Je Šebová v Inkognite naozaj vtipná?
Máte pocit, že je vtipná? Ja jej nejak nemôžem prísť na chuť. Akoby tam bola protekčne dosadená.
Šebovej muž je kvalitný komik. Izer je kvalitný komik. Strýco Marcin bol. Hudák je super. Pisarčin,… a je ich viac. Kvalitný humor je na Slovensku vzácny, lebo je náročný. Ja ten prvoplánový volám sranda pre hlupákov. Ale smejem sa na nej rovnako. Aj Američania pustia komédiu pre mentálne retardovaných do celého sveta. Fantuciho dobrodružstvá by som zakázal pozerať deťom. Mne to ale nevadí. Humor má rôzne podoby. Na oddych a zábavu je aj primitívny humor dobrý. Nemám rád škodoradosť a nepáči sa m,i ak sa snaží robiť humor kto na to ozaj nemá. Napríklad Studénková. Super kočka aj herečka, ale nevie byť vtipná. Adela Vinceová nie je komička, ale je to úžasná a charakterová osobnosť. Je vtipná a jej humor je vďaka bystrosti jej vytrénovaneho mozgu brilantný.
Ja osobne som nikdy nepochopila humor Olivera Andrassyho, bol za mňa trápne silený a potreboval to skryť tým, ze sa na ňom sám rehotal. Adela je úžasná v improvizacii a dokáže pohotovo reagovať na situáciu, čo dokáže len človek s vyšším intelektom.
V inkognito sa mi páči Mišo Hudak, ten má taký dedinský humor a tiež dokáže vtipne a pohotovo reagovať na situáciu. Zuzka Šebová, no sem tam sa nejaký bonmot zadarí, ale skôr sa snaží byť vtipná aj vtedy, keď ju nič vtipné nenapadne.
Inteligentný a ozaj trefný humor mal Milan Lasica. Hovoril málo ale keď, stálo to za to. Aj v relácii Sedmička.
inkognito uz tak poslednych 10 nie je vtipne....
Komu sa to paci nech pozera. Komu nie,ten môže prepnúť kľudne. Fakt je potrebné kazdeho a vsetko riesit? Niekto je maly,niekto tlsty........
Ja jedine dve relacie, ktore pozeram rada nielen kvoli tomu, ze sa aj nieco nove dozviem a nie tu to len tliachaniny o nicom, ale aj velakrat sa z chuti zasmejem, su Milujem Slovensko a Zahady tela a to hlavne vdaka moderatorom. Kombinacia Adely, Dana Dangla a Nikodyma ako sa vzajomne dotahuju, ma hrozne bavi. Marian Miezga zo Zahad tela je tiez moja krvna skupina co sa humoru tyka.
@janci27 ja som mala rada dobre vediet. Velmi zaujimave informácie aj pokusy..skoda ze to prestali vysielat..
nepozeram to, neviem sa na nich zasmiat. Jedine Hudak je ok.
@terezkaarthuramax este mam rada Co ja viem, skoda ze to uz nedavaju. Aj aplikaciu sme stiahli, nase deti to hrali v priamom prenose, fakt zabava pre celu rodinu 😉

@mameha7 Adela je super… nadávajú na ňu podľa mňa tí, ktorým stúpe na otlak