icon

Máte nervy na vianočnú reklamu Telekomu?

mius86
5. nov 2023

Je tu ešte niekto, kto ma nervy na tu vianočnú reklamu od Telekomu? To ešte skoro 2 mesiace budeme počúvať spojenie Vianoc so spermiami? Čo to má spoločné s Vianocami? Vie mi to niekto normálne vysvetliť? Ako to môže niekto vymyslieť s pustiť do telky?

darkadm
15. nov 2023

Úlohou reklamy je zaujať a zapamätať si ju.....či v pozitívnom alebo negatívnom zmysle. Reklamu asi urobili dobre, keďže sa o nej diskutuje 🙂 pekný deň prajem.

sonula
15. nov 2023

@eva7777 nech sa spytaju. Co im brani spytat sa, pocuj dieta moje ako sa mas si stastne? Nic. Nie je nic prijemne ked pridea domov na sviatky a asi milionkrat sa soytaju kedy bude dieta, kedy predstavis partnera/partnerku a preco….

sonula
15. nov 2023

@miriam11 nie je. Ja tam lgbti vobec nevidim. Myslienka je zjavna na prvy pohlad. Respekt. Odporucam pozriet a zamysliet sa.

dadka_bb
15. nov 2023

@mius86 tak soros zaplatil... tak sa to bude omielat, nech gumuju mozgy nasim deckam... ze zivot je len poflakovat sa, tocit pridrbane videa, zarabat na kolagenoch a onlyfansoch, posedavat na latteckach..... neviem no spejeme do velkej riti, neviem kto bude stavat cesty, domy, zapajat elekrinu , piect chlieb a pod. ked vsetky decka chcu byt influensery a byt len tolerantni a iní , a leniví .... nemusite mi na to nikto reagovat aj tak to necitam. pac a pusa . ta reklama je grc budem sa opakovat a je to chore to vysielat.... kedysi nam stacilo prasiatko z kofoly.. teraz tam budu spermie priteplenske....

mizoko
15. nov 2023

@dadka_bb skus vypnut telku a ziadna reklama ta otravovať nebude. my telku nemame a teda som nemala ani sajn ze je nejaka nova TM reklama 😅 musela som si ju najst na internete a popravde nic hrozne na nej nevidim

mizoko
15. nov 2023

@mius86 robit take halo z jednej reklamy 😂 vypni telku a vybavene.

riyadh
15. nov 2023

@sonula Co je homosexualne? Na tej reklame?uz vypustili klauzulku ze tete povedal ze dievcata si nehlada..uz sa zbadali v t com.... Propagovat homosexualov vo vianocnejnreklame akoze fuuj a hroza

danyelia
15. nov 2023

@riyadh Ja som včera videla paródiu na túto reklamu...kde sa okrem iného na konci babička namiesto ,,Si šťastný?,, opýta: ,,Si b......t?,,🙈🙉🙊 Viac táto reklama škodí ako pomáha tejto komunite...

riyadh
15. nov 2023

@danyelia ved Toto, verejne propagovat teplyxh a lgbti, uz kde sme

mius86
autor
15. nov 2023

@mizoko To nerobim halo len ja. Dokonca uz je vytvorena aj peticia na zrusenie tejto reklamy. Takze vadit to musi vela ludom. Keby sa veci riesili len tak, ze zahodim vsetko za hlavu (ako ty kazes vypni telku), tak to by potom vyzeralo.

number19
15. nov 2023
https://www.youtube.com/watch?v=G9D0iYNTL8I

Verzia v nemcine...kultivovana, neutralna (kazdy si moze domysliet co pod tym textom chce, nikoho nezvyhodnuje a neznevyhodnuje, kazdy sa v tom moze najst), spev posobi nerusivo a ziadne spomenutie spermii 🙄 (to rozumeju aj ti, ktorri nerozumeju po nemecky).

Posolstvo (ktore si ja tak interpretujem): od (mladeho) cloveka (akejkolvek orientacie, co v NJ reklame nie je nikde konkretne/nekonkretne spomenute) vsetci nieco ocakavaju, co je v kazdej rodine, ale jasne ma byt aby bol stastny (prepojenie so sviatkami). Aj verbalizacia textu mi to tak naznacuje a babicka posobi autenticky. Klasicka vianocna nic nerusiaca reklama.

Velmi pekne spracovana povodna nemecka verzsia reklamy...slovenska verzia je len nevydareny, vulgarny, primitivny paskvil.

mirkam3
15. nov 2023

Predpokladam, že výhrady voči reklame majú skôr jednoduchšie osobky, ktoré takto pred časom planovali bojkotovať Horalky 🤣. Neviem čo je na tom teda take poburujúce. Chlapec bez frajerky? Nemate takého aspoň jedného v rodine? Fakt nemate? Spomenuté spermie? A? Ved to je úplne normálna súčasť života, tuto na MK obzvlášť. Ta reklama sa k vam dostane tak 1x týždenne - samozrejme pokiaľ necumite na telku 24/7. Budúci rok by mali natocit niečo typickejsie slovenské - muža alkoholika, ženu ktorá s nim žije u svokrovcov a nechá si od neho narobiť deti a potom každý mesiac vypisuje na MK či príde rodičák ráno alebo poobede. To by sa vam páčilo viac? Odporucam zdvihnúť zadok z gauča pred telkou, riešiť aktívne svoj život a razom budete aj tolerantnejsie…

number19
15. nov 2023

Ja predpokladam, ze len jednoduche, prizemne nie velmi eticky a kulturne zalozene (velmi neschopne si spracovat pojem liberalizmus) osoby potrebuju pocut slovo spermie a im podobne vyrazy na inej ako intimnej, medicinskej a edukativnej urovni.

