icon

Máte nervy na vianočnú reklamu Telekomu?

mius86
5. nov 2023

Je tu ešte niekto, kto ma nervy na tu vianočnú reklamu od Telekomu? To ešte skoro 2 mesiace budeme počúvať spojenie Vianoc so spermiami? Čo to má spoločné s Vianocami? Vie mi to niekto normálne vysvetliť? Ako to môže niekto vymyslieť s pustiť do telky?

danyelia
9. nov 2023

@viestta Tak to máš pravdu, vryla sa mi pod kožu, ale negatívne. A asi som divná, no radšej si pozriem presladenú reklamu o šťastnej rodine, ako si hrkúta pri stromčeku ako o spermiách nejakéjo smutného gaya v tesných trenkách, ktorý nevie komunikovať s vlastnou rodinou o bežnom živote...

januelik
9. nov 2023

slovenske blbosti nepozerame, ale bola som zvedava o akej reklame sa tu pise, pozrela som a hned som zhodnotila, ze faaaaaaaaak dobre rozhodnutie bloknut tieto kraviny

danyelia
9. nov 2023

@mondolina Nerobila by som si z toho veľmi srandu, mňa síce na lesbu už nikto ,,neukecá,, no neverila by si, koľko dcériných 11- 12- ročných spolužiačok sa za posledný rok stalo ,,lesbami,,! Zrazu sa pretekajú, kto je viac in, či lesba alebo bisexuálka...v 12-rokoch?! Teraz na to prišli z čistá jasna len tak, hej? Vôbec to nesúvisí s médiami, kde to propagujú ako niečo moderné a in...Minulý rok si celá trieda nakúpila dúhové vlajky, lebo ,,to teraz má každý,,...Preháňa sa to a dosť, akurát tým pletú deťom hlavy

h2
9. nov 2023

@danyelia 😅 Ale to nie je smutný gay v tesných trenkách. To je šťastný gay v tesných trenkách. 😁

danyelia
9. nov 2023

@viestta Tak ja som pokrytec hej, lebo sa mi nepáči reklama? 😃 Aha, ja som zabudla, že to len vy ,,slušní,, môžete mať na všetko ten jediný a správny názor (od covidu cez vojnu až po LGBTI). A mám, síce len 2 kamarátov z tejto komunity a predstav si, že aj im to vadí, celé to divadlo okolo nich, chcú si žiť svoj spokojný život bez zbytočnej pozornosti cudzích ľudí...

danyelia
9. nov 2023

@h2 Tak to mu srdečne blahoželám a teším sa s ním 😂

moonlight1210
9. nov 2023

@danyelia "neverila by si, koľko dcériných 11- 12- ročných spolužiačok sa za posledný rok stalo ,,lesbami,,! Zrazu sa pretekajú, kto je viac in, či lesba alebo bisexuálka...v 12-rokoch?! "

To nie je este celozivotne rozhodnutie. To je z vacsej casti skor len take tradicne pubertalne rebelstvo voci aktualnej "normalnosti" sveta okolo (v uvodzovkach, lebo aj o tom, co je pre nas dnes normalne, si predchadzajuce generacie mysleli, ze je to na hlavu, co ti mladi vymyslaju.).
Taketo experimentovanie sa da aspon kedykolvek zrusit a upriamit sa na to, co uz cloveka zaujima najviac (teda ktore pohlavie realne naozaj).
Tazsie sa menia dosledky zavislosti na nikotine, ci alkohole, ked niekto z rebelstva fajci a pije, alebo zacne byt v nizkom veku sexualne aktivny a otehotnie.

fauko
Odpoveď bola odstránená
danyelia
9. nov 2023

@moonlight1210 Zaujímavé, no odkiaľ má 11-ročné dieťa vedieť o sexuálnej orientácii, gayoch, lesbách, či bisexuáloch? No lebo sa to na nich valí z každej strany, z médií, z rádia, zo správ, aké je to moderné a in, tak jasné, že sa chcú robiť zaujímavými. Ja keď som chodila na ZŠ a SŠ, aj VŠ - nikto to neriešil, každý si žil po svojom. Tieto deti by sa mali učiť akurát tak násobilku a gramatiku a nie svoju orientáciu, na to majú ešte dosť času predsa...

