Ruža pre nevestu - pocity z finále
Čaute baby, v prvom rade si prosím odpustite komenty typu ako toto môžem pozerať, že je to cele iba veľké divadlo atď. Ani ja to neberiem nejako obzvlášť vážne, je to iba taky oddych, kde vypnem hlavu od každodenných povinnosti. Ale idem k veci, ak tu sú nejaké fanúšičky Ruže pre nevestu, aké ste mali pocity z finále? Aká vám prišla Karolína? Mnoho ľudí vravelo, že jej to bolo uplne na haku, že nemala záujem o Rasťa. Keď poviem za seba, možno som trochu naivná, ale ja som si ich celkom obľúbila😄 a hodia sa mi k sebe. Čiže neviete náhodou niekorá či su stále spolu? Viem, že bude ešte špeciálna epizóda, kde to povedia, ale som zvedavá celkom.
@slovakboy preboha ved ta anicka bola absolutne nesympaticka🫣 total naviazana na tatinka, nevyspela, a podla mna hlupa😆 karolina z nich dvoch mala urcite na vrch
Vraj su stale spolu, tak nech to vydrzi
@majlo1234 tak asi nemáme a nemusíme mať rovnaký názor. Karolínka je super, hovorím úplne v závere ma poslednou reakciou prijemne prekvapila a keď aj hovoríš že sú stále spolu tak ma to teší. Určite Rasťo videl viac ako ja na kamere v dvoch dieloch. Ale povedať, že druhá v poradí bola absolútne nesympatická mi nepripadá objektívne hodnotenie, ale zaujaté.
@lucia13022023 no praveze tie posledne rande, pre Karolinu same prekvapka, super zazitky, ten video zostrih spolocnych chvil, a pre Anicku len take obyc
@julska práveže mi to cele prišlo nasilu. S vaničkou mal aj srandu, aj vážne rozhovory. Karolina mu rozprávala ktorá časť jej tváre vyzerá lepšie 🤣 akože zlata baba, pekná, ale prišlo mi, že veľakrát nebolo o čom. Aj tie bozky, také nasilu. Nie z jeho strany, ale z jej. Ale zas ja ju chápem. Tiež by som sa tam neolizovala pred celým sk a nevravela v prvej epizóde ako ho milujem.
Má samozrejme právo si vybrať, ale nepáčilo sa mi, že celý čas prezentoval niečo iné a nakoniec si vybral hlavne rozkrokom. 😀 Nemusel tu Aničku ťahať za nos do úplného konca, aj keď asi to mal tak nariadené z produkcie. Čím mňa osobne sklamal, bola tá jeho záverečná reč Aničke. On v podstate zneužil ich pekné rodinné vzťahy a hodil na jej otca, že ju nemôže od neho odtrhnúť. Anička je modelka, čo to precestovala, starala sa sama o seba, takže určite bola zvyknutá nebyť neustále s rodičmi doma. Taktiež mi prišlo smiešne, ako je povedal, že je ešte príliš mladá a nakázal jej, aby si ešte niečo odžila...a pritom si vybral len o 2 roky staršie dievča, ktoré ani raz nespomenulo, že sa chce usadiť v dohľadnej dobe. Chlap, ktorý má 34 už by toto mal brať v úvahu, keď ide do telky hľadať nevestu. Mohol íst teda radšej na Love island. 😀 Ale myslím, že sa mu to aj tak vypomstilo, ten jeho výber. Ak teda ozaj hľadal priateľku a nie len followerov, aby mohli s Krištofom spolu vymetať PR akcie, keďže sú naj komoši a...robiť biznis.
@sardinka32 presne ako hovoríš. Aj ja som len počúvala ze o com tento teraz hovorí.... Úplne od veci. Ja som anicku veľmi ľutovala, no ten rasto u mňa skončil 🤨
Ja som Aničku nejako obzvlášť nemala rada po celú Ružu, nebola mi veľmi sympatická, taktiež mi prišla aj taka spomalenejšia. Ale to ako zareagovala a s akou gráciou odišla, ako Rastovi uprimne priala aby bol šťastný, ma prinutilo zmenit nazor, je to zlaté dievča. Ale za mňa sa ten Rasťo správal k tej Karolíne skratka inak, bolo to na ňom vidno, to ako sa na ňu pozeral, aké otázky sa jej pýtal. Ona bola ta ťažšia cesta a bavilo ho ju pomaly spoznávať, dobýjať ju. Ako som už písala, ja som mala Karolínu veľmi rada a s Rastom im to pasovalo podľa mňa. Ale trochu ma prekvapila ta jej reakcia na to že si ju vyberá, ťažko povedať co k nemu naozaj cítila. Ale tak asi je aj taka osoba, že to nedáva nejako najavo, čo je úplne v poriadku. Každopádne prajem veľa šťastia všetkým trom.