zuzana76
15. nov 2023

ja som ju videla teraz po prvy krat, ale to preto, lebo telku nepozeram, pekna a trefna, nevadi mi

lienka.7
15. nov 2023

@mirkam3 za jednoduchšiu osobku sa rozhodne nepovažujem, ale nechápem prečo by som mala na vianoce počúvať o spermiach nejakého gaya... sorry. Co to ma spoločne s Vianocami??? S vianočnou atmosférou a náladou????
@number19 presne, to len naši museli byť zase niečo "extra" 👌

jana_eyre_2
15. nov 2023

Nebojte sa Telecom už vraj reklamu skrátil, už nebude poburovat že chlapec je homosexuál, spermie vraj ostali ale predpokladám že ak pôjde o heterosexuálne spermie, nie je problém.. tak veselé Vianoce mili blížni, pekný čas keď sa majú vraj všetci radi 🤪 či.... ? 🤔

mirkam3
15. nov 2023

@jana_eyre_2 😂😂😂 heterosexuálne spermie asi fakt vadiť nebudú. Každopádne, z business pohľadu fakt palec hore pre ich marketingové oddelenie, presne trafili, čo zaujme slovenského diváka. O Orange/O2 reklame nikde ani len zmienka! Tak sa to robí do psej matere! Zarobili možno aj na koncoročné prémie 😉 (teda ak sa netrasú, že im teraz odídu všetky nespokojne mamičky)

nela82
15. nov 2023

@dadka_bb úplne súhlasím,lepšie už sa to napísať už ani nedalo👏👍
Mam 40 rokov a pracujem s mladými a v skratke-jedna velka katastrofa.Nadavky,žiaden rešpekt,žiadna chuť robiť a po krátkom čase odchádzajú.Cele dní mobil v ruke a k tomu tak vysoké ega,ako keby prezili niekoľko životov uz💪Pri stretnutí so starsimi-debata medzi nimi,aký je ten jeb.... a ten príjeb... atd.A bude horšie...

jana_eyre_2
15. nov 2023

@nela82 "A bude horšie" povedal sokrates 🤪

majulino
15. nov 2023

@poppy22 no teda neviem, každoročne je náš pri sviatočnom stole (25.12. alebo 26.12. , keďže štedrý večer trávime doma) minimálne 20 ľudí a nebavíme sa ani o spermiach ani o ničom podobnom. Aj mne príde tá reklama zvláštna. Nie je škaredá, nevhodná alebo niečo podobné, ale tie spermie tam ozaj nemuseli vsunut

majulino
15. nov 2023

@mirkam3 že jedenkrat týždenne 🤣🤣🤣
Telku pozerám až po 20:00 keď najmladší spí. Ja chodím okolo 22:00 spať a teda včera som ju počula 4x 🫣

A čo bolo s horalkami? Som nezaregistrovala

viestta
15. nov 2023

@mius86 vies ta petiicia je tak platna ako prd do Sumavy. Zadavatel neporusuje ziaden zakon, nie je ziaden zakonny dovod aby ju ktokolvek zakazal. To, ze maju niektori ludia voci nej vyhrady je sice zaujimave, ale nic s tym aj tak nespravia. Ani rada pre vysielanie, ani sudy, ani vy.

viestta
15. nov 2023

@number19 co je na spermii vulgarne?

rachelkk
15. nov 2023

Mne prišla veľmi pekná až ma dojala 😍

oblecenieavecicky
15. nov 2023

Kde ste prišli na to, že je gej? Len zato, že nehľadá dievča? Ach, slovač...

0silvia0
15. nov 2023

@oblecenieavecicky presne, pokojne chlapec moze byt cerstvo po rozchode a tetky mu nukaju novu adeptku na chodenie.
Veru sme sa od tych tetkovskych levelov velmi neposunuli ako narod.

nela82
15. nov 2023

@jana_eyre_2 každý sa dosmeje,ked im za par rokov nebude mať kto postavit-opravit dom,upiecť chleba atď atď...vďaka neschopnosti rodičov v dnešnej dobe vychovávať zo svojich detí slušných a pracujúcich ľudí.Co zasejes,to budeš žať😉

jana_eyre_2
15. nov 2023

@nela82 to hovoríš mne? My sa snáď poznáme? 😉 Nemám ten dojem..

viestta
15. nov 2023

@nela82 mas pocit, ze homosexuali nemozu byt pekari alebo hoc aj lekari? Mozu byt obycajni slusni pracujuci ludia, ktori nikoho neohrozuju svojou orientaciou ani sposobom zivota. Ci ako mam rozumiet tomu tvojmu komentu o 17:19?

jana_eyre_2
15. nov 2023

@viestta nie, nie to ti hrozni mladi, všetci dokopy..