icon

Kto nepoužíva platené služby Netflix a Voyo?

sun_shine_2020
17. jan 2025

Ahojte, je tu niekto kto nema ziadne platene sluzby typu: netflix, disney plus, voyo, atd? Ked som to spomenula sestre, ze my nic take nemame doma, tak na mna pozerala ako puk 😁 ze ako tak mozeme zit 😁

Strana
z3
denkabemommy
17. jan 2025

@sun_shine_2020 my máme takmer všetky streamy a pozerajú 99% len deti. Zaplatené to máme práve preto, že nepotrebujem, aby sa dívali na debilné reklamy 🙃

petamich
17. jan 2025

Ano isto existuju aj taki ludia 🙂 nemyslim si, ze by mal niekto na teba pozerat, ako tak mozes zit. Dokonca niektori ludia ani televizor nemaju a ziju si celkom fajn.

culienka
17. jan 2025

my nemáme nič takéto, ale deti by chceli 😀.

sun_shine_2020
autor
17. jan 2025

@denkabemommy aha, to som nevedela, ze tam nie su reklamy.

melanta
17. jan 2025

My máme asi všetky, ale my pozeráme väčšinou dokumenty, tie sú hlavne na Netflixe a HBO úžasné. Ale u nás je bežné, že za týždeň telku vôbec nezapneme. To by sa sestra čudovala asi ešte viac.

zojazoja
17. jan 2025

My

lindous
17. jan 2025

Moji rodičia napr a teda nejde o dôchodcov…my zas nemáme telku 😂 pre mňa je na nezaplatenie pozerať kedy chcem, čo chcem, bez reklám, pohodlne 😊

leveta
17. jan 2025

My nemáme tiež ..máme TV...ale nie Smart.
Najstarší má 21, ten by aj chcel..ale má smolu :D
Moji rodičia tiež nemajú, tv pozerajú ...Môj brat s rodinou nemajú, tv majú, ale ani neviem či niekedy to mali zapnuté.
Svokrovci majú tv, majú zaplatený netflix, švagor im zaplatil, ale nepozerajú to lebo to nevedia si pustiť :D

mandzula
17. jan 2025

My.

a1d4k3a
17. jan 2025

My

alexandra197
17. jan 2025

Nemáme TV len projektor, púšťame z PC filmy, rozpravky. Manžel ani ja nemáme FB iná ani instagram a dobre to je 🙂

andrejka1974
17. jan 2025

@sun_shine_2020 ja mám len voyo a to len preto že mi ho ponúkli zdarma k paušálu od O 2 iné nemám ani netreba

denkabemommy
17. jan 2025

@sun_shine_2020 v podstate to je dôvod predplatného, zisk vytvára užívateľ, nie marketing na reklamách 🙂. Momentálne sme to zredukovali na tie, ktoré deti používajú. Ostal Netflix, Disney+ a MAX. Čoskoro ostane asi len Netflix a Max 😅

nikaeli
17. jan 2025

My ani telku takmer nepozeráme, nie to že by som si ešte platila stanice 🤪

januska12323
17. jan 2025

Ja nemám, pekne kradnem pozeraním na nete 😁 nevýhoda je len, že nie všetko sa dá pozrieť kvalitne.
Ale keby platím tak beriem netflix.

natalka13
17. jan 2025

Voyo mam k pausalu, pozrela som si film vlny. Inak zapada prachom🙃
Netflix mam ucet od deti. Nepozerame to, magio ma ct art a dost vela pozerame sport.

doriiis
17. jan 2025

Aj Voyo aj netflix máme v rámci paušálu internetu

saxana000
17. jan 2025

My sme este donedavna nemali nic.muz chcel voyo kvoli futbalom ktore inde nedavaju dohodli sa s dedom a dali si to na polku jeden pristup ma on jeden mame my nakolko mozu pozerat dvaja sucasne.prvy mesiac ma to bavilo ale pozrela som si vsetko co som chcela a teraz akurat tak Dunaj popredu si pozrem alebo na vecer ked ozaj nemam do coho kopnut stare ceske komedie chalupari vesnicko... marecku... ale toto vsetko bolo cez vianoce.niekedy pustim malej rozpravku cez vikend doobeda.. inac nam v pohode staci aj magio s archivom..

procrastique
17. jan 2025

Nič na pozeranie nemáme zaplatené ale za to Spotify má každý člen rodiny.

bosorkabb
17. jan 2025

Pravdaže sú ľudia ktorý to nemajú. A potom ľudia ktorý to majú. Výhoda ak to máš je že pozerám čo chcem, kedy chcem, bez reklám. Bežne tv stanice už ani nepozeráme ak nerátam ČT.

ssimusska
17. jan 2025

@sun_shine_2020 nemali sme dlhú dobu nič kúpené, pokiaľ sme doma nemali telku. ( bola pre nás zbytočná)😄

snowflakenel
17. jan 2025

My nemame,,malokedy mame.pustenu TV. Deti sem tam pozru rozpravku

lienka.7
17. jan 2025

@sun_shine_2020 nemáme a ani to nepotrebujeme. V TV je milión kanálov.

diaszoky
17. jan 2025

@sun_shine_2020 my nemame ani neplanujem

mamatroch
17. jan 2025

@sun_shine_2020 my mame netflix, ale zase nemame TV. My sme nikdy neboli tie tipy, ze sadnem k TV a prepinam, kym ma nieco nezaujme, takisto som ani nebola ochotna dat vsetko bokom, lebo 20:00 zacina nejaky film. Plus tie reklamy, dakujem, neprosim. Deti maju kazdy svoj profil podla veku, cize viem, ze napr. skolkarovi tam nebude ponukat horory a pod. I ked samozrejme, treba dohliadnut, co pozera, ale my si vzdy vyberieme nejak kresleny serial alebo dva a to pozerava, potom najdeme iny atd. Teenagerky uz maju samozrejme profily pre vacsie deti.
Co sa mne paci na NF najviac, je moznost vyberu jazyka, napr. dcery uz pozeraju vacsinou serialy pre teenagerov v anglictine a mega sa zlepsili v anglictine za posledny rok. Ja zase pozeram v inych dvoch jazykoch, je to dobry sposob ako si udrzat slovnu zasobu i v case, kedy nemam moznost priamo s niekym komunikovat v tych jazykoch.

janka1011
17. jan 2025

@sun_shine_2020 mať tieto platené platformy nie je vôbec samozrejmosť. Veľa ľudí to nemá. A veľa ľudí nemá ani televízor.
Ja platím voyo, ale to, že ťa neobťažujú otravné reklamy je na nezaplatenie. Pustím si čo chcem a kedy chcem, nie len práve vtedy, keď to vysiela tv.

nynia
17. jan 2025

Ako sa to vezme mam hbo, voyo a netflix vramci pausalu mam zadarmo.

blaazi
17. jan 2025

@sun_shine_2020 nemame, pri detoch nechcem pustat tv, a cas bez deti nemam

beronsche
17. jan 2025

Podľa mňa je množstvo ľudí, čo o to nemá záujem..
My máme detský netflix, Disney plus, Kodi, sweet tv, ale reálne pozeráme tv veľmi málo...vlastne naposledy som si sadla k tv niekedy cez vianoce.
Ale keby mám len slovensku ponuku, nejaké Magio, Voyo a pod., nepozerám to vôbec, tam podľa mňa absolutne nie je čo.. ešte keď občas výnimočné dajú normálny film, je dabovany, čo nemám rada.

earlgrey
17. jan 2025

Ja 😃 a ani mi to nechýba 😉

Strana
z3