icon

Seriál Dunaj

mnamko
4. okt 2023

Ahojte,kolko nás tu je čo pozerá tento seriál? Aj vy doma preberáte ako to bude pokračovať? Mi s mužom áno.

janinah
18. nov 2023

@nikaeli list spod obrazu dopadol na podlahu inak ako keď ho tam Peter zbadal...

nikaeli
18. nov 2023

@janinah veď o tom píšeme 😉 dopadol tak, že ležal na podlahe a Peter ho našiel akoby opretý o stenu

tiika
19. nov 2023

@nikaeli ja si zase všímam nakrivo náušnicu, zastrceny jeden golier, uvoľnený prameň vlasov z ucesu, rozviazanu šnúrku na topánke… (možno chcú byt autenticki)
každý si všimne asi to svoje 😁

lejduska
19. nov 2023

@iwesska no a nestalo😅

lejduska
19. nov 2023

Ľudia, ináč vnímate nejaké nezrovnalosti v seriáli s tou dobou? Ci len ja mam takú diagnózu hľadať ci všetko súhlasí s daným obdobím a hľadať chyby😂

lejduska
19. nov 2023

@muchotrafka298 ako do kabaretu 😃

lejduska
19. nov 2023

@juliacenc to bol gól ozaj, niekde som to už videla, asi v Sam doma😂

michellemary
4. dec 2023

Nezabudnite, zajtra vianočný špeciál seriálu! 🙂

juliacenc
4. dec 2023

@michellemary no som zvedava co vymysleli 👍

ibrunova
4. dec 2023

@juliacenc to bude len 20 minút

juliacenc
5. dec 2023

@ibrunova vazne? Hm tak to neznie dobre 😀

juliacenc
5. dec 2023

Tak co vy na to?

liusa82
5. dec 2023

@juliacenc strašné niečo.To ani nemuseli dávať.Nevšimla som si ani že to má byť iba chvilku.Usadím sa pred telkou, ešte sa ani riadne nerozkukám a už titulky idú..úplne zbytočná táto časť kratučká.Mohli si ju kludne odpustiť alebo dať riadny posledný diel predvianočný do 22

lienka.7
5. dec 2023

@juliacenc o nicom. Fakt.

juliacenc
5. dec 2023

@lienka.7 tiez si myslim, slabota

juliacenc
5. dec 2023

@liusa82 presne, mohli to bud spravit poriadne, alebo vobec

macilaci
5. dec 2023

@juliacenc. Neviem prečo tú časť dali dnes, ak Chanuka začína 7🤔. Ale áno, aj takéto a aj potom horšie boli sviatky počas vojny😟

juliacenc
5. dec 2023

@macilaci asi len preto, ze je utorok kedy sa to vysielalo 🤷🏻‍♀️

macilaci
5. dec 2023

@juliacenc však 7 je štvrtok 🤔

muchotrafka298
6. dec 2023

Uplne zbytocna cast, presne ako pise kocka vyssie. Sadla som k telke a boli titulky.

ibrunova
6. dec 2023

Vianočný špeciál býva vždy krátky. Taknisto bol v pondelok Pán profesor a aj vlani Druhá šanca.

asod
6. dec 2023

@mnamko Mi alebo My 😁 ?

nafka0483
6. dec 2023

Vianocny special a oni su v satach co nosia bezne v lete, ziadny kabat ani cizmy ked idu odniest kolace do Dunaja... toto bolo dost slabe.

juliacenc
6. dec 2023

@nafka0483 to je fak… na rychlo to zbuchali na kolene

ibrunova
6. dec 2023

@nafka0483 vidíš, dobrý postreh. Aj pani Mária miesila cesto, hodila misu na stôl a šla, ani si ruky neumyla, len tak v šatách a Dávid len v košeli. 😂

simsalabim
6. dec 2023

Ja som necakala nic extra, vianocne specialy boli vzdy taketo … takze aspon nie som sklamana 😅

jaskolka
6. dec 2023

@nafka0483 toto zarazilo aj mňa,zima, vonku "sneží" a oni len tak vybehli von, košeľa, šaty, tenká blúzka..

iwesska
6. dec 2023

Jaaaj,ked toto citam,som taka rada,ze som isla radsej unavena spat😀 Viete mi niekto v skratke popisat o com to vlastne bolo?

timea301196
6. dec 2023

Akurát to kukam riadna blbosť

timea301196
6. dec 2023

Ešte podotýkam že asi v tých rokoch nemali vianočné svetielka nie? 🤣