Stojí Ruža pre nevestu 3 za pozretie na Voyo?
Ahojte, videli ste niekto od včera na Voyo? Ake to bolo? 😂 Ci ma zmysel dnes zapnúť telku
Aké by to bolo? Banda hlúpych žien sa bije o jedného priemerného muža. Akože čo je na tom na pozeranie? Strápňujú sa pred kamerami a národ sa na to pozerá. To už je len úroveň...
Kedy bude ďalšia časť? Až o týždeň?
@gaba029 áno o týžden
@a_alexandra_a vysmievať sa a posudzovať iných za to čo sa rozhodnú vo svojom voľnom čase pozerať a pritom ešte uraziť všetkých zúčastnených je teda veľmi na úrovni pani, možno sa niekedy netreba povyšovať a bude dobre
@a_alexandra_a v com je MK lepsi :D tu sa tiez zeny strapnuju a ine zeny to tu citaju :D
@tina1549 Ja sa nepovyšujem, len sa zamýšľam nad tými ženami, ktoré sa tam prihlásia a hádajú sa tam o jedného muža, pričom sa nevedia poriadne správať. A nikde som sa nevysmievala z osôb, ktoré to pozerajú 😉
@cyberk Pravda, ale tu sa 5-7-10 neviem koľko žien nebije a neháda o jedného muža. Narážala som skôr na to 🙂
Aki ludia,taká uroveň.Aky dopyt divakov,taka uroveň tv programov.Bodka.
@a_alexandra_a ja som to pozerala pre srandu, zasmejem sa a vypnem konečne hlavu po náročnom dni v práci 😂
Baby pôjde to aj na markíze ?
@cyberk asi tak 😂
@saruska1111 dnes vecer by malo
@a_alexandra_a jeeej,konecne som nasla taky koment...aj ja by som to presne takto napisala.zdielam tvoj nazor.a to iste si myslim aj o tej novej šou,ked zena postavi chlapa pred hotovu vec a nevedomeho ho poziada o ruku.jasne,ze ked maju spolu uz aj deti a nemal sa k nicomu-ze ju nepoziadal o ruku,tak ju to stve,ale to by som riesila inak,s nim medzi 4-mi ocami a nie sa ponizovat pred celym Slovenskom.
Ja uz mam pocit,ze nemaju ani stipku hrdosti niektore zeny.
@tina1549 Tak keď na to nemám, tak jednoducho sa zoberiem s úzkym okruhom ľudí a nebudem robiť nasilu veľkú svadbu za cenu, že zo seba urobím chuderu pred celým Slovenskom. Vám to príde normálne? Prepierať rodinnú situáciu pred kamerami?
@a_alexandra_a ja by som tam nešla úprimne ale niekomu to pravdepodobne za to stojí a chytili sa príležitosti. Tak je to v každej reality šou, niekedy sa súkromné veci rozoberajú aj v šou "na nože" je to proste reality šou a vždy to bude mať svojich divákov
Jaj, boze, zeny. Mne to absolutne nejde do hlavy - veru moj drahocenny cas by som nezabijala takouto tupotou. Na to sa absolutne neda pozerat, tie zeny vela rozumu nepobrali teda.
@a_alexandra_a dostane za to peniaze a nie málo, takže ich asi potrebujú
@jablon_katka mama, ožeň ma, Bučkovci, farma, ruža, a podobné programy sú naozaj výklad primitivizmu v televíznom vysielaní. Dovtedy len blízke okolie vedelo akí sú -- ehmm, teraz to vie celé Slovensko.
Neodsudzujem účinkujúcich, ani divákov, ale myslím si svoje. Že sú to úbohé programy.
@zuzu11166 ta svadba je skôr o tom, že im to cele zaplatia oni. Možno aj ten muž vie, že ho ona akože požiada o ruku, neverím, že to nemajú dopredu naplánované, cele v utajení. Zahrať to musia. A majú to cele zaplatené. Kto by nechcel svadbu zadarmo...niekto aj za cenu strapnenia sa pred národom. 😄
To isté ruža pre nevestu. Koľko žien tam ide preto, že sa tak ľahko nedostanú na luxusnú dovolenku, kde majú vsetko zadarmo. Par rande k tomu, muža, čo sa každú chvíľu olizuje s inou, to pretrpia. 🙈😄 A ešte sa aj zviditelnia a zarobia na sebe.
@kavasmliekom ja to tiež tak beriem :D mne to príde proste ako pobavenie, ja viem že tie šou ma ničím neobohatia ale pozerám to lebo je to vtipné a beriem to presne tak ako ty - ľudia sa idú zviditeľniť a zažiť niečo zadarmo... len niekto to berie strašne vážne a nevie sa zasmiať na somarine :D s nimi musí byť nuda
@a_alexandra_a tie ucinkujuce zeny oslovuju ludia z televizie sami na socialnych sietach a ponukaju im moznost ucinkovat v sou. A dostanu za to niekolko tisic eur. Nie je to tak, ze zeny sa tam same hlasia, lebo chcu spoznat nejakeho chlapa. Ved vacsinou su tam krasne baby, ktore fakt o partnera nemaju nudzu, keby chceli. Tie baby si zarobia a stanu sa znamymi na Slovensku. Ked su sikovne, budu to vediet vyuzit. A je to sou pre pobavenie, netreba za tym nic viac hladat.
Tie serie predtym som videla, ale tato ma akosi nelaka, nepaci sa mi ten zenich 😀
Ale bola to sranda, nasmiala som sa na nich 😂

áno videla :D akože série predtým sa ani nechytajú ... výber týchto dievčat je veeelmi divoký