icon

Kedy stíhate pozerať filmy a seriály?

1. jan 2026

Niektorí ľudia videli hádam všetko. Majú napozerané série sitcomov, netflux…Ja žijem sama a nestíham. Som síce vystresovaná a unavená, všetko nejak odkladam alebo mi to dlhšie trvá, čo ma vyčerpáva ešte viac. Po práci ešte niekoľko krát do týždňa fitko, varím si skoro každý deň aj do prace. Do a z prace precestujem denne 2 hodiny. Väčšinu známych filmov som nevidela. Síce mnohé ako napr Harry Potter, avatar a pod fantasy ma nezaujímajú. Mám pocit, že ľudia, ktorí pozerajú toľko filmov a seriálov, ani žiadne iné hobby nestihnú mať.

Strana
z2
anonym_b5c44b
1. jan 2026

@anonym_autor U nás to tak je...nie je film čo by moji chlapi nevideli a stíhame aj výlety aj dovolenky. Ja menej, ahe3z prvej stovky snáď všetky sj seriály Netflix a tak..Ale ja mám aj iné aktivity hlavne domácnosť, práca aj šport.

anonym_76bb10
1. jan 2026

@anonym_autor videla som minimum filmov, aj ke%d zrovna zajtra idem do kina, seriály to vôbec, mám svoje koníčky a radšej si pozriem dokument, alebo prečítam knihu. Ale ak má niekto záľubu v pozeraní filmov alebo seriálov a teší ho to viac, ako nejaký koníček, tak je to v poriadku nie? Nikomu tým neubližuje, každý si predsa môže vyplniť voľný čas ako sám chcel Ty denne dve hodiny precestuješ, možno iný ten čas venuje tým filmom.

anonym_c79f48
1. jan 2026

väčšinou nemajú žiadne záujmy. Pozeranie filmov ak seriálov je ich najväčšie hobby.
pozeráme jedine v zime, potom na jar sa už ide do záhrady.

sissy27
1. jan 2026

@anonym_autor chodim na full time do prace, 3-4x do tyzdna fitko, 2x do tyzdna kurz, rodina kde ma kazdy clen obciansky a zdrave ruky nohy (takze nikoho neobskakujem a staraju sa o domacnost tak ako ja), tiez si zvyknem varit do prace, kamosky mam a stihnem si precitat knihu ci pozriet film alebo serial, normalne vecer z gauca.
Co mam plus oproti tebe je cestovanie - ale ak nesoferujes, tak si stiahni film / serial do telefonu alebo tabletu a pozeraj.

maddie1711
1. jan 2026

Medzi 22:00-00:00 je nás čas s mužom.

anonym_cdd9f8
1. jan 2026

Mam 4dni volno,mam poobedne,cize vecer este kuknem 1cast a idem spat,alebo rannu tak tiez vecer kuknem,dalsiu cast.Alebo volny vikend a kuknem dalsie 3,4 casti.Ale len vecer.
Tie serialy na netflixe,vzdy tak blbo skoncia,ze este dalsiu cast musis kuknut a zrazu su 2,3hod.v noci.Ale mam volno samozrejme.

biba_18
1. jan 2026

@anonym_c79f48 prosímťa, je štvrtok pol dvanástej, pred chvíľou sme dopozerali s mužom seriál, dnes som cvičila, učila sa hodinu cudzí jazyk, čítala zopár strán knihy a ešte sme stihli obe mamy navštíviť a zavinšovať k novému roku ... a ešte som hodinu na HO pracovala ... aké by som mala mať ďalšie záujmy aby niekto nemal také reči ako ty?

anonym_ca478a
1. jan 2026

Ja stíham, pretože nemám žiadne hobby, ani nechodím do fitka. Tak buď hrajem hry na PlayStatione, alebo pozerám seriály. Na filmy chodím len do kina, aj to len na Marvelovky párkrat za rok. Ja nie som veľmi na filmy, skôr na seriály.

januska12323
1. jan 2026

@anonym_autor keby si chcela tak ta tie dve hodiny denne pozrieš jeden film/dve časti seriálu. Každý má iný koníček.