januska12323
9. nov 2023

@fauko no lebo každý oslavuje tvojho spasiteľa, pre nekresťanov sú Vianoce len rodinný sviatok

viestta
9. nov 2023

@danyelia nie, nie kvôli reklame

viestta
9. nov 2023

@fauko Vianoce sú sviatky všetkých, aj tých čo neoslavuju príchod spasiteľa, dokonca sú sviatkami aj tých s inou sexuálnou orientáciou. Na vaše ponímanie Vianoc vám nikto nesiaha, oslávte ich v mieri, tolerancii a láske ku všetkým ludom. O tom je predsa vaša viera, o bezvýhradnej láske k blížnemu, lebo Miluj blížneho svojho ako seba sameho

danyelia
9. nov 2023

@viestta ...ozvala sa najmúdrejšia pani dokonalá, ktorá vždy vie všetko najlepšie a iný názor je pre ňu neprijateľný. Tak sa so mnou vôbec nebav, keď som pre Teba pokrytec, bav sa s niekym, kto je hodný komunikácie s Tebou, nejako to prežijem snáď 😉

viestta
9. nov 2023

@danyelia 🤔

janicka1988
9. nov 2023

@mius86 Mňa tá reklama dosť pobúrila a nielen koli tým spermiám ale aj že dievča nehľadá je to také dvojzmyselné a vôbec sa to nehodí na vianočnú reklamu . Kebyže to dávali večer keď už deti spia ale takto celý deň to opakovať aj viackrát to je už cez . Veď ako budú v budúcnosti vnímať deti Vianoce keď v telke púšťajú takéto vianočné reklamy . Mne je z toho zle , hneď to prepíname keď ide táto reklama . 🤦🏼‍♀️

hiro
9. nov 2023

@janicka1988 Ked nechces pozerat reklamy tak ich nepozeraj, moznosti je XY... Nie je to nutne ani potrebne.

janicka1988
9. nov 2023

@hiro Ja nepozerám reklamy ale filmy a keďže počas filmu sú vkuse prestávky s reklamami niekedy je človek nútený ich pozrieť a keď prepneš kanál na každom sú reklamy asi tak .

beronsche
9. nov 2023

@janicka1988 to by bola cista katastrofa , keby si deti vytvarali nazor na cokolvek na zaklade reklam! Aby cokolvek vminali Len cez reklamy... Ale na to je predsa rodic, aby vysvetlil, usmernil a pod., ze?.. 🙂

janicka1988
9. nov 2023

@beronsche áno samozrejme že rodič je od toho aby dieťaťu všetko vysvetlil s tým s tebou súhlasím 🙂 Ja mám na túto reklamu svoj názor a povedala som si ho , tvoj názor ti neberiem a ani ma nezaujímajú tvoje komentáre k môjmu názoru 🙂

beronsche
9. nov 2023

@janicka1988 nazor na co? Na reklamu? Ten ti nikde nepisem..

hiro
9. nov 2023

@janicka1988 Ale vsak reklamu pretoc. Netreba prepinat program alebo ich pozerat.

ivanulienka15
10. nov 2023

@viestta aj ked je gay

helen_167
10. nov 2023

@mius86 ja som to pochopila tu reklamu tak , ze kazdy sa zbytočne stara do toho, kto kedy s kym je a a kedy budu detia atd, nenapadlo ma to, ze by to bolo o tom, ze je teply.
Spermie su cez ani vaginalnu mykozu nedávajú do vianocnych reklam.

lienka.7
10. nov 2023

@helen_167 presne tak, kým tam nezačal splietat tie spermie, bolo to este celkom OK.
Plus tiež nechápem štýl polozenia otázky od babky.

vavjaj
11. nov 2023

@mius86, ten vianocny buzerant nam pekne lezie na nervy

januska12323
11. nov 2023

@vavjaj zober do ruky ovládač, vypni zvuk/prepni program/vypni celý televízor. Nemáš za čo

viestta
11. nov 2023

@vavjaj odporucam prepnut na Discovery, aj sa nieco naucite aj vam spermie nepokazia den...

sisaka
11. nov 2023

Zase som si pozrela niečo, čo som fakt nemusela.
Ten “spev” trhá žily a je tak iritujuci, že sa to dá pozrieť fakt len raz. Odkaz je ale jasný - LGBTQ+ propaganda, potreba mobilného operátora šíriť osvetu. 🤦‍♀️🙄 Ešte nech pritvrdia a dopadnú ako americký Budweiser s ich Bud Light, tiež tam dosadili progresívnu kravu, čo neodhadla zákazníkov

zuzanockamt
11. nov 2023

@mius86 Podľa môjho názoru jedna z top vianočných reklám. 👍👍👍

zafir01
11. nov 2023

@mius86 no ja som si ju kukla kôli tejto diskusii . Telku pozeráme minimálne ,takže som ju ešte nevidela v tv .
Myšlienka je krásna , neuráža mna ani manžela ani máš ako rodinu s troma malými deťmi . avšak cesta akou tvorcovia šli , nie je podľa mňa príliš šťastný ,resp ten scenár . V Tom scenári by som kľudne vložila aj partnera dotyčného ,a vynechala slová o deťoch a plodnosti .a viac text smerovala k emóciám ,nie k fyzickým atribútom