Videli ste film Otec?
Videli ste uz film OTEC? Aky mare z neho dojem?
@pljanka Bola som naň včera... som sklamaná maximálne. Môj muž chcel po 10 minútach odísť. Neviem ako iným, ale mne vadil neskutočne blízky obraz, trasľavá kamera, hnusne volená hudba, miestami sa mi krútila hlava a nakoniec nás aj oboch rozbolela.
Akože Ondrík a Morávková v pohode, ale kurňa nechápem, prečo sa musel vyzliecť úplne donaha🙈... toto u mňa nezabodovalo absolútne. Nemalo to žiaden hlbší význam, iba to bol obyčajne vykreslený skutočne smutný príbeh, žiadne emócie nezanechal.😒
V tomto prípade platí, že reklama na film bola silnejšia ako on samotný.
@gabrielka94 lebo to točili na dlhy obraz podobne ako bol toceny film Asolescent.Do Benátok by sa nejaký brak nedostal.Ale 100 ľudí 100 chuti
Film som videla vcera. Najskor som nan nechcela ist, ale napokon som si povedala, ze by to bola skoda. Je natoceny velmi zaujimavo, hlavna rola otca skvela, takisto vyborna kamera. Co sa tyka pribehu, clovek vopred vie co sa bude diat, nie su tam ziadne neprijemne zabery, skor psychologicke vnemy kedy som si trosku poplakala, ale to sa pri takejto silnej teme dalo cakat.. Je to fajn na zamyslenie a mozno aj prvoplanove neodcudzenie otca za to, co sa stalo. Kazdy to samozrejme citi a aj vyhodnoti inak. Film rozhodne odporucam vidiet...
Už nepozerám nic s Ondikom, ani rozhovory, Neviem prečo, ale nerozumiem mu keď rozpráva.
Odporúčam najprv knihu... Moj život s Jojom. Kto si myslí že tento film mu ukáže ako to bolo v roku 2015 - je na omyle. Je to len na motívy knihy, čiže áno, niečo je tak.. a niečo nie.. za mňa bola kniha oveľa silnejšia a ma v sebe viac posolstva. Od filmu som čakala viac.
A kto sa bojí, myslím ze nemusíte.. nie je to také drastické naozaj 🙂
@pljanka veĺmi silný príbeh; mne osobne stuhla krv v žilách a mal som pocit že do konca filmu som ani nedýchal.
len som čitala velmi pozitivne recenzie od ludi na fcb
nie,na Ondríka nie som zvedavá kvôli jeho obdivu k Černákovi
@anonym_55e058 odkedy on obdivuje Černáka?To že ho hrá neznamená že ho obdivuje a zahral ho veľmi dobre,je herec a tým sa živí,dostal dobrú ponuku tak ju vzal len veľa ľudí to nechápe.
@pljanka my sme boli dnes,ja ho odporúčam každému vidieť že v akej uponáhľanej dobe žijeme a doplatilo na to malé dievčatko bohužiaľ, veľmi dobre si to pamätám,som z Nitry, okolo toho miesta chodím často a tiež sa tam vždy pozriem že tam sa to stalo to už tak automaticky, je to veľmi silný skutočný príbeh,herci neuskutoční, naozaj by som tomu filmu dopriala toho Oskara.
@pljanka Bola som naň včera... som sklamaná maximálne. Môj muž chcel po 10 minútach odísť. Neviem ako iným, ale mne vadil neskutočne blízky obraz, trasľavá kamera, hnusne volená hudba, miestami sa mi krútila hlava a nakoniec nás aj oboch rozbolela.
Akože Ondrík a Morávková v pohode, ale kurňa nechápem, prečo sa musel vyzliecť úplne donaha🙈... toto u mňa nezabodovalo absolútne. Nemalo to žiaden hlbší význam, iba to bol obyčajne vykreslený skutočne smutný príbeh, žiadne emócie nezanechal.😒
@gabrielka94 súhlasím..príbeh silný, hlavné postavy super, ale spracovanie divné...tento film mi aj napriek silnej myslienke rýchlo vyfuci z hlavy
Ťažký...veľmi ťažký film...pre nás o to ťažší, keď máme tak staré dievčatko doma....muž ledva rozdýchal....mne tiekli slzy....každú chvíľu tam niekto smrkal.... veľké emócie v nás zanechal 😢
@gabrielka94 presne aj ja som tieto pocity mala. Hlava mala čo robiť tým blízkym rozhýbanym obrazom. Vydržala som ale bola som ako na lodi. Inak veľa je tu v príspevkoch popísane, to čo som cítila po ceste domov. Uponáhľana doba. Ráno do práce ubehaný unavený. Mobilovanie od rodiny známych, len čo si zmyslím, žiadny pokoj od rodiny v práci. Udržať si pozíciu v robote za každu cenu. Zmeny partneriek v nie veľmi správnom veku. Stíhať byť stale ako v dvadsiatke.
Samozrejme Ondrík bol neskutočný. To funenie, vzdychanie, proste hral vyborne.
