icon

Seriál Materinska láska

4. jún 2025

Nezaujimaju ma nazory na ten serial. Ale co by ste robili vy. Seriál je o tom ze choremu dievcatku zomrie mama..
Povedali by ste mu pravdu alebo zatlkali...?
Pozor ma chore srdiecko.. takze je to ine ako zdrave dieta...
Prosim aby ste si tu trapnu frazu mat tak tvoje problemy nechali pre seba.. neviem preco by sme sa nemohli aj odreagovať pri hlupostiach. A verte tomu ze trpim depresiami, naozaj velmi zlymi myslienkami a hlAsmi v hlave a taktiez somzazila v detstve sexualne obtazovanie.

janinah
4. jún 2025

Nemyslim.ze pre teba je serial odreagovanie,keďze ti zaťažuje hlavu a potrebujes o tom zakladať prispevok.A ano.dieťa by som sa snazila na odchod matky pripraviť podla veku a okolnosti a aj za pomoci psychologa.My veriaci to mame ľahsie.my len prechadzame do ineho sveta,kde je oveľa lepšie ako trapenie na zemi

btus
4. jún 2025

vždy povedať dieťaťu pravdu. A povedať im to primerane veku. Smrť je súčasťou života.

deniskaybvz
24. jún 2025

Dobrý chcem sa spýtať kde nájdem celý seriál kde si môžem pozrieť úplne celý mám aj Voyo ale to len týždeň do predu môžem pozrieť
Ja by som chcela celý seriál ...dakujem

ivettnoemi
16. júl 2025
@deniskaybvz

Dobrý chcem sa spýtať kde nájdem celý seriál kde si môžem pozrieť úplne celý mám aj Voyo ale to len týždeň do predu môžem pozrieť
Ja by som chcela celý seriál ...dakujem

@deniskaybvz na serialy.sx
@deniskaybvz

deniskaybvz
21. júl 2025
@ivettnoemi

@deniskaybvz na serialy.sx
@deniskaybvz

@ivettnoemi A tam sa musím zareagovať alebo sa zato platí??