Máte nervy na vianočnú reklamu Telekomu?
Je tu ešte niekto, kto ma nervy na tu vianočnú reklamu od Telekomu? To ešte skoro 2 mesiace budeme počúvať spojenie Vianoc so spermiami? Čo to má spoločné s Vianocami? Vie mi to niekto normálne vysvetliť? Ako to môže niekto vymyslieť s pustiť do telky?
Len kvôli tejto téme som si ju pustila.
A teda odporovateľky nechápem. Chalan príde domov každý doňho nejak drbe, babička sa opýta či je šťastný ale vás zaujme jedno nepodstatné slovo z reklamy? Mňa teda irituje vaginálna mykoza a šťastie mojej vagíny či ako to tam je. Okej píšem si do denníka, ženské zdravotné problémy a erekcia nevadia ale spermie sú fuj.
Inak, odpoveď, že dievča nehľadá musí byť vždy iba o tom, že je gay? Ok, chápem, zas tie moje ružové okuliare a blbá naivita, ale nemôže to byť aj o tom, že proste babu nehľadá, lebo nechce? Teraz? Hotovo? 🤷🏼♀️ A tie, ktorým gayovia nevadia, kľudne berte aj prvú verziu. 💪
@galganka "čo je na tej reklame vulgárne?"
Pouzitie slova spermie ti dava nejaky vyssi pocit akceptacie zivota ako takeho?
Lebo existuju aj kultivovanejsie sposoby ako poukazat na to co reklama chcela prezentovat.
To by ti asi nestacilo, musi to byt dostatocne prizemne a primitivne, ze? A vtedy sme cool.
Nepozeraj tv a nebudeš musieť riešiť blbosti 😉
Ja si pamatam aj velmi smutnu reklamu, ked jeden starsi pan cakal na svoje deti pri stedrovecernom stole, pripravil veceru a cakal ich a kazdy mu napisal, ze nemoze prist, ostal sam, nakoniec to tym detom doslo a bolo im to luto, uz za nim v ten vecer nestihali prist...bola to tiez casto pravdiva reklama, poukazanie vianoc z tej smutnej stranky...tak radsej tie vesele reklamy, kde vidime tu podstatu rodiny na tom stretnuti, aj ked v tom prvom pripade si to clovek uvedomi viac...
@number19 použitie slova spermie mi nepríde vulgárne. Rovnako ako mi neprídu vulgárne slová ako vagína, či penis. 🤷🏼♀️ Vulgarizmy sú trochu iné slová. Taktiež mi na tých slovách nič nepríde ani primitívne, či prízemné. Primitívnejšie je podľa mňa sa tváriť, že je to celé ää, lebo sa hanbíme to vysvetliť vlastným deťom. A tie sa potom tiež budú tváriť, že je to celé ää a spermia pre nich bude iba nadávka a nie normálne slovo. Len potom neviem, ak raz pôjdu trebárs k urológovi, alebo budú riešiť neplodnosť, ako to doktorovi vysvetlia, čo vlastne chcú.
Akože tie spermie mi tam vadia najmenej. Záver je pekný, ale prečo musí teraz zovšadiaľ vyskakovať téma sexuálnej orientácie? Rešpektujem, že niekto má inú orientáciu, ale nepotrebujem o tom počúvať na každom kroku. Už som fakt znechutený. A ešte to spájať s Vianocami, čo sú hlavné kresťanské sviatky je už vážne vrchol.🤦♀️🤮
Len som sa tak hlboko zamyslela, tak dam: Pred par tyzdnami nam mozgy masirovali, ze ked vyhra PS tak sa zacne propagacia LGBT+, presadzvanie gender tem, sexualna vychova... Vyhral Smer a ajhla! Mame reklamu s homosexualnym podtextom, so spermiou v texte. Ups. Neviem kde spravili sudruhovia chybu... (cakam, co na to nasa ministerka cez kulturnost)
@galganka Ak vychova tvojich deti zavisi od reklam tak to mi je luto.
Moje dieta je vzdelane v tychto otazkach a vo vianocnej reklame nikto z nas nepocituje potrebu pocut slovo spermia, vagina a penis. Vsetci vieme o co ide a vsetci vieme ze Vianoce nemaju nic spolocne s tymito slovami...
@galganka "primitívnejšie je podľa mňa sa tváriť, že je to celé ää, lebo sa hanbíme to vysvetliť vlastným deťom. A tie sa potom tiež budú tváriť, že je to celé ää a spermia pre nich bude iba nadávka a nie normálne slovo. Len potom neviem, ak raz pôjdu trebárs k urológovi, alebo budú riešiť neplodnosť, ako to doktorovi vysvetlia, čo vlastne chcú."
Vyjadrujes sa o detoch... o cudzich, ci svojich?
@mius86 kazdy v tej reklame vidi co chce. Niekoho poburila, pre niekoho je vulgarna, dalsieho uraza krastansku podstatu sviatkov a iny vidi rodinu, ktora sa zisla a zaujimaju sa jeden o druheho. Kazdy nech si vyberie, co jemu pasuje, ale nech necha ostatnych vybrat si to co si oni vybrat chcu.
@galganka že môže byť gay som sa aj ja dozvedela z MK. A možno áno, ale tiež mi to nenapadlo. Boli tam obrázky nejakých žien, mne to prišlo ako zo zoznamky, brala som to tak, že nehľadá na zoznamke, že necháva život plynúť. A rodina mu už podstrkovala ženy zo zoznamky ktoré sa vekovo k nemu hodili. Respektive je to aj normálna obrana ak niečo nejde úplne ako chce človek, povedať že to nerieši. Aj páry čo nemôžu mať deti zväčša nepovedia všetkým narovinu že to nejde, ale proste že sa uvidí čo prinesie čas. Tak som to brala aj tu, že nechce dohadzovať ženy, radšej povie že nehľadá. Takže nie si sama čo to tak vnímala/nevnímala.
Celkom nerozumiem tomu, čo je také "fuj" na slove spermia ... či ste tie svoje deti v košíku vysedeli? ... myšlienka tej reklamy jej pekná ... kašľať na predsudky, na to, čo chce mama/otec, tetka, dôležité je to, aby bol človek šťastný taký aký je, tak ako žije.
@dzulli1980 Myslienka super, suhlasim, ale spracovanie pouzijuc tak prizemny slovnik (namiesto sofisitkovanejsieho, uhranejsieho nazvoslovia....slovna hradka) je taka skoda...
Ale cekovo ta reklama je nudna, o nicom...ziadne prekvapenie (okrem toho jedneho slova, co je v konecnom dosledku viac trapne ako benefitujuce...)...nie...amaterizmus...

@madeline1 Az na to, ze dievca nehlada, tak je jedno ake trenky bude mat, kedze deti z toho nebudu 🤷♀️😀