icon

Máte radi seriál Dunaj, k vašim službám?

4. dec 2025

Dnes mi prišlo strašne smutno aj som si poplakala pri Dunaji.
Tá predstava všetkého toho zla, strachu, beznádehe čo všetko si museli naši predkovia odžit počas vojny...
Že vlastne ako nám je dobre tu ešte a máme šťastie ,že môžme žiť v mieri 🕊🍀
Aký sme vlastne rozšaftný,nevdačný,rozmaznaný..nevážime si čo vlastne máme..stále nám je málo..
Spomenula som si čo mi rozprávali staré mami ,ktoré vojnu zažili.Na rozprávanie mojej maminky ,ktorá bola povojnové dieťa a tú vďačnosť, že ju ešte mám ❤❤❤
Neviem si predstaviť, že už tu možno čoskoro nebude..
Ako to vnímate vy?

Strana
z2
autor
Včera o 00:24
@anonym_5d69ef

Nie,nepozerám telenovely.A tiež som čítala,že niekto plakal,keď zomrela niektorá z postáv,alebo pre dej..To naozaj?A ja som si myslela,že som precitlivená,ale plakať pre seriál?

@anonym_5d69ef Pre seriál úplne nie, skôr o to uvedomenie si ako sa ľudia majú zle na svete počas vojny a ako žili ľudia kedysi v chudobe,biede a ze možme byť vďačný, že pokiaľ máme prácu,zdravie, strechu nad hlavou a rodinu sme šťastný ľudia.

autor
Včera o 00:29
@anonym_a1e48c

to isté, čo prežívali vtedy židia vtedy dnes zažívajú ukrajinci a migranti. Jedni im chcú pomôcť, druhí im závidia a neznášajú ich.
Časy sa nezmenili, len sa pretransformovali do niečoho iného. Máš tu kopec riťolezcov Holubcov, ktorí obracajú kabáty podľa toho, z čoho majú prospech. Je to kopec fašistov, ktorí si myslia o sebe, že sú nadradená rasa. A máš tu kopec veľkohubých egomaniakov, ktorí majú v hlave nasraté ale ego vystrelené do výšok, viď našu súčasnú otrasnú vládu, ktorá nás vedie do pekla. Ale máš tu aj pár dobrých ľudí, ktorí vidia človeka a neriešia rasu, postavenie a majetok.

@anonym_a1e48c Veľmi výstižné 👍👍

maja249
Včera o 05:16

@anonym_autor zo začiatku som to pozerala, ale ako to chytila do rúk Evita, stojí celý seriál za riť. Argentínska telenovela má aspoň hlavu a pätu, toto je zlátanina.

mandzula
Včera o 06:47
@maja249

@anonym_autor zo začiatku som to pozerala, ale ako to chytila do rúk Evita, stojí celý seriál za riť. Argentínska telenovela má aspoň hlavu a pätu, toto je zlátanina.

@maja249 Eva je za scenarom od zaciatku.

maja249
Včera o 11:57
@mandzula

@maja249 Eva je za scenarom od zaciatku.

@mandzula tak to som nevedela, lebo zo začiatku to vyzeralo celkom fajn pozerateľné, ale každú ďalšiu sériu to išlo stále viac dole vodou...a presne toto je Evitin rukopis😉

Strana
z2