Seriál Dunaj
Ahojte,kolko nás tu je čo pozerá tento seriál? Aj vy doma preberáte ako to bude pokračovať? Mi s mužom áno.
No velmi sa mi pacilo, ako zahnali nelutostnych gardistov z ktorych jeden mal zbran… pesnickou 😀 ako v americkom teenage filme 🙈😀
Včera Holubec vs Martin. Ta “inak sadla”. Po dlhom čase som sa fakt pobavila 👌🤭
Musím uznať, že i niektoré dialógy sú vycibrené a v seriály je kopec triednych hlások. Samozrejme vedie Imrich.
No zo včerajška mi utkvelo i “Vieš čítať?” “ Čo potrebuješ pomôcť s ťažšími písmenkami?” Pekný odpál 😆
Nezmyselný a absurdný zákaz vstupu do parku židom mi pripomenulo rovnako nezmyselný a absurdný zákaz vstupu do obchodov neočkovaným ľuďom 😞
@nikaeli Porovnávať holokaust s covid opatreniami je veľmi neúctivé k obetiam holokaustu. A áno, viem čo si tým chcela povedať a chápem že ti to pripomenulo tu situáciu ale naozaj z úcty k dejinám a prežívším už takéto niečo nikdy nevyslov. Naozaj ide o dve diametrálne veci s úplne iným dosahom.
Tých trápnosti je tam oveľa viac ale tak vieme že je to telenovela. Keďže som čítala knihu o tom čo sa dialo po zavraždení Heydricha, tak mi je trápno keď vidím s akou krásnou fasádou Anezka vyšla von na popravu a zaspievala ľudovú pieseň. Na druhej strane, ak by to ukázali reálne tak väčšina ľudí seriál vypne kvôli brutalite. No každopádne robia z ľudí blbcov určitým spôsobom.
Chúďa Johanka... 😢
Čo si myslite, kam chce letieť Peter?
Dürerov zajac; inak keby nie seriálu, vôbec by som o ňom nevedela
https://www.teraz.sk/magazin/inspiraciou-cokola...
@tiika podľa mňa mu bude trošku teraz šibať
@nikaeli Keby ta nepustili do obchodu preto,ze mas tmave vlasy, vtedy by si sa mohla porovnavat so Zidmi. Ked jedna o ochranu verejneho zdravia, su pravidla ine. To je akokeby sa na Ukrajine ludia burili,ze sa musia skryvat po zazneni sireny do bunkrov, ved to je tiez obmedzovanie slobody,nie?
aaaa janko mal opat pampersku...pod latkovou plienkou....
@tiika
@timea301196 ja si tiež myslím, že chcel ísť "vylietať smútok".

@macilaci zľudovelá pieseň skladateľa Mikuláša Schneidera-Trnavského. Poznajú ju okrem Slovákov aj na Morave a v Čechách.