icon

Prežila Eleven v seriáli Stranger Things?

4. jan 2026

V seriáli Strangers Things. Čo myslíte?

Strana
z2
adri266
4. jan 2026

@anonym_autor Podla mna nie.

januska12323
4. jan 2026

Je to na tebe ako si to vyložíš. Inak skvelý názov pre toho kto ešte nepozeral.

autor
4. jan 2026
@januska12323

Je to na tebe ako si to vyložíš. Inak skvelý názov pre toho kto ešte nepozeral.

@januska12323 šak sú toho plné internety všade

autor
4. jan 2026
@adri266

@anonym_autor Podla mna nie.

@adri266 prečo myslíš?

januska12323
4. jan 2026
@anonym_autor

@januska12323 šak sú toho plné internety všade

@anonym_autor no a? Aspoň to nazvem spojler aby sa tomu človek mohol vyhnúť. Empatia nula

autor
4. jan 2026
@januska12323

@anonym_autor no a? Aspoň to nazvem spojler aby sa tomu človek mohol vyhnúť. Empatia nula

@januska12323 nepreháňaj

adri266
4. jan 2026
@anonym_autor

@adri266 prečo myslíš?

@anonym_autor Lebo tak je to spravne. Jej zivot by nemal pokoj, ak by prezila, neustale by ju lovili.

anonym_fc72e3
4. jan 2026

Ano prezila,ved ju na konci ukazali a ten jej kamarat aj hovoril ako to bolo,ze ku konci to bola iluzia a ona uz bola prec.

kofa77
4. jan 2026
@anonym_fc72e3

Ano prezila,ved ju na konci ukazali a ten jej kamarat aj hovoril ako to bolo,ze ku konci to bola iluzia a ona uz bola prec.

@anonym_fc72e3 to bol len jeho verzia, aby to lepsie ostatni znasali, nebolo to vobec iste. Koniec je v tomto otvoreny a zalezi od divaka, ako si to vysvetli

kofa77
4. jan 2026

A podla mna tiez nie.

anonym_fc72e3
4. jan 2026
@kofa77

@anonym_fc72e3 to bol len jeho verzia, aby to lepsie ostatni znasali, nebolo to vobec iste. Koniec je v tomto otvoreny a zalezi od divaka, ako si to vysvetli

@kofa77 urobili to tak,ak by sa raz rozhodli pokracovat v natacani,takze takto stale zije.A len urobia dalsie casti,ak sa rozhodnu.

minenkaa
4. jan 2026

@anonym_autor ni ja dufam,že túto hrôzu už ďalej nebudú natáčať

autor
4. jan 2026
@minenkaa

@minenkaa prečo? Mne sa to páčilo celkom ..len koniec má naštval

anonym_3037e6
4. jan 2026

@anonym_autor sxistuje niekto kto nevidel este ani jednu cast, jaaaa 😂

anonym_27c22d
4. jan 2026
@anonym_fc72e3

@kofa77 urobili to tak,ak by sa raz rozhodli pokracovat v natacani,takze takto stale zije.A len urobia dalsie casti,ak sa rozhodnu.

@anonym_fc72e3 však o to ide. Ak sa nerozhodnu, kľudne moze ostať mŕtva co podla nna je.

minenkaa
4. jan 2026
@anonym_autor

@minenkaa prečo? Mne sa to páčilo celkom ..len koniec má naštval

@anonym_autor otrasne to bolo

anonym_daa2ad
4. jan 2026

Je to otvorený koniec na každého interpretácii, neexistuje jedna pravda... podľa mňa tiež nie, neverím, že Kali by vydžala tak dlho postrelená do brucha a mala dosť síl ešte aj na takýto trik, ani že by tak radikálne zmenila názor, ona bola prvá kto s obetovaním sa prišla... pokračovanie Stanger Things ako takého už sa podľa mňa určite nedočkáme, bratia Dufferovci sa tak niekoľkokrát vyjadrili, pripravujú iba spin-off o kameni z kufríku, ale k pôvodným postavám sa už nevrátia

januska12323
4. jan 2026
@minenkaa

@anonym_autor otrasne to bolo

@minenkaa prečo?

minenkaa
4. jan 2026
@januska12323

@minenkaa prečo?

@januska12323 no lebo sa mi to nepáčilo ,totálna blbost

januska12323
4. jan 2026

Pokračovanie nebude, ak áno tak úplne mimo hlavných postáv.

januska12323
4. jan 2026
@minenkaa

@januska12323 no lebo sa mi to nepáčilo ,totálna blbost

@minenkaa keď sa ti niečo nepáči neznamená hneď, že je to blbosť.

minenkaa
4. jan 2026
@januska12323

@minenkaa keď sa ti niečo nepáči neznamená hneď, že je to blbosť.

@januska12323 pre mňa ano,tak isto, keď sa to niekomu páči ,neznamena to ,že je to dobre

adri266
4. jan 2026
@minenkaa

@januska12323 pre mňa ano,tak isto, keď sa to niekomu páči ,neznamena to ,že je to dobre

@minenkaa Ale ak sa mi to paci, tak je to pre mna dobre 🙂

minenkaa
4. jan 2026
@adri266

@minenkaa Ale ak sa mi to paci, tak je to pre mna dobre 🙂

bashka80
4. jan 2026

Prežila, v tej scéne kde na ňu všetci hľadia ako sa obetuje nemá na ruke číslo. A okrem toho jeden z tvorcov povedal, že plánujú spin-off, kde budú nejaké veci vysvetlené. Podľa mňa sa vráti.

rfrd12
4. jan 2026
@minenkaa

@minenkaa vieš o tom, že nie je povinné to pozerať, keď sa Ti niečo nepáči?

minenkaa
4. jan 2026
@rfrd12

@minenkaa vieš o tom, že nie je povinné to pozerať, keď sa Ti niečo nepáči?

rfrd12
4. jan 2026
@minenkaa

@minenkaa len na margo toho, že dúfaš že nenatočia ďalšie časti. Vieš, aj ak by natočili, nebude to kvôli Tebe, ale pre ľudí, ktorým sa to páči. Takže kľud 🤣🙈, proste to nezapni 🤔

minenkaa
4. jan 2026
@rfrd12

@minenkaa len na margo toho, že dúfaš že nenatočia ďalšie časti. Vieš, aj ak by natočili, nebude to kvôli Tebe, ale pre ľudí, ktorým sa to páči. Takže kľud 🤣🙈, proste to nezapni 🤔

anonym_daa2ad
4. jan 2026
@bashka80

Prežila, v tej scéne kde na ňu všetci hľadia ako sa obetuje nemá na ruke číslo. A okrem toho jeden z tvorcov povedal, že plánujú spin-off, kde budú nejaké veci vysvetlené. Podľa mňa sa vráti.

@bashka80 v poslednej sérii je toľko chýb a nelogických vecí, že to ani nie je možné a vôbec by ma neprekvapilo keby aj toto bolo jednou z nich, proste nedopatrenie... ľudia sa chytajú úplných drobností, pitavajú každý detail a hľadajú vo všetkom skrytý význam, o ktorom samotní tvorcovia ani len netušia 😅 toľko fanúšikovských teórií som videla, ktoré boli lepšie premyslené ako reálne finálne... tým ťa nechcem o ničom presviedčať, ako vravím je to otvorený koniec a je na každom, či si povie "i believe", len že zrovna toto bola veľmi pravdepodobne iba chyba... a spin-off má mať úplne iné postavy, dobu aj miesto, zrejme bude o mindflyer particles, ktoré mal so sebou vedec v jaskyni

Strana
z2