lucka_ke
1. jan 2026

my si platíme streamovacie služby 1-2 mesiace do roka a vtedy pozrieme čo chceme, väčšinou na Vianoce alebo v lete, cez víkend si určite čas nájdeš alebo vo sviatky

gab
1. jan 2026

ja pozeram vecer, od 21- 24 stiham 2 filmy😂 , popritom bud hackujem, strikujem, tak "zabijem" 😅 dve muchy jednou ranou. Konicek v pozerani dobrych filmov a konicek s rucnymi pracami.

anonym_bc9cd9
1. jan 2026

ja som dnes, teda vcera vstala o 10:30, stihla som uvarit obed, upiect kolac, zarobit cesto na dalsie kolace, 2x umyt riady, precitat cca 250 strán knihy, pozriet si 1 cast serialu, spravy, volat s mamou, venovat sa 2 detom, cely den byt online, takze da sa toho sihnutcelkom dost, a bez vstavam skor, takze by sa dalo stihnut aj viac
netreba sudit ludi, ze nemaju ziadne zaujmy, ked maju pozrete vsetky serialy/filmy, ja mam toho tiez celkom dost pozreteho, hlavne serialy, ale da sa to v pohode stihat aj s inymi cinnostami
ty asi patris k tym, co stale hovoria, ze nemaju cas na nic, poznam take osoby, ale poviem ti pravdu. fakt netusim, co robia, ked su taki zaneprazdneni, lebo ani sport ani nejake zaluby tam nie su, ze by im to bralo tolko casu

biba_18
1. jan 2026

@anonym_bc9cd9 toto jedna moja kamoška - ona nemá na nič čas, deti veľké , cvičiť nechodí, nečíta, seriály nepozerá, záhradu nemá, dokonca doma ani nevarí - a keď sa jej spýtam že čo teda robí keď príde z práce - tak mi vymenuje také veci ako že perie, žehlí, upratuje a tak - to akože fakt celý deň toto robíš? a ona že hej ...

sssss123
1. jan 2026

@anonym_autor a z coho si tak vystresovana ze si nenajdes vecer ns chvilu kludu pred telkou? Aj ja cvicim, citam, varim a ten cas si najdem, ja milujem serialy, ale zase nesledujem kazdy jeden, ale vzdy ss da nieco v tv najst pri com clovek zrelaxuje

autor
1. jan 2026
@sssss123

@anonym_autor a z coho si tak vystresovana ze si nenajdes vecer ns chvilu kludu pred telkou? Aj ja cvicim, citam, varim a ten cas si najdem, ja milujem serialy, ale zase nesledujem kazdy jeden, ale vzdy ss da nieco v tv najst pri com clovek zrelaxuje

@sssss123 som vyčerpaná z prace s ľuďmi aj svojich osobných problémov. Niektoré dni prídem o 17.00, niektoré o 19, potom ešte nakúpiť, navarit, do fitka aspoň na hodinu-hodinu a pol…zrazu je večer, umyť vlasy…a ráno vstávam skoro

autor
1. jan 2026
@sssss123

@sssss123 bývam v podnájme bez telky…pozrieť si môžem len na notebooku a to trvá, kým sa film načíta

lindous
1. jan 2026
@anonym_autor

@sssss123 bývam v podnájme bez telky…pozrieť si môžem len na notebooku a to trvá, kým sa film načíta

@anonym_autor tiež pozerám všetko na notebooku, ale platíme si streamovacie služby, takže zapneme kedykoľvek, nič sa nenačítava, rovno nás ro hodí tam kde sme dopozerali, vieme čo máme rozpozerané… hobby máme obaja, chodíme cvičiť, plávať, muž sa motá dosť okolo aút, ja čítam, máme kamošov, ale zvyčajne okolo 21 niečo už sme v klude, okolo 23 chodíme spať a medzi tým si často niečo pozrieme… nepozeráme úplne každý deň, ale zase naopak, niekedy máme lenivý víkendový deň, že si dáme komplet maratón niečoho… ale keď ti to nejak ku životu nechýba, tak načo to síliť… pre mňa je to fajn relax, kedy vypnem hlavu, ale nemusí to tak mať každý

marca12
1. jan 2026

@anonym_autor Tak ako pises. Niekto ma hobby pozeranie filmov a niekto fitko ako ty. Ja pozeram serialy a popritom cvicim doma. Filmy a serialy pozeram hlavne v zime,ked vonku nie je co robit a potom cely rok nevidim nic.

