icon

Seriál Dunaj

mnamko
4. okt 2023

Ahojte,kolko nás tu je čo pozerá tento seriál? Aj vy doma preberáte ako to bude pokračovať? Mi s mužom áno.

michellemary
1. nov 2023

@macilaci zľudovelá pieseň skladateľa Mikuláša Schneidera-Trnavského. Poznajú ju okrem Slovákov aj na Morave a v Čechách.

juliacenc
1. nov 2023

No velmi sa mi pacilo, ako zahnali nelutostnych gardistov z ktorych jeden mal zbran… pesnickou 😀 ako v americkom teenage filme 🙈😀

huginko
1. nov 2023

@bubuska sa čudujem, že pozeráš... Takú telenovelu... 😂

tiika
1. nov 2023

Včera Holubec vs Martin. Ta “inak sadla”. Po dlhom čase som sa fakt pobavila 👌🤭
Musím uznať, že i niektoré dialógy sú vycibrené a v seriály je kopec triednych hlások. Samozrejme vedie Imrich.
No zo včerajška mi utkvelo i “Vieš čítať?” “ Čo potrebuješ pomôcť s ťažšími písmenkami?” Pekný odpál 😆

tiika
1. nov 2023

@juliacenc veď toto.. kdesi v duchu som čakala, kedy začnú všetci tancovať; hotový muzikál 😉

lusanko
1. nov 2023

@juliacenc mne bolo pri tej nereálnej scénke trápno. A pritom mám tento seriál rada.

juliacenc
1. nov 2023

@tiika presne… 😀

juliacenc
1. nov 2023

@lusanko ano aj mne 😀 mozno aj hercom 🤷🏻‍♀️😀

nikaeli
1. nov 2023

Nezmyselný a absurdný zákaz vstupu do parku židom mi pripomenulo rovnako nezmyselný a absurdný zákaz vstupu do obchodov neočkovaným ľuďom 😞

cacianka
1. nov 2023

@nikaeli odveci porovnanie

nikaeli
1. nov 2023

@cacianka v čom prosím ťa?
Aký dôvod mali nepustiť žida do parku?
Aký dôvod mali nepustiť neočkovaného do obchodu kúpiť deťom topánky?

V oboch prípadoch žiadny!!

bubuska
2. nov 2023

@nikaeli Porovnávať holokaust s covid opatreniami je veľmi neúctivé k obetiam holokaustu. A áno, viem čo si tým chcela povedať a chápem že ti to pripomenulo tu situáciu ale naozaj z úcty k dejinám a prežívším už takéto niečo nikdy nevyslov. Naozaj ide o dve diametrálne veci s úplne iným dosahom.

bubuska
2. nov 2023

Tých trápnosti je tam oveľa viac ale tak vieme že je to telenovela. Keďže som čítala knihu o tom čo sa dialo po zavraždení Heydricha, tak mi je trápno keď vidím s akou krásnou fasádou Anezka vyšla von na popravu a zaspievala ľudovú pieseň. Na druhej strane, ak by to ukázali reálne tak väčšina ľudí seriál vypne kvôli brutalite. No každopádne robia z ľudí blbcov určitým spôsobom.

huginko
2. nov 2023

@bubuska
@bubuska tak potom dúfam, že nepozerás...😂

bubuska
2. nov 2023

@huginko Áno nepozerám ale občas prepnem a zistím čo sa deje. Stačí pozrieť raz za dva týždne aby bol človek v obraze 😉

huginko
2. nov 2023

@bubuska ved ale keď robia z ľudí blbych, sa ti cudujem

nikaeli
2. nov 2023

@bubuska neporovnávam holokaust s opatreniami. Neprekrúcaj prosím moje slová. Porovnala som iba tú konkrétnu situáciu - zákaz vstupu. To je všetko.

bubuska
2. nov 2023

@nikaeli Aj tak sa to nehodí porovnávať. Fakt zlý kontext. Neurážaj sa a nabuduce váž lepšie slová.

nikaeli
2. nov 2023

@bubuska nemám sa prečo uraziť. Ty to vnímaš inak - v poriadku. Opísala som moje pocity. Ďakujem, že ich rešpektuješ.

tiika
3. nov 2023

@nikaeli
@bubuska
Baby, bez urážky. Tato diskusia je o inom. Ak chcete pokračovať, radšej si napíšte súkromne správy.
Nerada by som (verím, že ani vy), aby sa to tu vyvíjalo podobne ako iné témy na MK..

nikaeli
3. nov 2023

@tiika máš pravdu 🙋🏻‍♀️

michellemary
3. nov 2023

Chúďa Johanka... 😢

tiika
3. nov 2023

Čo si myslite, kam chce letieť Peter?

tiika
3. nov 2023

Dürerov zajac; inak keby nie seriálu, vôbec by som o ňom nevedela
https://www.teraz.sk/magazin/inspiraciou-cokola...

macilaci
3. nov 2023

@tiika dúfam že pre Janka🤔

timea301196
3. nov 2023

@tiika podľa mňa mu bude trošku teraz šibať

iwesska
3. nov 2023

@nikaeli Keby ta nepustili do obchodu preto,ze mas tmave vlasy, vtedy by si sa mohla porovnavat so Zidmi. Ked jedna o ochranu verejneho zdravia, su pravidla ine. To je akokeby sa na Ukrajine ludia burili,ze sa musia skryvat po zazneni sireny do bunkrov, ved to je tiez obmedzovanie slobody,nie?

luxus10
3. nov 2023

aaaa janko mal opat pampersku...pod latkovou plienkou....

michellemary
3. nov 2023

@tiika
@timea301196 ja si tiež myslím, že chcel ísť "vylietať smútok".

macilaci
3. nov 2023

@iwesska Tiika už poprosila aby sa nerozoberali tieto témy. Vyriešte si to inde😉