icon

Oplatí sa sledovať seriál Game of Thrones?

21. mar 2024

Ahojte , v televízii ma tie programy vôbec nebavia , väčšinou sledujem netflix a tak keď je večer a nieje už čo robiť , mám pocit že už som toho toľko pozrela že nemám čo , mám rada aj fantasy , vačšinou radšej seriály ako filmy , Veľa krát som počula ospevovať seriál game of thrones videli ste ? Oplatí sa to zapnúť ?

lenkakoc444
22. mar 2024

Videla si Spartacusa?

allia28
22. mar 2024

Najlepší seriál! Treba vydržať prvé 3 časti, je tam kopa postáv, ale potom je to namotávka. Určite stojí za pozretie.

ludmilik13
22. mar 2024

videla som, bavilo ma to, ale zase nie az tak, aby som pozerala aj dalsi raz. ak si nevidela, tak isto vyskusaj ale.

nelka93
22. mar 2024

Mňa to nebavilo vobec

hope87
22. mar 2024

Jednoznacne odporucam! Perfektný serial ❤

modraslamka
22. mar 2024

pozri mas 2 typy ludi, ktorym sa to paci alebo nie ja som to pozerala na silu, 3 serie vobec ma to nebavilo ale sak: pockaaaj ono sa to rozbehne a uvidis jaka pecka. No nie. Otras.
Sice, Rod Draka ma bavi, je to obdobie pred GOT.
To si pozri, je to fajn. 17.jun bude druha seria.

autor
22. mar 2024

@lenkakoc444 nie ale možno v budúcnosti pozriem 🙂

autor
22. mar 2024

@tinqua diky za ďalší nápad 2 z toho čo si napísala som nevidela 🙂

mima1608
22. mar 2024

"I drink and I know things"... Legendárne 🤗
Je to VY-NI-KA-JÚ-CI seriál. Prvé časti ma veľmi nebavili, ale potom ma to tak chytilo, že som ani nedýchala pri nových častiach.

denis55
22. mar 2024

@lenkakoc444 prva seria bola TOP.....po jeho smrti to uz nebolo ono...alebo este ROME

sima161
23. mar 2024

Videla, 2 krat vsetky casti 😂 zo zaciatku som to tiez nejak len tak, ze sak hadam z toho daco bude. Potom sa to rozbhehne, je to dobry serial, uz mam pozrete aj Rod draka, aj to je celkom fajn.

mooonika1975
23. mar 2024

och , no jasné že oplati, keby si čitala knihy, už by si sa striasla na seriál, samozrejme je to lepšie pozrieť, keď už knihy poznáš, lebo neviem, či by som všetko pochopila. Ale seriál výborný, až na tie surovosti, ale bez toho by to asi zase nebolo ono

mooonika1975
23. mar 2024

@chaerin tak 8.séria bola skvelá a hlavne pre nás knižných fanúšikov bola očákavaná, keďže kniha ešte vôbec nevyšla a on ju zrejme asi nikdy nedopiše, načo aj, keď koniec už vieme. Pre mňa bol skvelý

mooonika1975
23. mar 2024

@marseillefan tak Snow v knihe bol úplne iný, ako v seriáli, nebol vôbec taký suverén, práveže naopak ,bol taký zakriknutý v knihe, lebo vedel, že " kde je jeho miesto " a preto z neho vyrástol niekto, koho každý miloval, vo filme mi veľmi chýbala taká jeho nesmelosť.

candii
23. mar 2024

Entrevias si pust

arletty
23. mar 2024

Určite áno! Ja začala pozerat na materskej keď ho dávali na netflixe a take nervy som mala, deti som vyšupla von nech sa hraju a poobede som kukavala postojačky a jedným okom kukala, kym boli baby vonku, aj v noci😅😅a takto sa mi podarilo do 2 týždňov cele pozriet😅

jablkovastrudla
23. mar 2024

@mima1608 😁

marseillefan
23. mar 2024

@mooonika1975 lenže ani toto nie sú vlastnosti, ktoré by ma nejako oslovili... vieš, ja hľadám niekoho, s kým sa viem stotožniť... v kom sa vidím... trošku vtipný, trošku grázel, ale hlboko vo svojom srdci v podstate dobrák... proste ako ja 🙂

mooonika1975
23. mar 2024

@marseillefan no veď áno, len hovorim, že je v tom seriali iný ako v knihe, aspoň na začiatku. Tyrion je super, je ironický a zábavný, pritom je to aj tým, ako trpi otcovým opovrhovanim, takže tá jeho cynickosť je istý spôsob zaháňania smútku , ale áno, aj ja ho mám veľmi rada . Vlastne všetky postavy, okrem Lanisterovcov, teda až na Jaimeho, toho mám celkom rada

mooonika1975
Autor odpoveď zmazal
rjedl
23. mar 2024

@marseillefan pozerala som ho
1 a 2 séria ok zvyšok za mna o nicom .. take naťahovanie serii

denisah6
Autor odpoveď zmazal
renca206
23. mar 2024

You mne sa veľmi páčil

lenkakoc444
23. mar 2024

@denis55 aj mne bol prvy Spartacus sympatickejsi, ale nevadil mi ani nahradnik. Mne sa to pacilo cele, dobry serial podla mna.

jeennyv
23. mar 2024

Moj nazor videla som koniec, uputavky casti, utrzky serialu v jeho najvacsej slave a cakalo sa na tie casti atd…sprostredkovane som to uchopila po utrzkoch..ze vedela som cca o co go…ale na to, aby som zabila roky zivota toto pozerat neeeeeeako ked to niekoho teraz zaujme a su dostupne casti mas to rychlejsie za sebou..tak je to lepsie…ale mne sa to vyhlo

petrofka
23. mar 2024

mat Netflix a nevidiet Game of thrones 😁 Jasné, že si to pozri! Ja tak zavidim, ze to mozes pozerat cele naraz a nemusíš rok cakat na dalsiu seriu 🙂

petrofka
23. mar 2024

a okrem toho tam najväčšieho záporáka hral slovak. Sice nie hned od prvej série, ale ja som z toho nadšená

jarnajar
23. mar 2024

To je individuálne. Videla som, že je to dobre spravené, ale ja som to dosť posúvala a po troch sériách som už nemala motiváciu pokračovať. Neprirástol mi k srdcu, nezaujímalo ma, čo sa stane. Skús a uvidíš, veď nemusíš dopozerať.

ouwecka
23. mar 2024

Neviem,ja som ho nekukla ale serialpv je milion, určite si nájdes
Ja mam aplikaciu,lebo mam za 7rokov rozpozeranych asi 40 serialov😅 to si nepamätám ktoru seriu som nevidela..teraz som mala asi dva r pauzu ale najdes si svoje ☺️

kvetka22
24. mar 2024

Got mam veľmi rada, je to jeden z mála seriálov, ktorý som pozerala napriek tomu, ze mal niekoľko sérii. Natrafila som náhodou na jednu časť na ČT, práve kde Sansa prišla o vlka 🙂 zaujalo ma to, našla som si knuhy a postupne prečítala všetky čo vyšli a zároveň pozerala seriál.
Inak pozerám iba serialy, ktoré majú jednu sériu, alebo proste 6-8 dielov. Majú začiatok a koniec (otvorené konce mi nevadia). Nemám rada,ak to naťahujú iba preto, že ide o úspešnú vec, vidina peňazí je prednejšie ako kvalita, proste z toho vytlct čo najviac 🙂