icon

Prečo sa YouTuberka Mimi a ja odmlčala?

3. jan 2024

Ahojte tí čo ju sledujete neviete náhodou prečo sa už tak dlho odmlčala zo ss???

Strana
z2
autor
4. júl 2025

Ja tiež zvyknem pozrieť na jej profil a veru zvláštne že sa zase odmlčala ktovie ako to je...

didaa
Autor odpoveď zmazal
autor
4. júl 2025
@didaa
Odpoveď bola zmazaná

@didaa mne sa náhodou jej profil na začiatku páčil, páčili sa mi jej vlogy. No čím bola ,, slávnejšia,, som mala pocit že je nenasytnejsia ohľadom peňazí. Čo sa týka detí prekvapuje ma že so štyrmi deťmi dokáže ,, bývať,, v karavane... Ktovie ako to je naozaj to vedia len oni sami

didaa
Autor odpoveď zmazal
taktotedanie
6. júl 2025

Pripominaju mi v nieco rodinku Ballerina farm
Tiez to ukazuju ako idealne to maju a pritom pod povrchom… 🤷🏻‍♀️ tiez mi ich a jej zivotny styl nesiel do hlavy, uz ked oznamila 4 tehotenstvo prestala som sledovat

yoxinka
6. júl 2025
@taktotedanie

Pripominaju mi v nieco rodinku Ballerina farm
Tiez to ukazuju ako idealne to maju a pritom pod povrchom… 🤷🏻‍♀️ tiez mi ich a jej zivotny styl nesiel do hlavy, uz ked oznamila 4 tehotenstvo prestala som sledovat

@taktotedanie
Ja to Ballerina farm celkom verím. Oni majú obrovský suport rodín a kadekoho. Tam to vnímam tak nejako komunitne. Tá farma im zarába prachy. Väčšinou videí bolo o tom, ako kočka varí ale že brutálne! Oni majú nejako čas aj na seba a otvorene to hovoria, že sú aj bez detí. Deti tam pomáhajú vo všetkým … ako, nevien, príde mi to také viac uveriteľné ako žena s Česka, s 5 deťmi, 8x ročne na dovolenke, pričom jej hlavný príjem je ten instagram a teda, predáva vlastné deti. Furt na všetko sami … neeeeviem. Balerina farm sú farmári a o tom ten profil je, nie o tom, čo celý deň robí s deťmi, na aké krúžky idú, kde boli nakupovať, kde sa kúpať, aký nový dom kupujú ….

taktotedanie
7. júl 2025
@yoxinka

@taktotedanie
Ja to Ballerina farm celkom verím. Oni majú obrovský suport rodín a kadekoho. Tam to vnímam tak nejako komunitne. Tá farma im zarába prachy. Väčšinou videí bolo o tom, ako kočka varí ale že brutálne! Oni majú nejako čas aj na seba a otvorene to hovoria, že sú aj bez detí. Deti tam pomáhajú vo všetkým … ako, nevien, príde mi to také viac uveriteľné ako žena s Česka, s 5 deťmi, 8x ročne na dovolenke, pričom jej hlavný príjem je ten instagram a teda, predáva vlastné deti. Furt na všetko sami … neeeeviem. Balerina farm sú farmári a o tom ten profil je, nie o tom, čo celý deň robí s deťmi, na aké krúžky idú, kde boli nakupovať, kde sa kúpať, aký nový dom kupujú ….

@yoxinka napisala som, ze len v niecom
Ja im absolutne neverim nic

dlucy
7. júl 2025

Tiez som nad nou rozmyslala ze preco sa odmlcala samozrejme je to ich vec. Jedine co ma niekedy zarazilo ze detom kupili na Vianoce po 1 darceku za par eur a ona dostala od manzela novy macbook, iphone pro. Teraz uz maju 5 te dieta

yoxinka
7. júl 2025
@taktotedanie

@yoxinka napisala som, ze len v niecom
Ja im absolutne neverim nic

@taktotedanie
Máš na to aj nejaký dôvod? Ja nerýpem, úplne normálne sa pýtam. Tiež som kedysi bola taká, že toto bez šance … ale čo ja viem. Ale možno by som to prehodnotila 🤣🤣🤣

taktotedanie
7. júl 2025
@yoxinka

@taktotedanie
Máš na to aj nejaký dôvod? Ja nerýpem, úplne normálne sa pýtam. Tiež som kedysi bola taká, že toto bez šance … ale čo ja viem. Ale možno by som to prehodnotila 🤣🤣🤣

@yoxinka kauza darceku k narodeninam, kolko xy maju nanniest atd, prilis idealne videa, pocuvala som nehaky podcast, ˇˇˇ

Strana
z2