icon

Platíte si niekoho na hero?

29. apr 2025

Platite si niekoho hero hero? Ak ano koho?

deedol
29. apr 2025

hej, vedomu vychovu

denkabemommy
29. apr 2025

Zajačika mojkáčika - rozprávky pre syna 🙂

aniele
30. apr 2025

Broditu (brodita.cz). Kreatívnu paniu, ktorá vytvorila "kabinet kuriozít". Šije rôzne bytosti, vydáva práve knihu, kde vystupujú jej bábky...

jumama
30. apr 2025
@aniele

Broditu (brodita.cz). Kreatívnu paniu, ktorá vytvorila "kabinet kuriozít". Šije rôzne bytosti, vydáva práve knihu, kde vystupujú jej bábky...

@aniele Tato pani je uzasna, tie jej mury a duchovia!

aniele
30. apr 2025
@jumama

@aniele Tato pani je uzasna, tie jej mury a duchovia!

@jumama Práve kvôli tomu ju sledujem. Mám množstvo úžasných látok (vzorkovníkov bytového textilu), ktoré upcyklujem a šijem s nich kadečo. Samozrejme, najmä úžitkové, ale mnohé sú vhodné práve na takéto "úlety".

jumama
30. apr 2025
@aniele

@jumama Práve kvôli tomu ju sledujem. Mám množstvo úžasných látok (vzorkovníkov bytového textilu), ktoré upcyklujem a šijem s nich kadečo. Samozrejme, najmä úžitkové, ale mnohé sú vhodné práve na takéto "úlety".

@aniele Uzasne! Ja som vlani chcela, ze podme tam aj na dovolenku , poznacila som si ze Kamenicky Senov - je tam zaujmave aj okolie, urcite by to za to stalo 🙂 Ma to cele uzasnu atmosferu, co robi. Uzasny svet si vybudovala a ty tiez, ak si sa do vlastnych mur pustila. Parada! Ja tiez rada tvorim, ale nie som uplne na dorabanie titernych detailov a tie mury si to vyzaduju, aj take presne strihanie, sitie 🙂

aniele
30. apr 2025
@jumama

@aniele Uzasne! Ja som vlani chcela, ze podme tam aj na dovolenku , poznacila som si ze Kamenicky Senov - je tam zaujmave aj okolie, urcite by to za to stalo 🙂 Ma to cele uzasnu atmosferu, co robi. Uzasny svet si vybudovala a ty tiez, ak si sa do vlastnych mur pustila. Parada! Ja tiez rada tvorim, ale nie som uplne na dorabanie titernych detailov a tie mury si to vyzaduju, aj take presne strihanie, sitie 🙂

@jumama No, ja v prvom rade šijem patchwork, klasický, moderný, ale aj občas artquilty, keď je nejaká výzva. A tašky, kabelky... Len mám veľa zaujímavých kúskov látok, ktoré sa takto využiť nedajú a práve v tom ma inšpirovala. Práve minule sme sa s mužom rozprávali, o čo bohatšie možnosti výberu povolania mali a majú naše dcéry a vnúčatá, než sme mali my. Ja by som sa určite uberala nejakým takým smerom. Lenže to bolo v tej dobe a v mojom okolí vnímané ako zvláštne, uletené, neperspektívne... Tak sa aspoň hrám na staré kolená. Nechcem ju kopírovať. Ale vnuk nakreslil čosi, rozmýšľam, ako to ušijem. Najlepšie, keď tu bude cez prázdniny, nech sa zapojí. Je talent na matiku, ale aj manuálne zručný.

terezkaarthuramax
30. apr 2025

Autizmus nas nezastavi. Nemam deti ale proste som tuzila podporit tuto uzasnu rodinku.

elviku11
30. apr 2025

Som jediná, čo netuší, čo znamená slovné spojenie "platiť si niekoho na hero?" .... prvýkrát to počujem, fakt

autor
30. apr 2025
@elviku11

Som jediná, čo netuší, čo znamená slovné spojenie "platiť si niekoho na hero?" .... prvýkrát to počujem, fakt

@elviku11 hero hero stranka kde si platis za obsah niekoho kto pridava videa

90909
30. apr 2025
@elviku11

@elviku11 Napr. baba, co ma na YT Krimi pribehy ma aj ucet na Hero. Ked si predplatis, vidis viac videí a skôr, pridáva tam prílohy, napr. tel. rozhovory, alebo iné, s ktorými ma napr YT problém a hneď by jej to zablokoval. YT je v mnohých veciach dosť prísny, v dôsledku okrem iného aj známeho prípadu Ruby Frankie, ktorá mala účet na YT. Hero je jednoducho prémiovejší obsah niekoho, kto sa prezentuje na YT, Insta. Niečo ako Patreon.

pochod
30. apr 2025
@elviku11

@elviku11 vďaka hero hero a ľuďom ktorí za to platia zarábajú typci ako sulik mladsi a spol 15 tis mesačne 🤣

terezkaarthuramax
30. apr 2025
@pochod

@elviku11 vďaka hero hero a ľuďom ktorí za to platia zarábajú typci ako sulik mladsi a spol 15 tis mesačne 🤣

