icon

Prečo Markíza zrušila archív?

simona19871216
24. jún 2025

Co poviete na to ze markiza zrušila archív? Ja som z toho v p...

doriiis
24. jún 2025

Nezrušila archív.Iba nevieš pretáčať reklamy

galganka
24. jún 2025

Asi ani nič. Knihy sú bez reklám, Kodi je bez reklám, Markízu, jojku, ani ostatné prakticky nepozeráme.

janai1
24. jún 2025

@simona19871216 a kde prosím ťa ten archív zrušila?

simona19871216
autor
24. jún 2025
@doriiis

Nezrušila archív.Iba nevieš pretáčať reklamy

@doriiis jasne som zle napísala, hňupovia cez reklamu vypnúť telku

maranco
24. jún 2025

Ak by pár ľudí kvôli tomu menej čumelo do telky má to pozitívny význam.

Inak je to predražená televízia, ak si zoberieš že mesačne ťa to stojí okrem poplatkov aspoň 5 hodín tvojho života pozeraním reklám, za ktoré by si mala zarobené aspoň 30€ alebo venovala sa rodine, tak pozeranie kanálov Markízy je drahé.

zic
24. jún 2025

Co ma srdi je, ze pozeras spravy, pretocis naspat uz pozrete a vratit opat dopredu sa to neda... to nedomysleli... ale ak to ludia prestanu pozerat, spravia sluzbu ludstvu 🙂

viestta
24. jún 2025

Cez reklamy sa toho da tooolko stihnut. Vecerna hygiena, vyvesat pradlo co sa dopralo, nakrmit umyvacku, najst kuchynu po tom co si v nej chlap robil "nieco drobne pod zub"... Ked uz o to ide, aj rychlovka na gauci sa da v pohode stihnut.

ruxandra
24. jún 2025

A na tej markíze dávajú aj niečo ine okrem reklam?

Za mňa strata času, keď mam 30min seriál pozerať hodinu a pol, tak nemám zaujem. Pozriem radšej niečo na maxe alebo disney..

nelka93
25. jún 2025

Ja som markízu prestala sledovať, však tam nič nedavaju

anouschka5
25. jún 2025

15 rokov nepozerám telku cez televízne stanice 😀 filmy, seriály, dokumenty si nájdem na nete -
síce mimo témy, ale ak by viac ľudí takto zmýšľalo odnechcelo by sa Markíze a iným spol diktovať vám podmienky

elizabeth175421
27. jún 2025

Ale veď tie reklamy sa dajú pekne pretáčať. Nie celé, ale po troch minútach to ide 🙂

majoranka24
27. jún 2025
@viestta

Cez reklamy sa toho da tooolko stihnut. Vecerna hygiena, vyvesat pradlo co sa dopralo, nakrmit umyvacku, najst kuchynu po tom co si v nej chlap robil "nieco drobne pod zub"... Ked uz o to ide, aj rychlovka na gauci sa da v pohode stihnut.

@viestta Ja to robim presne tak isto. Nikto ma nedonuti pozerat reklamy.😃 Bud sa idem umyt, nieco porobit, alebo vypnem zvuk a citam knihu.😊

maranco
27. jún 2025
@elizabeth175421

Ale veď tie reklamy sa dajú pekne pretáčať. Nie celé, ale po troch minútach to ide 🙂

@elizabeth175421 nie každý po 3 minútach reklamy dovolí pretočiť, u Orange to nejde

Zákazníkov môže zaskočiť, že reklamy nebude možné preskočiť ani po uplynutí troch minút od začiatku, hoci práve to pôvodne navrhovala skupina Markíza. Namiesto krátkej tolerancie budú diváci nútení odsledovať celé reklamné prestávky, ktoré bývajú podstatne dlhšie.
https://www.mediaklik.sk/televizia/clanok/75626...

elizabeth175421
29. jún 2025
@maranco

@elizabeth175421 nie každý po 3 minútach reklamy dovolí pretočiť, u Orange to nejde

Zákazníkov môže zaskočiť, že reklamy nebude možné preskočiť ani po uplynutí troch minút od začiatku, hoci práve to pôvodne navrhovala skupina Markíza. Namiesto krátkej tolerancie budú diváci nútení odsledovať celé reklamné prestávky, ktoré bývajú podstatne dlhšie.
https://www.mediaklik.sk/televizia/clanok/75626...

@maranco no my máme telekom a vždy po troch minútach to ide 🙂 potom ešte druhá finta, 60 sekúnd sa dá, tak pozriem do polovice cca, zapnem od začiatku a najrýchlejším tempom pretočím a stihnem kam potrebujem. Zatiaľ mi to tak funguje, ale, samozrejme, netvrdím, že to tak bude stále, možno to zrušia úplne.