icon

Kde sa nachádza budova lahôdok zo seriálu Sľub?

angelanet
17. mar 2025

Dobrý deň , otázka pre fanúšikov seriálu Sľub
Viete mi prosiim poradiť kde sa nachádza budova Lahôdok ?

Strana
z2
tortelinka
17. mar 2025

@angelanet internát botanická

angelanet
autor
17. mar 2025

@tortelinka ďakujeem🙏🏼

iwesska
17. mar 2025

@tortelinka To mas odkial tuto info? Cele je to jeden obrovsky atelier, v ktorom je niekolko bytov,skola,aj bufet. Ten zaber je len ilustracny.

bielasovicka
17. mar 2025

@angelanet prečo? Chceš si tam ísť kúpiť tresku? 🤣🤣

iwesska
17. mar 2025

@bielasovicka Veterniky😁 Ale podla mna by mal takyto retro bufet v dnesnej dobe vysoku navstevnost😃

liusa82
17. mar 2025

@iwesska veru ja keď to pozerám,vždy mám chuť buď na tresku alebo parižák také tie volakedajšie občerstvenia🙂 aj si ich nejako častejšie kupujem odkedy sa na to dívam🙂

bielasovicka
17. mar 2025

@iwesska áno určite. Mne aj slinky tečú keď to pozerám 😄

cukroska
17. mar 2025

@bielasovicka Komu by aj nie keď vkuse v kuse chodia len na koláče a všetci sú štíhly 😀😀

bielasovicka
17. mar 2025

@cukroska no ved toto 😄

mandarinka555
17. mar 2025

@iwesska Halóó...netáraj 🙈 Budova domu služieb, kde sa nachádzajú aj lahôdky Heleny Horváthovej (v skutočnosti budova kongresového centra vysokoškolského internátu Družba v Bratislave)

andrejka2424
18. mar 2025

@iwesska Kvôli seriálu budovy, školu a ulice nevystavali, až taký super rozpočet asi nemajú. Interiéry áno.

iwesska
18. mar 2025

@mandarinka555 Halooo, to je fungujuci internat Druzba, tam sa serial nenataca🙈 Prenajali si budovu,kde vystavali skolu, kabinety,niekolko bytov a lahodky! Tie lahodky realne NEEXISTUJU. Pozerala si tu reportaz kde o tom hovorili a ukazovali jednotlive miestnosti? Snad si nemyslis,ze sa to nataca na realnej skole,v realnom bufete..🙈

jaskolka
18. mar 2025

Tie "Lahôdky "sú len vonkajší záber na internáty Družba. Reálne vnútro Lahôdok je už ateliér, vytvorený kvôli seriálu,nie je to naozaj vnútri toho internátu ☺️

andrejka2424
18. mar 2025

Baby to je podobné ako Sám doma napr.Tú krasnu vilu Kevinových rodičov natočili len zvonku.Nič zo záberov zvnútra sa v dome nenatáčalo.Tiež o tom bolo dosť článkov.Bežne sa to takto robí.

petracandle
18. mar 2025

@andrejka2424 práveže zrovna v Sám doma sa interiérové zábery naozaj natáčali v tom dome 😃 teda väčšina

earlgrey
18. mar 2025

V Košiciach máš retro lahôdky 🤣 teda nie až tak retro retro, ale privolá ti to spomienku na socializmus 🤣

mariska1989
18. mar 2025

Ale však autorka sa nepýta kvôli tomu aby tam zašla však sa iba pýta kde je ta budova však to je jasne že to je reálna budova a že priestory v ktorých natáčaju je len veľká budova / hala kde majú steny zo sadrokartónu

andrejka2424
18. mar 2025

@petracandle Ja som čítala, že naopak.Že sa predáva za dosť veľa,ale že nič vnútri nepripomína film,lebo sa natáčal v štúdiách.Tak neviem 😃

dankakuc
18. mar 2025

@iwesska zrejme natáčajú v ateliéroch, ale aj tam, keď potrebujú. Dcéra tam býva a už pozerala ako natáčali aj v jedálni, takej oddelenej časti alebo pred intrákom. Ani sa nečudujem, tam sa socializmus naozaj zastavil 🙂

andrejka2424
18. mar 2025

@petracandle Máš pravdu, schválne som pozrela pár článkov a dočítala som sa akurát že je prerobený teraz na nepoznanie a v jednom článku bolo dokonca,že udajne je vlastníkom Kevinov brat Buzz 🙃

zgerhardova
18. mar 2025

Natáčaju vonku Družba vonku aspoň tam ich dcéra videla.Býva tam na intráku a chodí sa tam aj stravovať.Pár záberov urobia tam inak v ateliéri.

estellas
Autor odpoveď zmazal
estellas
18. mar 2025

@iwesska Áno, vnútro tých lahôdok je natočené v ateliéri. Ona odpovedala v podstate správne lebo na tom ilustračnom zábere ktorý tam dávajú sú internáty. Samozrejme ten seriál nenatáčajú v interiéroch ale dávajú do seriál záber na budovu internátov.

darina77
18. mar 2025

@zgerhardova aj moja dcera je na družbe internate a zrovna dnes mi poslala foto ako tam natacaju slub

tacika
18. mar 2025

@tortelinka Ano, je to kantina, kam chodia studaci z intraku Druzba jest. Syn tam byva, aj dnes mi posielal fotky z natacania, prave ked bol na jedlo.

bielasovicka
18. mar 2025

Dnes mali aj špice 😋

mandarinka555
18. mar 2025

@iwesska Tak si to prečítaj ešte raz...ty "halóóó"

angelanet
autor
19. mar 2025

@iwesska ani som neratála , že mojou otázkou spravím rozruch 😂 ja som sa pýtala na vonkajšiu budovu je mi uplne jasne, že sa natáča v ateliéroch …čiže pani mi odpovedala správne.
Pýtala som sa preto lebo moji rodičia si nemohli spomenúť kde sa nachádza táto budova na vonkajších zaberoch a bola im strašne povedomá

zgerhardova
19. mar 2025

@darina77 aj mne dnes posielala foto

beloved
19. mar 2025

Baby, otazka je sice na lahodky, ale neviete nahodou, kde sa nachadzaju tie stare nizke panelove bytovky, na ktore sa obcas objavi zaber? Nemyslim tie biele, kde su zabery spredu, ale take ako keby sidlisko a pohlad byva zhora. Je to v BA? Dakujem.

Strana
z2