Názor na video - Prečo by sa ženy mali zahaľovať?
Čo si myslíte o tomto videu?
Prosím, nech sa diskusia nezvrhne do toho, že sa tu začnú ženy hádať navzájom o tom, prečo sa niekto zahaľuje alebo prečo niekto iný chodí v tielku (vynechať osobne útoky).. Konkrétne aký máte názor na to, čo daný nuž vo videu prezentuje? Stotožňujete alebo nestotožňujete sa s tým v názore a prečo? Ak sa s niečím nestotožňujete, tak s ktorou časťou videa a prečo?
Link na video:
@lenkakravcova
ja sa pýtam teba...ja v tom mám jasno.
a tá sloboda...chceš ženy zahaľovať...ináč skončíme v pekle a pre efektívnosť práce mužov 👍🤣
@tenerifka ale no... Veď vám údené pliecko ani alkohol ci minisukne nikto neberie 😂 môžem ťa uistiť, že väčšine a tým myslím naozaj drvivej väčšine niekde vyše 99,99% je úplne jedno čo zvyšok sveta jedáva, pije a nosí oblečené.
Ja žijem v zmiešanej komunite kde mame Britov - kresťanov aj ateistov, muslimov, hindu a i. Nikto nemá s nikým problém a nikto na nikoho nepozerá s divným pohľadom. Zvláštne, že vždy majú najväčší problém s Islamom ludia ktorí s ním do styku neprichádzajú. Ale tak je to so všetkým. Aj na Slovensku majú najväčší problém s Maďarmi na severe...
My sme inak náhodou celkom fajn, je s nami aj sranda 💃🏽 koniec koncov aj vďaka nám môžeš dnes písať svoj názor na net. Keby niet Muhammad al-Khwarizmi ktorý ako prvý prišiel s algoritmami nemali by sme dnes napríklad laptopy a mnohé by tu nemali ako písať anonymné hejty. No nebola by to škoda? Jedni bez druhých by sme nikdy nepokrocili kde sme dnes. Tolerancia, pochopenie pls. Máme toho oveľa viac co nás spája než rozdeľuje 🙏🏼
@lenkakravcova nie, mne nerobi problem, ze sa na to pozeras inac. Mne robi problem, ze sa snazis vtisnut tu svoju pravdu inym. Argumentujes rozne, ale napisat, ze muzi su produktivnejsi v praci ak nevidia poloodhalene zeny, to uz je silna haluz aj pre mna.
Mozno ta to urazi ale mne hned naskocilo agitacne heslo: Za zvysenie HDP budeme bojovat v sukniach pod kolena, v trickach s dlhymi rukavmi a bez vystrihov.
@mondolina
Mne je jedno, či ti trčí ramienko z podprsenky alebo nie. (okrem toho to nie je vec zahalenia, ale toho, že rozgajdaná asi nepôsobíš dva krát seriózne, ale keď pracuješ na nejakej nižšej pozícii, tak to asi nevadí - sama určite vieš)
A k tej druhej časti. Ja ťa do pekla neposielam. Mne neprináleží posudzovať životy a konanie iných ludi (ja nie som Ten "nad nami") . Iba svoje vlastné konanie môžem ja ako osoba posudzovať.
@lenkakravcova
Zlatko nikde nepíšem, že som tak bola v práci 🤣 tebe fakt preskakuje, ty " nižšia pozícia".
@viestta Tak to je vtipné agitacne heslo. 🙂
@tenerifka Ja ťa nechápem, prečo máš také nervy.. Fakt ako nechápem. Však mne je úplne jedno ako so ty žiješ, či vôbec existuješ. Nešlo mi o to, založiť diskusiu o videu preto, aby som ťa pobúrila tým, že to mám inak ako ty.
@mondolina tak keď si bola doma, alebo na výlete, tak je to cele predsa nepodstatné. 🙂 Inak oslovila by si ma zlatko aj osobne? Lebo kus to znie divne..
@lenkakravcova
mne je úplne jedno čo tebe znie a zdá sa divné...je to obojstranné. Len mini rozdiel - mne je jedno ako sa obliekaš.
@anonymanonym Môže byť, že to tam niekto má. Môže to potom ovplyvniť jeho nespokojnosť s tým, čo má / nemá možno ešte viac? Neviem. Ktovie. To je už dosť hypotetické.
Vzhľadom na to, že nepracujem v mužskom kolektíve, tak to osobne posúdiť neviem. Môj muž pracuje z domu, takže nás sa akoby tieto veci ani netýkajú. Len mi to napadlo, že to môže byť jednou (možno ako nie hlavnou, ale jednou) z pričiň rôznych problémov vo vzťahoch na pracovisku v súvislosti s rodinným životom.
Od vône k smradu je xy stupňov. Radšej sa držím v strede. 🙂
@lenkakravcova vidis, ani netusis ako to chodi v zmiesanych pracovnych kolektivoch a napriek tomu vytvaras konstrukcie o tom, ze odhalene zenske koleno znizuje efektivitu prace. Na zaklade coho? Nazdavas sa, ze ak by tvoj muz robil v open office a cez ulicku by presla kolegyna v minisukni tak by stratil kontext a znizila by sa produktivita jeho prace? Ak ano, tak kto by bol vinny?
@lenkakravcova
ja pracujem v mužskom kolektíve...len ja a mnoho mužov. dokonca nočné, 12 hodín v aute s cudzím mužom. a pracujeme. a v pohode. je to o nastavení seba, mojej morálky a nie toho čo o nejaký deduško asi niekedy napísal 😉
@lenkakravcova zaujimave tvoje vety: "Ale ja nikde nepíšem, že schvalujem ak muslim nežije podľa islamu. Rovnako tak neschvaľujem ak kresťan nežije podľa kresťanstva"
A ty co mas co schvalovat, co si schvalovaci vybor? 😁
Vdaka panu Bohu, ze nam nase prababicky a babky vybojovali slobodu nosit na sebe, co uznáme za vhodne v tej nasej europskej kulture. Od istej nemenovanej udalosti mi je okrem ineho stale tak teplo, ze na sebe ledva znesiem nieco dlhe. Este aj v mrazoch som chodila po vonku v lanovej bluzke bez rukavov...🙈Keby ma niekto nutil nosit daku burku, tak by som za seba nerucila. Moja pohoda (teda pohodlnejsi stav, optimum to pri teplotach nad 15 stupnov este stale vobec nie je) mi je ovela dolezitejsia ako nejaky nevychovany chlap, co sa nevie ovladat.
@tenerifka neodstahuje sa, lebo v moslimskej krajine by si rychlo tie svoje "náuky" rozmyslela 😅
Inak. Komentar s bravčovym a alkoholom je najlepsi v celej tejto diskusii 🤣🤣🤣👌👌👌
Vydržala som polovicu videa. Zistila som, že som zjavne chlap, lebo mi stačí, keď manžel prejde s holou prdelou po dome, zjavne som bola na inom striptíze, ako spomínal pán z videa a vlastne, celé je to u nás naopak. Zas sme vadní... 🤣

@viestta tri muslimky, a ešte pár komentárov na začiatku bolo podobného názoru.
Nerobí mi problém tolerovať, že sa na to pozeráte inak. Vôbec. Aj preto je tu ta diskusia. Tebe robí problém, že sa ja na to pozerám inak?
@mondolina ako ti beriem slobodu alebo chcem brat slobodu? Konkretizuj.
Keď chceš, kľudne sa hanbí v kúte, keď ti to urobí dobre. Pre mňa za mňa. 🙂