Ježiši a ktorá príčetná žena po pár týždňoch od zoznámenia a po pár rande sa zavesí na chlapa s tým, že s ním chce deti a vie si s ním predstaviť budúcnosť. Kamery, nekamery je to veľmi krátka doba. Karolína sama vravela, že je introvertnejšia a vie sa uvoľniť iba medzi blízkymi, ktorých dobre pozná. Úplne jej rozumiem lebo tiež som taká. S manželom sme boli asi 3roky "iba" kamaráti kým sme spolu začali chodiť. Rýchlokvasené vzťahy dlho nevydržia, ja zdieľam názor Karolíny a nechápem ľudí čo ju označujú za chladnú a uzavretú.
Ježiši a ktorá príčetná žena po pár týždňoch od zoznámenia a po pár rande sa zavesí na chlapa s tým, že s ním chce deti a vie si s ním predstaviť budúcnosť. Kamery, nekamery je to veľmi krátka doba. Karolína sama vravela, že je introvertnejšia a vie sa uvoľniť iba medzi blízkymi, ktorých dobre pozná. Úplne jej rozumiem lebo tiež som taká. S manželom sme boli asi 3roky "iba" kamaráti kým sme spolu začali chodiť. Rýchlokvasené vzťahy dlho nevydržia, ja zdieľam názor Karolíny a nechápem ľudí čo ju označujú za chladnú a uzavretú.
@vydrariecna1 sa čudujem ze sla do tohto formátu, ak ma introvert povahu...
Mne sa páčilo, že Karolína si vedela zachovať ženskú rolu a ,,nebalila" Rasťa. Aj napriek tomu, že sa to v tej hre očakáva. Mne bola svojim postojom veľmi sympatická. V tomto bola výnimočná, a keďže sa mu páčila, tak teraz ju môže baliť on celý život, ak by im to vydržalo. Podľa mňa sa k sebe hodia viac aj v tej akčnosti. Bola za každý adrenalín a užívala si to s ním. V mojich očiach majú podobnú úroveň vyspelosti. Anička bola také dieťa k nemu. Nerovný vzťah by to bol. Podľa mňa si vybral dobre a budem im držať palce, nech je to na celý život. Bolo by kräsne, ak by to nebola len show, ale malo by to happy end.
Mne sa páčilo, že Karolína si vedela zachovať ženskú rolu a ,,nebalila" Rasťa. Aj napriek tomu, že sa to v tej hre očakáva. Mne bola svojim postojom veľmi sympatická. V tomto bola výnimočná, a keďže sa mu páčila, tak teraz ju môže baliť on celý život, ak by im to vydržalo. Podľa mňa sa k sebe hodia viac aj v tej akčnosti. Bola za každý adrenalín a užívala si to s ním. V mojich očiach majú podobnú úroveň vyspelosti. Anička bola také dieťa k nemu. Nerovný vzťah by to bol. Podľa mňa si vybral dobre a budem im držať palce, nech je to na celý život. Bolo by kräsne, ak by to nebola len show, ale malo by to happy end.
@anketkarka muzi niekedy chcu dobijat a anicka mozno bola az moc ustretova, ''lahko vyhrana vojna''. darmo je pekna.....niektori muzi su proste lovci.
a inac by ma zaujimalo ci vobec ostali spolu s tou Karolinou?

Vyhrala baba, ktora nepovedala krive slovo na nikoho. Nehrala chrumkavu, jej prejav sa dal počuvať, nehíkala od radosti, ked sa Rasťo zjavil. Bola uplne normalna.
Ak by ste si mali vybrat chlapa, ktory je enormne naviazany na svoju matku, je jej princom aj v 23 rokoch, šli by ste do toho? Môžeš byť akokolvek dobra a správna, ten vzťah netromfneš.
Anička sa až tak veľmi otvorila, v zaujme vyhry, že sa v tom stratila. Bola jedina zo všetkych, ktora spravila podraz svojej kamoške. Jasmine, ked mali catwalk, zabudla? jej povedať, že si oblečie nie to, čo si dohodli.
Neľutujem ju.
Tak teraz, ked si ju nevybral, môže si isť konečne zacvičiť.
mne sa anicka nepacila, okrem toho, ze mi prisla taka trosku hlupucka, tak mi bolo fakt nesympaticke, ako o sebe vyhlasovala, ze jej vsetci robia zle, lebo je krasna. akoze uf...
inak dost mozne, ze si karolinu vybral len preto, ze vlastne nemala az tak zaujem a on si rozmyslel, ze sa v tej show vlastne vobec nechce zoznamit (ak sa vobec niekedy chcel).
finale som este nevidela
Tá jej (Karolínina) reakcia nakoniec nebola taká chladná. Úplne v závere prejavila aj v tom príhovore veľkú radosť a náklonnosť k nemu.