Rozprávka Elementy
Ahojte. Vcera som bola v kine s manželom na rozprávku elementy. Musim povedat, ze neľutujem. Nic krajsie som nevidela..Uplne ma to dojalo aj som si poplakala. A ako som videla ani jedno oko neostalo suché.. veľmi dojemný príbeh. Kto este nebol odporúčam . K filmu sme si kupili aj občerstvenie. No žiaľ sa nám neušiel poharik na nápoje s hračkou oheň.
Zháňam ho..preto by som poprosila ak by niekto mal nazvyš alebo nevyužil ho tak by som ho odkúpila.. vďaka
@goodidea tak, tak, aj za mna celkom nuda, od zaciatku lahko oredvidatelny dej 🤷
@lindusss2016 uplne sa stotoznujem s tvojim nazorom. Nuda. Strasna. A nikto neplakal, skorej ludia odchadzali zo saly uz behom premietania, co sa nudili
my sme na tom boli v 3d a kedze je ti rozpravka pre dwti hlavne tak sa nam pacilo-dcera bola za nu rada . ale jej sa pacil aj teenage kraken na com som sa zas ja nudila
Mne sa Elementy páčili, ale tak u mňa sú Disneyovky top 😁
@goodidea kocúr v čižmách bol veľmi podarený 😁😁😁
@goodidea tak ako ja som sa nenudila od zaciatku sa mi to velmi pacilo. Nikto neodisiel pocas premietania oraveze este chodilo dost ludi neskorsie na tu rozoravku bolo plne kino. A ano soplili tam aj zeny aj chlapi takze sa pravdepodobne pacilo vsetkym. Nikto ani nemukol. Takze každého vec ci sa mu pacilo ci nie. na to som sa ani nepytala. Pýtala som sa na ten poharik.
@janulik2008 pozriem si toho kocúra 😁

@rna my sme boli na premiere a mna naopak absolutne neoslovila 🤷 tiez som si nevsimla, ze by niekto v kine plakal. Hlavny hrdina - voda - muz, uplakany, urevany strasny slaboch 🙈 Hrdinka - ohen - zena, vybusna, hnevliva... Ano, porozumeli si, laska ich spojila, avsak v realite to takto nefunguje. Co ma uplne dorazilo, bolo to, ako tam uplnr od veci a nasilu strcili tie dve zbytocne postavy v rodine vody, ktore boli nebinarne 🤦 lesbicky... Otras, nemam absolutne problem respektovat kohokolvek, ale tieto postavy tam nemali absolutne ziaden vyznam, len och tam dali, ze aha nebinarne 🙈 nechapem, aky to malo zmysel, aby sa na to deti pozerali 🤷 ja hodnotim elementy slabo... Tesime sa na Mavku, strazkynu lesa