sailes
Včera o 00:04

nemáme TV

sticker
abbey1
Včera o 00:19
@anonym_autor

@anonym_autor Áno mi doma nepozeráme TV. Pozeráme na notebooku mobile tablete. O akom načítavaní hovoríš? Veď pozerať môžeš o vo vlaku či buše cestou do a z práce. Pri varení detto.

anonym_fc944c
Včera o 00:46

Netráp sa🙂tiež nemám čas na seriály..mojim "seriálom" je dobrá kniha🙂

6mia6
Včera o 01:00

Vstavam kazdy den o 7.00. Nasa domacnost sa zastavi o 20.00 a do 23.00 si stihnem pustit co ma zaujima. Niekedy film, serial alebo dokumenty. Popri tom si zamestnam ruky s hacikom.
Cez den klasika, deti, praca, opat deti a ich aktivity, 3x do tyzdna fitko, aj varim, aj zahrada + pes, nakupy, cez vikendy zapasy, vylety a co sa nestihlo v tyzdni okolo domu.

nenne27
Včera o 01:23

Rada si pozriem film, alebo serial, ale za normalneho kolobehu zivota nemam sancu.Chodim do prace, varim kazdy den, 2 hod chodim so psom...cez vikendy zahrada, dom, navstevy, program s rodinou...kamaratmi..ked nieco pozeram, tak cez dlhsie sviatky, dovolenku, lebo ked mam vecer volno, tak fakt skor knihy..Ja osobne si neviem predstavit vysedavat za bieleho dna prri telke, to jedine vecer.

deedol
Včera o 02:08

sama si odpovedas vo svojom prispevku. 2h cesta do prace a z prace, 1-1,5h fitko a kazdy den varis, to je aspon 30 min. to mas 4h, pocas ktorych niekto iny cita knihy, pozera filmy alebo sa ide prejst.

jogy1984
Včera o 04:53

Tak postupne sa dá nepozerať strašne veľa

anonym_50ac17
Včera o 05:13

To aj mňa zaujíma ako kedy ľudia majú toľko času že stíhajú pozerať filmy alebo čítať si knihy.
Ja vstávam ráno o 5hod práca deti úlohy variť upratať a už je večer 21hod ísť spať, taký kolotoč každodenný. Cez víkend buď ideme niekam na výlet do prírody alebo sme doma hrane spoločenské hry. Čo sme robili aj teraz cez Vianoce. Na jar začne záhrada a ozaj není kedy čas.
Ja televízor ani nepozerám, minule som si povedala že chcem aspoň televízne noviny čo chodia večer o 19hod pozerať no nedá sa, stále sa venujem deťom a domácnosti. Snáď raz keď deti odrastu bude čas aj na seba.

tykat
Včera o 05:32

@anonym_autor trosku odveci ale ja som sa pristihla ze uz pozeram len to co som.videla 😃 nie preto ze mam vsetko napozerane ale preto ze si pustam dookola to iste. Mna nebavi sediet a pozerat nove filmy ci serialy, ja pri pustenej telke musim nieco robit. A tak si pustam oblubene filmy a serialy ako niekto pesnicky 😃 Aj vianocne rozpravky som pozerala len tie co poznam. Niektore aj 2x 😁

biba_18
Včera o 06:03

@anonym_50ac17 nemám záhradu a malé deti. ak bolo ale dieťa malé, sledovali sme veľa filmov aj s ním, strašne veľa rozprávok a filmov sme spolu napozerali ... a áno, nechodíme spať o 21hod ...

anonym_a921bd
Včera o 06:09

Nestiham sledovat ziadne filmy ani serialy. Chodim do prace, mam dve male deti a v case po 21 sa bud ucim alebo spim. Cez den pocas sviatkov pozeram to, co mozem pozriet s detmi, napr wonku, grincha... cize to co chcu pozriet deti. Potom sme spolu von alebo sa hrame. Su dni, kedy by som si najradsej pozrela priatelov, monka alebo frasiera, ale neni na to cas 😀

a0
Včera o 06:23

Stíham prácu, fitko, kamošky, domácnosť, 2 deti, manžela, ďalšie záujmy a ešte si večer viem pozrieť 1-2 časti seriálu, keď mám náladu.Videla som celkom veľa seriálov a nemám pocit, že nerobím nič iné, skôr mám len veľmi dlho Netflix 😅.

Strana
z2