icon

Ktorý film alebo seriál ťa rozosmial tak, že si slzil/a?

15. apr 2025

Dnes som si pri varení pustila zo záznamu Priateľov a bola tam scéna, kde Joey robí „prieskum plodnosti“ pre nemocnicu... no skoro som si obarila ruky od smiechu 😄 Úplne som si uvedomila, ako mi niekedy takéto nenáročné a staré dobré sitcomy vedia zlepšiť deň.

A tak som si povedala – čo pobaví vás? Ktorý film alebo seriál ťa naposledy tak rozosmial, že ti tiekli slzy? Môže byť aj konkrétna scéna, rada sa zasmejem s tebou 😄

Strana
z2
luteam
15. apr 2025

Ja milujem sitcom z lekarskeho prostredia vola sa scrubs ale aj tych priatelov mam velmi rada, napr ked sa Joey uci francuzsky 😀 to u nas doma teraz casto pouzivame v suvislosti zo synom ked opakuje po nas skomolene nejaku vetu 😀

brendaa
15. apr 2025

Ak môžem zo seriálov u mňa vedie obľúbený Frasier a čas kedy šmirovali v izbe u Daphne🤣🤣🤣a ešte pár častí bolo 👌🤣👌🤣. Mám rada taký humor.
Seriál Priatelia mám veľmi rada, je môj obľúbený a časť kedy jedli tortu zo zeme 🤣

kvietok1992
16. apr 2025

Mna v priateľoch vždy rozseka ta scéna keď Joey a Ross ostanú na streche a rozhodnú sa zísť po požiarnom schodisku….to je zaručene rehot na niekoľko minút, ale len v originálnej verzii :D

nekonecna_katastrofa
16. apr 2025

Priateľov točím už niekoľko rokov. Ja som každý diel videla snáď 30x, pre mňa top seriál. Teraz naposledy som pozerala diel, kde Rachel dostala Rossa do postele na základe príbehu o stopovaní v Európe. Mám rada diel, kde príde Baldwin a všetko si "fotí" do pamäte. Diel s Bradom Pittom.
Ťažký týždeň, to je taký smiech cez slzy. A Pelíšky tiež, tie hlášky používame s manželom a verím, že raz nebudeme opäť takto žiť. A na Boratovi alebo Zohanovi sme sa tiež dobre nasmiali.

777januska777
16. apr 2025

Ja mam dva oblubene serialy na ktorych sa vzdy smejem aj ked som ich videla uz vela krat Spin City 1996 (seriál o poradcoch starostu) a Dharma a Greg 1997 (milujem tých ich rodičov, keď sa snažia spolu vychádzať).

bielasovicka
16. apr 2025

Horná dolná, topka👍👍

jurly
16. apr 2025

Filmy s Vlastom Burianom, Werichom

alica110
16. apr 2025

Slunce, seno ma vždy rozosmeje 😀

kikkkkkkk
17. apr 2025

Francúzsky ilm Ŕrrrr, neskutočná zábava, zakaždým keď ho vidím, tak tam je vždy niečo co som si predošle nevšimla. Zo seriálov naše Vo štvorici po Slovensku, zahraničné napríklad IT Crowd.

kikkkkkkk
17. apr 2025

@anega79 vďaka za pripomenutie, tuším si to idem znova pozrieť 😁

anika
17. apr 2025

Mna film Copak je to za vojaka- ked som ho videla prvykrat🙂

findomatej
18. apr 2025

Pre nás doma - ,,Teória veľkého tresku a Malý Sheldon klasika Priatelia nikdy neomrzia 🙂
Taký inteligentný humor.

xrcdny16
18. apr 2025

Alibi na mieru:D fakt super

Strana
z2