 🙂 mala som česť ju zažiť u nas v reštike .
Myslim ze aj je protekcne dosadena. Ako niektori herci v serialoch...🙁
Je to aj o osobnych sympatiach, o preferovanom style humoru 🙂 takze ano pre mna aj Zuzka Sebova je vtipna, najradsej mam Fera, Misa Hudaka ale ja sa fajn zabavim nech je tam hociktory z nich
A je aj trapna.
Dobry je Miso Hudak, pali mu to, aj vtipny.
Podľa mňa je vtipná, sedí mi jej humor, aj Evelyn, tá je parádna 👍👍👍 Zostava v Inkognite mi vždy vyhovuje.
Tak ja bytostne neznášam ten Ferov "humor" . Všade ho mám zablokovaného lebo keď už počujem ten jeho otrasný hlas keď sa hrá na ženskú.... 😂
Hudák, Čekovský, Forgáč taký primitívny humor, opakujú 100-ročné vtipy.
Studenková tam asi ani nemá byť za vtipnú 😀
Evelyn sa tam nehodí, Šebová detto.
A raz som tušil videla Šoka ale to tiež bolo také suché
Tak su vsetci nudní.
Ja to kukam zaujimaju ma hlavne povolania. A pacia sa mi slovne hračkym to ci je alebo nie je niekto vtipny ma netrapi. Je mi jedno.
Šebová nie je vtipná a je ich takých aj viac, robia to len pre peniaze.
@petronelag Presne tak. Ktovie koľko dostanú za 1 diel...🤔
@petronelag Urcite nie malo...
Mne nepríde vtipná. Jediná žena, ktorá ma vie rozosmiať z nášho šoubiznisu, je Adela.
No Garajovej neviem prísť na chuť jej humoru ani ja 😏, Sebovej tiež a ani Evelin.

podľa mňa nikto v Inkognite nie je naozaj vtipný 😂