icon

Seriál Vina - nedonútenie sa priznať

9. jún 2025

Nechápem,prečo ho v tej chate nedonútili priznať sa a nenahrali jeho priznanie a nepoužili pri odvolaní na súde.
Zlomil by sa ako zápalka.

zuzanita1609
9. jún 2025

Už som to prestala pozerať, naťahujú to ako trenky. Takto sa škandinávske seriály nerobia 😉

vanilkovazmrzka
9. jún 2025

Ten serial ma nasral uz v prvej serii, tak mi tu prosim napiste kto bol teda skutocny vrah, lebo mi to prislo ze scenarista si pri kazdom dieli hodil kockou, ze koho prave obvinia, a vo finale spravili vraha z nahodne vybranej postavy.
Za mna najhorsi serial z trojice klamstvo/zrada/vina.

huginko
9. jún 2025
@vanilkovazmrzka

Ten serial ma nasral uz v prvej serii, tak mi tu prosim napiste kto bol teda skutocny vrah, lebo mi to prislo ze scenarista si pri kazdom dieli hodil kockou, ze koho prave obvinia, a vo finale spravili vraha z nahodne vybranej postavy.

@vanilkovazmrzka Jozef, policajtkin manzel

huginko
Autor odpoveď zmazal
zuzanita1609
9. jún 2025
@vanilkovazmrzka

@vanilkovazmrzka tak som to cítila aj ja,už som to vzdala.

vanilkovazmrzka
9. jún 2025
@huginko

@huginko tak naco bola potom druha seria, ked to bol on? 😏

huginko
9. jún 2025
@vanilkovazmrzka

@vanilkovazmrzka zaplietli tam aj iné postavy. Za mna pre kombinované tiez

vanilkovazmrzka
9. jún 2025
@huginko

@vanilkovazmrzka zaplietli tam aj iné postavy. Za mna pre kombinované tiez

@huginko tak to som rada ze som ani nepozerala dalej 😃

zuzanita1609
Autor odpoveď zmazal
rozculena
9. jún 2025
@vanilkovazmrzka

@vanilkovazmrzka v druhej sérii sa rieši iný prípad

janka_266
10. jún 2025
@vanilkovazmrzka

@vanilkovazmrzka a v skutočnosti to funguje ako? príde policajt, pozrie na mŕtvolu a povie aha, zabil ho fero? vždy sa pracuje s viacerými verziami, pokiaľ to nie je do očí bijúce. ja som videla síce len originál, ale bavilo ma pri každej časti rozmýšľať, či to mohol byť naozaj ten alebo ten.

ibrunova
10. jún 2025
@huginko

@huginko ale oslobodili ho

mmooly
10. jún 2025

akože dávať to raz za týždeň??!! ja som vždy zabudla kto je kto a o čo mu ide... som rada že to skončilo... herecké výkony ma iritovali

janci27
10. jún 2025

Otrasny vyber postav, strasne ma iritovali Mastalir, Marcinkova a Pociskova.

zuzinka888
10. jún 2025

Lebo to takto nefunguje. Priznanie vynutene nasilim ci v strachu o zivot ci zdravie by sud nemohol zobrat do uvahy. Vzdy tam musi byt dokazne bremeno, nevyvratitelny dokaz. A motiv mal aj otec, bol na mieste cinu, mal motiv aj moznost... aj svedkovia neboli jednoznacní.... boli tam pochybnosti

gab1sol
10. jún 2025

Nejde o to, či sa priznal, alebo nie. Však sa aj priznal. Ešte pred súdom. Ale pre procesné chyby a vďaka dobrej obhajobe ho súd oslobodil.

luccija
10. jún 2025
@gab1sol

Nejde o to, či sa priznal, alebo nie. Však sa aj priznal. Ešte pred súdom. Ale pre procesné chyby a vďaka dobrej obhajobe ho súd oslobodil.