@pochod mne ta pani povedala ze ta suma ide jej. Inak by som to nepodporila kebyze z toho profituju papalaši

pochod
30. apr 2025
@terezkaarthuramax

@pochod mne ta pani povedala ze ta suma ide jej. Inak by som to nepodporila kebyze z toho profituju papalaši

@terezkaarthuramax hej ved môži ísť jej tie peniaze.. Včera sa tým chválil syn toho politika co robí na hero hero podcasty, ze tam toľko zarába preto mi to napadlo 😃

vkatush
30. apr 2025
@elviku11

@elviku11 tiež by som nevedela, ale na insta sledujem jednu babu s receptami a často hovorí, že pridá viac na hero-hero. A reku whaaaaat, kde? Ale aj tak úplne nechápem, ako to funguje a zaplatila by som asi len jednorazový a nie každý mesiac 7 či koľko eur.

terezkaarthuramax
30. apr 2025
@vkatush

@elviku11 tiež by som nevedela, ale na insta sledujem jednu babu s receptami a často hovorí, že pridá viac na hero-hero. A reku whaaaaat, kde? Ale aj tak úplne nechápem, ako to funguje a zaplatila by som asi len jednorazový a nie každý mesiac 7 či koľko eur.

@vkatush 4 eura ja platim

vkatush
30. apr 2025
@terezkaarthuramax

@vkatush 4 eura ja platim

@terezkaarthuramax no tá, čo sledujem na IG, má za 8 na mesiac.
Čo je možno fajn, ale neviem, lebo sa nedá "nahliadnuť" aký tam má content, ako často pridáva, ako je to spracované. Všetko je zablokované, kým si to nekúpiš a to mne osobne vadí. Ako kupovať mačku vo vreci.😁

andymady
1. máj 2025
@elviku11

@elviku11 Ani ja som netušila, o čom je reč 😅

smilingwoman
1. máj 2025

Moderná psychologia

terezkaarthuramax
1. máj 2025
@vkatush

@terezkaarthuramax no tá, čo sledujem na IG, má za 8 na mesiac.
Čo je možno fajn, ale neviem, lebo sa nedá "nahliadnuť" aký tam má content, ako často pridáva, ako je to spracované. Všetko je zablokované, kým si to nekúpiš a to mne osobne vadí. Ako kupovať mačku vo vreci.😁

@vkatush a je to slovenka alebo češka? Tato mamička čo ju podporujem je češka. Možno dala taku sumu aby to bolo prijateľné aj pre chudobnejsich rodicov autistov.

maya_hi
2. máj 2025
@elviku11

@elviku11 ja "si platím" Dobrého anjela. Na platenie si niekoho na hero hero som asi ešte nedozrela 😏 hádam v budúcom živote, po lobotómii, keď ma dva krát prejde parný valec 🙃

jumama
2. máj 2025
@maya_hi

@elviku11 ja "si platím" Dobrého anjela. Na platenie si niekoho na hero hero som asi ešte nedozrela 😏 hádam v budúcom živote, po lobotómii, keď ma dva krát prejde parný valec 🙃

@maya_hi Ty si to mozno mylis, ze tam je nevhodny obsah. Ale to tak nie je. Je to sposob, ako zarobit na comkolvek, co vies - vacsina ludi to ma tak, ze na youtube da 30 minutove video - trebars rozhovor, skolenie, vyklad na temu co ta zaujima, a potom, dokoncenie toho rozhovoru najdes v platenej verzii na Herohero. Cize akoby je to alternativa k telke, alternativa k novinovym mediam. Niekto si plati Hehohero a niekto Patreon, v zahranici vela ludi z handmade portalov si plati zase Ko-fi - podporuju tvorcov, ktory s nimi zdielaju rozne postupy ako sa nieco tvori... cize je to vsetko ako na podporu tvorcov. Tak ako sme sa vyssie rozpravali ze nejaka pani zleduje Brodita.cz - ona strasne pekne veci robi, robi o tom kurzy.
Ale tematicky je to rozne, napriklad na youtube Mike Spirit ma talkshow - minule mal zaujmavy rozhovor s Jopom, co kedysi robil vsetky hitparady... nahodne mi prisiel do rany a celkom by som si bola vypocula aj koniec 🙂 Ale na youtube nie je rozhovor cely, v popise ho ma nalinkovany na Herohero. Cize je to ako noviny kedysi, ked chces cely clanok, zaplat si mesacne predplatne...
Este som takto jedu hubarku sledovala Sumavska houbicka - strasne pozitivna osoba - na youtube ma ako chodi do lesa a vzdy odchadza s plnym kosikom, lebo zbiera ozaj vsakovake hriby, rozprava o nich, ci su jedle a tak, aj pestuje doma, aj recepty hribove robi, zavara - a niektory obsah ma plateny na HeroHero, len uz ma tolko obsahu zadarmo, ze na to Hero Hero jej moc ludi asi ani nechodi.
Napriklad aj ten Mike Spirit, mal ked som sa pozerala len okolo 300 predplatitelov, pricom na youtube ho sledovali desiatky tisic... Proste vzdy ked si chcu ludia nejako na internete zarabat, tak maju aj takuto moznost. Cokolvek, co vies, ak mas publikum, ktore to zaujima, mozes natacat videa...