Tipy na dobré filmy a seriály
poraďte nejaky dobry film alebo serial 🙂 hocico, okrem nejakeho sci-fi .. dakujem
Peaky blinders, black mirror, stranger things, game of thrones, the crown, dark, the last of us, white lotus,...
za mňa sons of anarchy top
Škoda že nechceš sci-fi. To by som ti odporučila fantastický mysteriózny psychlogický thriller Severance, ktorý je tak trochu sci-fi. Ale je vážne dobrý.
Čiže White Lotus, Stranger Things, Wednesday, The Umbrella Academy, The Walking Dead (a spin-offy TWD: Dead City, TWD: The Ones Who Live, TWD: Daryl Dixon), Game of Thrones, House of the Dragon (GoT spin-off).
Je to už trochu staršie ale ja som to objavila len nedávno: Lucifer - na Netflixe. Rovnako na Netflixe sa mi páčil seriál : Emily in Paris.
Este Euforia, the Regime, the Queens gambit
Dam mozno z ineho sudka: oddychovka pre mna Smrt v raji. Paci sa mi CB Strike, oslovilo ma Skeleton Crew, Mate of Easttown, Big Little Lies.
Čierny motýľ (2017)
Začala som ho pozerať len z nudy, ale nakoniec to bolo veľmi dobré.
Neviem čo si už videla, ale ja aktuálne znova idem Príbeh služobníčky (už by mala, dúfam, na jar vyjsť posledná séria, je ich 5 zatiaľ), Emily in Paris - nenáročná oddychovka a Ginny and Georgia.
My sme teraz pozerali Zámok a kľúč ale to je take fantasticke. A potom ešte bol super papierový dom, nemohli sme sa od toho odtrhnúť.
@stvorenie lucifer na netflixe je az 4 rada. pokial chce od zaciatku musi hladat na nete
@frflos_nespokojny Lucifer je na Netflixe od prvej časti, len nemá ani titulky, ani dabing.
Outlander 👌🏻❤️
ja sa teším na tento film 🙂 https://www.pozerajfilmy.sk/filmy/drama/cernak/

Vždy budem každému radiť la casa de papel ❤️ to je srdcovka.