@gab1sol áno, skôr sa chcelo poukázať na to, že aj napriek vine môže byť človek oslobodený a, že život nie je fer.Skor som čakala nejaké záverečné slovo prečo sa tak sudkyňa rozhodla.
Mňa viac zaujal ten druhý príbeh stále som si myslela, za Bárta je nejaký úchyl a ten odpratal obe dievcata

vanilkovazmrzka
10. jún 2025
@janka_266

@vanilkovazmrzka a v skutočnosti to funguje ako? príde policajt, pozrie na mŕtvolu a povie aha, zabil ho fero? vždy sa pracuje s viacerými verziami, pokiaľ to nie je do očí bijúce. ja som videla síce len originál, ale bavilo ma pri každej časti rozmýšľať, či to mohol byť naozaj ten alebo ten.

@janka_266 tak nevidela si sk verziu, tak zbytocne polemizovat. A neporovnavam serial s realitou, ale zly serial s dobrym serialom. Videla som milion spickovych krimi serialov a tento - velmi podpriemerny. Az zly.

rozculena
10. jún 2025
@zuzinka888

Lebo to takto nefunguje. Priznanie vynutene nasilim ci v strachu o zivot ci zdravie by sud nemohol zobrat do uvahy. Vzdy tam musi byt dokazne bremeno, nevyvratitelny dokaz. A motiv mal aj otec, bol na mieste cinu, mal motiv aj moznost... aj svedkovia neboli jednoznacní.... boli tam pochybnosti

@zuzinka888 aký motív mal otec? Aj obhajkyňa vytiahla,že otec mal motív,že syn ho videl,ako je spolu s milenkou v aute a možno by to povedal matke.Ale veď otec bol rozhodnutý odísť,tak nemal dôvod to tajiť.Keby to syn matke povedal,tak by mu ten odchod iba uľahčil.A nakoniec,ve%d dokonca písal aj list,že odchádza,tak absolútne nechápem,prečo by mu malo vadiť,že ho syn prezradí.

zuzinka888
11. jún 2025
@rozculena

@zuzinka888 aký motív mal otec? Aj obhajkyňa vytiahla,že otec mal motív,že syn ho videl,ako je spolu s milenkou v aute a možno by to povedal matke.Ale veď otec bol rozhodnutý odísť,tak nemal dôvod to tajiť.Keby to syn matke povedal,tak by mu ten odchod iba uľahčil.A nakoniec,ve%d dokonca písal aj list,že odchádza,tak absolútne nechápem,prečo by mu malo vadiť,že ho syn prezradí.

@rozculena prvu a druhu seriu beries ako celok. No vzdy sa natoci prva seria kde sa serialive linky ukoncia ci ostavaju jemne otvorene pre pripadnu druhu, tretiu, stvrtu.....seriu a dej sa potom kruti, presuva natahuje. Zle postavy sa menia na dobre, dobre sa zamotacaju v problemich aby bolo o com donekonecna tocit.vud vsetky slovenske serialy ci uz tie denne alebo tyzdenne. A taj je to aj v zahranici. Vzdg sa natici prva a cakaju ako vypali sledovanost. Su v tom jednoducho prachy ktore chcu naspat. Prego je vzdy 1. Seria fajn a druha sa neskor s prestavkov, tie ostatne sa potom natahuju ako sopel.

rozculena
11. jún 2025
@zuzinka888

@rozculena prvu a druhu seriu beries ako celok. No vzdy sa natoci prva seria kde sa serialive linky ukoncia ci ostavaju jemne otvorene pre pripadnu druhu, tretiu, stvrtu.....seriu a dej sa potom kruti, presuva natahuje. Zle postavy sa menia na dobre, dobre sa zamotacaju v problemich aby bolo o com donekonecna tocit.vud vsetky slovenske serialy ci uz tie denne alebo tyzdenne. A taj je to aj v zahranici. Vzdg sa natici prva a cakaju ako vypali sledovanost. Su v tom jednoducho prachy ktore chcu naspat. Prego je vzdy 1. Seria fajn a druha sa neskor s prestavkov, tie ostatne sa potom natahuju ako sopel.

@zuzinka888 ja píšem o motíve otca,že to bola blbosť,že on žiadny motív nemal.Nepíšem nič o natáčaní ďalších dielov.Tento motív bola nelogická somarina.Bolo tam dosť iných akože pochybností.