Máte nervy na vianočnú reklamu Telekomu?
Je tu ešte niekto, kto ma nervy na tu vianočnú reklamu od Telekomu? To ešte skoro 2 mesiace budeme počúvať spojenie Vianoc so spermiami? Čo to má spoločné s Vianocami? Vie mi to niekto normálne vysvetliť? Ako to môže niekto vymyslieť s pustiť do telky?
slovenske blbosti nepozerame, ale bola som zvedava o akej reklame sa tu pise, pozrela som a hned som zhodnotila, ze faaaaaaaaak dobre rozhodnutie bloknut tieto kraviny
@mondolina Nerobila by som si z toho veľmi srandu, mňa síce na lesbu už nikto ,,neukecá,, no neverila by si, koľko dcériných 11- 12- ročných spolužiačok sa za posledný rok stalo ,,lesbami,,! Zrazu sa pretekajú, kto je viac in, či lesba alebo bisexuálka...v 12-rokoch?! Teraz na to prišli z čistá jasna len tak, hej? Vôbec to nesúvisí s médiami, kde to propagujú ako niečo moderné a in...Minulý rok si celá trieda nakúpila dúhové vlajky, lebo ,,to teraz má každý,,...Preháňa sa to a dosť, akurát tým pletú deťom hlavy
@viestta Tak ja som pokrytec hej, lebo sa mi nepáči reklama? 😃 Aha, ja som zabudla, že to len vy ,,slušní,, môžete mať na všetko ten jediný a správny názor (od covidu cez vojnu až po LGBTI). A mám, síce len 2 kamarátov z tejto komunity a predstav si, že aj im to vadí, celé to divadlo okolo nich, chcú si žiť svoj spokojný život bez zbytočnej pozornosti cudzích ľudí...
@danyelia "neverila by si, koľko dcériných 11- 12- ročných spolužiačok sa za posledný rok stalo ,,lesbami,,! Zrazu sa pretekajú, kto je viac in, či lesba alebo bisexuálka...v 12-rokoch?! "
To nie je este celozivotne rozhodnutie. To je z vacsej casti skor len take tradicne pubertalne rebelstvo voci aktualnej "normalnosti" sveta okolo (v uvodzovkach, lebo aj o tom, co je pre nas dnes normalne, si predchadzajuce generacie mysleli, ze je to na hlavu, co ti mladi vymyslaju.).
Taketo experimentovanie sa da aspon kedykolvek zrusit a upriamit sa na to, co uz cloveka zaujima najviac (teda ktore pohlavie realne naozaj).
Tazsie sa menia dosledky zavislosti na nikotine, ci alkohole, ked niekto z rebelstva fajci a pije, alebo zacne byt v nizkom veku sexualne aktivny a otehotnie.
@moonlight1210 Zaujímavé, no odkiaľ má 11-ročné dieťa vedieť o sexuálnej orientácii, gayoch, lesbách, či bisexuáloch? No lebo sa to na nich valí z každej strany, z médií, z rádia, zo správ, aké je to moderné a in, tak jasné, že sa chcú robiť zaujímavými. Ja keď som chodila na ZŠ a SŠ, aj VŠ - nikto to neriešil, každý si žil po svojom. Tieto deti by sa mali učiť akurát tak násobilku a gramatiku a nie svoju orientáciu, na to majú ešte dosť času predsa...
@fauko no lebo každý oslavuje tvojho spasiteľa, pre nekresťanov sú Vianoce len rodinný sviatok
@fauko Vianoce sú sviatky všetkých, aj tých čo neoslavuju príchod spasiteľa, dokonca sú sviatkami aj tých s inou sexuálnou orientáciou. Na vaše ponímanie Vianoc vám nikto nesiaha, oslávte ich v mieri, tolerancii a láske ku všetkým ludom. O tom je predsa vaša viera, o bezvýhradnej láske k blížnemu, lebo Miluj blížneho svojho ako seba sameho
@mius86 Mňa tá reklama dosť pobúrila a nielen koli tým spermiám ale aj že dievča nehľadá je to také dvojzmyselné a vôbec sa to nehodí na vianočnú reklamu . Kebyže to dávali večer keď už deti spia ale takto celý deň to opakovať aj viackrát to je už cez . Veď ako budú v budúcnosti vnímať deti Vianoce keď v telke púšťajú takéto vianočné reklamy . Mne je z toho zle , hneď to prepíname keď ide táto reklama . 🤦🏼♀️
@janicka1988 Ked nechces pozerat reklamy tak ich nepozeraj, moznosti je XY... Nie je to nutne ani potrebne.
@hiro Ja nepozerám reklamy ale filmy a keďže počas filmu sú vkuse prestávky s reklamami niekedy je človek nútený ich pozrieť a keď prepneš kanál na každom sú reklamy asi tak .
@janicka1988 to by bola cista katastrofa , keby si deti vytvarali nazor na cokolvek na zaklade reklam! Aby cokolvek vminali Len cez reklamy... Ale na to je predsa rodic, aby vysvetlil, usmernil a pod., ze?.. 🙂
@beronsche áno samozrejme že rodič je od toho aby dieťaťu všetko vysvetlil s tým s tebou súhlasím 🙂 Ja mám na túto reklamu svoj názor a povedala som si ho , tvoj názor ti neberiem a ani ma nezaujímajú tvoje komentáre k môjmu názoru 🙂
@janicka1988 nazor na co? Na reklamu? Ten ti nikde nepisem..
@janicka1988 Ale vsak reklamu pretoc. Netreba prepinat program alebo ich pozerat.
@viestta aj ked je gay
@vavjaj zober do ruky ovládač, vypni zvuk/prepni program/vypni celý televízor. Nemáš za čo
Zase som si pozrela niečo, čo som fakt nemusela.
Ten “spev” trhá žily a je tak iritujuci, že sa to dá pozrieť fakt len raz. Odkaz je ale jasný - LGBTQ+ propaganda, potreba mobilného operátora šíriť osvetu. 🤦♀️🙄 Ešte nech pritvrdia a dopadnú ako americký Budweiser s ich Bud Light, tiež tam dosadili progresívnu kravu, čo neodhadla zákazníkov
@mius86 Podľa môjho názoru jedna z top vianočných reklám. 👍👍👍
@mius86 no ja som si ju kukla kôli tejto diskusii . Telku pozeráme minimálne ,takže som ju ešte nevidela v tv .
Myšlienka je krásna , neuráža mna ani manžela ani máš ako rodinu s troma malými deťmi . avšak cesta akou tvorcovia šli , nie je podľa mňa príliš šťastný ,resp ten scenár . V Tom scenári by som kľudne vložila aj partnera dotyčného ,a vynechala slová o deťoch a plodnosti .a viac text smerovala k emóciám ,nie k fyzickým atribútom

@viestta Tak to máš pravdu, vryla sa mi pod kožu, ale negatívne. A asi som divná, no radšej si pozriem presladenú reklamu o šťastnej rodine, ako si hrkúta pri stromčeku ako o spermiách nejakéjo smutného gaya v tesných trenkách, ktorý nevie komunikovať s vlastnou rodinou o bežnom živote...