icon

Tipy na dobré filmy a seriály

27. jan 2025

poraďte nejaky dobry film alebo serial 🙂 hocico, okrem nejakeho sci-fi .. dakujem

lucia13022023
27. jan 2025

Vždy budem každému radiť la casa de papel ❤️ to je srdcovka.

lauriik
27. jan 2025

Peaky blinders, black mirror, stranger things, game of thrones, the crown, dark, the last of us, white lotus,...

radula17
27. jan 2025

za mňa sons of anarchy top

yelena159
27. jan 2025

Škoda že nechceš sci-fi. To by som ti odporučila fantastický mysteriózny psychlogický thriller Severance, ktorý je tak trochu sci-fi. Ale je vážne dobrý.

Čiže White Lotus, Stranger Things, Wednesday, The Umbrella Academy, The Walking Dead (a spin-offy TWD: Dead City, TWD: The Ones Who Live, TWD: Daryl Dixon), Game of Thrones, House of the Dragon (GoT spin-off).

stvorenie
27. jan 2025

Je to už trochu staršie ale ja som to objavila len nedávno: Lucifer - na Netflixe. Rovnako na Netflixe sa mi páčil seriál : Emily in Paris.

pralinka86
27. jan 2025

Este Euforia, the Regime, the Queens gambit

erika237
27. jan 2025

Dam mozno z ineho sudka: oddychovka pre mna Smrt v raji. Paci sa mi CB Strike, oslovilo ma Skeleton Crew, Mate of Easttown, Big Little Lies.

jaja20
27. jan 2025

Čierny motýľ (2017)
Začala som ho pozerať len z nudy, ale nakoniec to bolo veľmi dobré.

michaella24
27. jan 2025

Neviem čo si už videla, ale ja aktuálne znova idem Príbeh služobníčky (už by mala, dúfam, na jar vyjsť posledná séria, je ich 5 zatiaľ), Emily in Paris - nenáročná oddychovka a Ginny and Georgia.

3petka
27. jan 2025

My sme teraz pozerali Zámok a kľúč ale to je take fantasticke. A potom ešte bol super papierový dom, nemohli sme sa od toho odtrhnúť.

frflos_nespokojny
27. jan 2025

@stvorenie lucifer na netflixe je az 4 rada. pokial chce od zaciatku musi hladat na nete

stvorenie
27. jan 2025

@frflos_nespokojny Lucifer je na Netflixe od prvej časti, len nemá ani titulky, ani dabing.

terezka2911
28. jan 2025

Outlander 👌🏻❤️

gabulka652
4. feb 2025

ja sa teším na tento film 🙂 https://www.pozerajfilmy.sk/filmy/drama/cernak/