icon

Kto si platí Voyo?

16. jan 2025

Ahojte🙂

Je tu niekto kto si plati voyo?🙂

klarissa25
16. jan 2025

Myslim si ze vela z nas si plati voyo

beata_ra
16. jan 2025

Istotne strasne vela bab, co tak pozeram kazdy den na stene ako sa riesi Dunaj. 😀 Ja nemam ani Voyo, ani toto som nikdy nevidela.

arieska
16. jan 2025

ja áno, ale len ten základný balík, nie premium

barus26
16. jan 2025

vela si nás platí voyo

lucia13022023
16. jan 2025

My máme premium, prečo?

nyusika
16. jan 2025

ja si platim

saxana000
16. jan 2025

My mame premium.

marsmykkok
16. jan 2025

Ja, kedže gro toho čo pozerám je na Markíze a je super preskočiť reklamy. Predtým som si zvykla nahrávať, ale tam tie reklamy sú, plus práca nastaviť nahrávanie a tak, toto je pohodlnejšie. Mám to v Telekome ako benefit zadarmo respektíve druhý benefit by bola zľava z faktúry keby nevyužijem a to oželiem tých pár eur zľavu z faktúry a mám radšej toto, je to návykové. Ja už v podstate pozerám iba Markízu cez Voyo a občas Jednotku.

maca1984
16. jan 2025

Voyo, Netflix, Max (HBO). Ale ak chceš aby som sa "podelila", tak nie, nepodelím sa.

autor
16. jan 2025

A čo najčastejšie pozerávate? Dajte tipy 🙂

nyusika
16. jan 2025

u nas iba Ligu majstrov 😀

autor
16. jan 2025

@marsmykkok dávajú to vždy k paušálu zdarma,?

marsmykkok
16. jan 2025

Anonym netuším, ja tam mám všetko (volania, tv, internet) a teda neviem či je to kvôli tomu alebo stačí mať menej služieb. Mne sa to ponúklo v ich aplikácii, tak som to využila.

saxana000
16. jan 2025

Normalne platim.mame to s rodicmi na polku oni maju jeden pristup v telke my druhy.muz chcel hlavne tie premiove futbalove prenosy.ja pozeram dunaj

sasa1310
16. jan 2025

UFC

majka99999
16. jan 2025

@nyusika aj u nas tak, Liga majstrov a iny futbal. Syn obcas pozrie nejaky film.

caroline_
16. jan 2025

my si platime,hlavne kvoli dunaju,ale tak my nemame vobec kablovu ani satelitnu televiziu

andreakotesova
16. jan 2025

Aj ja mam k paušálu zadarmo Voyo a MAX. Netflix si platím.

tyrkysovy_joekey
16. jan 2025

Voyo maximim a pozeram len F1, ak si to oblubis mas super program na 12 hodin tyzdenne kazdy druhy tyzden 😉 Na motivaciu, su tam aj fesaci. Myslim 😂

Ak raz budem mat cas mam na plane Voyo original kriminalky, zivotopisne filmy a standupy. A Survivra, stale som to nestihol pozriet a uz to islo asi pred dvoma rokmi 🙈 K reality shows tam byva aj extra obsah.

liz_lemon
17. jan 2025

my mame Voyo k pausalu v O2, ale teda velmi to nepozerame, je to slabe, akurat teraz cez sviatky sme Fantagiro pozerali, ja mam celkom rada tie Stand up vystupenia, Mozne je vsetko a 2 na 1

janci27
17. jan 2025

Zvyknem tam okrem ineho sledovat aj tie ich miniserie, ktore sa nedostanu do TV, napr. Iveta, Vedma, Kauza Kramny, Studna a kopec dalsich.