@pljanka bola som, vynikajuci film, ale treba podotknut, ze to nie je pre kazdeho. Milovnici kvalitnej kinematografie a netradicnej kamery budu nadseni. Ti, co maju radi mainstream na to nemusia ani chodit. Tema je velmi dobre spracovana, je to o vine, o zivote, o cloveku, o ludskom odsudeni… nie je to o tom, co sa vlastne stalo. Mnohe veci ako napriklad vztah manzelov je fikcia. Je to primarne o tom otcovi, o jeho prezivani toho vsetkeho. Je to emotivne silne, ale nie je to o senzaciechtivych zaberoch. Odporucam!
@pljanka bola som, vynikajuci film, ale treba podotknut, ze to nie je pre kazdeho. Milovnici kvalitnej kinematografie a netradicnej kamery budu nadseni. Ti, co maju radi mainstream na to nemusia ani chodit. Tema je velmi dobre spracovana, je to o vine, o zivote, o cloveku, o ludskom odsudeni… nie je to o tom, co sa vlastne stalo. Mnohe veci ako napriklad vztah manzelov je fikcia. Je to primarne o tom otcovi, o jeho prezivani toho vsetkeho. Je to emotivne silne, ale nie je to o senzaciechtivych zaberoch. Odporucam!
@mane01 v nedeĺu večer o 22.00 v Auparku bol takmer vypredaný
@mane01 v nedeĺu večer o 22.00 v Auparku bol takmer vypredaný
@karolinakr aj u nás v Trenčíne
@karolinakr aj u nás v Trenčíne
@ikuska27 ja som to sledovala v reale v novinach tuto kauzu, ale isť na to do kina? no neviem
@ikuska27 ja som to sledovala v reale v novinach tuto kauzu, ale isť na to do kina? no neviem
@karolinakr nie je to dokument ani nic take…
@karolinakr presne ako píše nadomnou....nieje to dokument...je to ako film....takže prečo neísť na film...no neviem....
Čítala som recenzie na film Otec, bola som cez víkend v kine a moje dojmy - herec Ondrík bol super celkom dobre to zahral. Až na ten moment keď utekal do auta sa pozrieť a uvidel tam dcéru ako sa tváril, plus mohli dať k tomu aj záber ako tam uvidel dcéru v akom bola stave, to vynechali úplne. A druhá vec keď sa mu snívalo a ukázali ho nahého to mohli vynechať nemá to žiadny význam podľa mňa. Okrem tohto celkom fajn.
Čítala som recenzie na film Otec, bola som cez víkend v kine a moje dojmy - herec Ondrík bol super celkom dobre to zahral. Až na ten moment keď utekal do auta sa pozrieť a uvidel tam dcéru ako sa tváril, plus mohli dať k tomu aj záber ako tam uvidel dcéru v akom bola stave, to vynechali úplne. A druhá vec keď sa mu snívalo a ukázali ho nahého to mohli vynechať nemá to žiadny význam podľa mňa. Okrem tohto celkom fajn.
@anonym_cf13f5 pochopila som tú nahotu tak, že blízky svet po tom nešťastí všetko o ňom vie. Akoby chodil vyzlečení. Na každom kroku sliediči. Noviny tv rádio okolie práca. …….
@anonym_cf13f5 pochopila som tú nahotu tak, že blízky svet po tom nešťastí všetko o ňom vie. Akoby chodil vyzlečení. Na každom kroku sliediči. Noviny tv rádio okolie práca. …….
@hedviga2 tiez si myslim, ze to bol obraz toho ako sa videl pred spolocnostou, ktora ho rozobrala do poslednej molekuly
@anonym_cf13f5 to naozaj vám chýbal záber na to dieťa spálené v aute?🙈 To už by bolo trochu moc si myslím,všetci sme to pochopili a to stačí.
@anonym_cf13f5 to naozaj vám chýbal záber na to dieťa spálené v aute?🙈 To už by bolo trochu moc si myslím,všetci sme to pochopili a to stačí.
@andrea669 Áno patrilo to k tomu dať keď už z toho natočili film nech je to so všetkým. A na súde dali na okamih obraz z pitvy tak mohli aj v aute. Môj názor.
Ja som čítala zatiaľ len knihu a už aj tá bola pre mňa masaker. Väčšinu som preplakala.
Tam bola neskutočná zhoda náhod, okolností, akokeby to dievčatko muselo zomrieť za každú cenu, lebo osud to tak chcel. Strašne smutný príbeh 😓
@anonym_3d8937 inak toto som rozmyšlala, že ozaj nikto to dievčatko v aute nevidel? ked išiel okolo a za hodinu naspàť a stále sedela v aute, tiež ma napadlo, dalo sa tomu predísť všímavosťou okoloidúcich možno..naposledy som videla video ako kvôli čivave rozbili okno policajti, nebolo to síce u nás

Bojujem sama zo sebou,co to so mnou urobi, urcite je to skvely film, tato tema rezonuje v celom svete, pretoze sa to moze stat kazdemu z nas….a myslim si, ze ak bola niekedy sanca na Oscara, tak je to teraz….a nechapem ludi, ktori toho otca odsudzovali