Wednesday seriál
Vcera sme pozerali serial Wednesday (1.cast), lebo moja 8 rocna dcera ho chcela velmi pozerat. Vsetky dievcata z triedy ho videli a rozpravaju sa o tom v skole. Mne a manzelovi sa ten serial zdal absolutne nevhodny pre deti. Bola som z toho prekvapena, pretoze tato temna hrdinka sa bezne objavuje na detskom obleceni uz od vel.98. Cakala som teda nieco ine a nie take temne a brutalne sceny. Hned na uvod hlavna hrdinka zabila nejakych chlapcov, lebo sikanovali jej brata. Akokeby to bolo OK- sikanuju ta, tak ho zabi.... Dalsie casti teda nasej dcere nechceme pustit. Je z toho nahnevana, lebo vsetci to pozeraju a v podstate nikto nerespektuje vekove odporucania...
Chcem sa preto opytat, ci ostatne mamicky bezne pustaju detom horory alebo len my sme taky " uzkostlivi".
@lapersefona ale uz vazne prehanas, W. je komedia pre deti. Zhod pozu.
Moja to tiez chcela vidiet, najprv som si to pozrela ja, jednoznacne som zhodnotila ze moje dieta nieje este psychicky, emocne a rozumovo vyspele natolko aby serial pochopila a aby sa nebala, vysvetlila som jej preco nechcem aby serial videla, ukazala od akeho veku je serial vhodny, dovolila som jej klip a kreslenu verziu Adamsovcov, pozreli sme si aj povodnych Addams family zo 60’, dostala na narodeniny tortu Wednesday a od vtedy je klud… Nechapem rodicov ze toto pustia 7-8 r detom a este to obhajuju ze tie deti pozeraju kadeco.. stale som rodic a ja rozhodujem co je pre moje dieta vhodne…
A potom sa len divme ze je dnesna doba v haji...
Neviem celkom k tomuto zaujať postoj. Ja som ako 7 ročná potajomky kradla ocinovi horory a potom sme ich s kamoškami pozerali (Kruh, 13 duchov a podobne), ale teda, keď moja dcéra za mnou príde, že chce také dačo pozerať, tak naozaj neviem, či jej to dovolím. Možno čiastočne - že preskočime scény, ktoré sú naozaj nevhodné. Lebo v dnešnej dobe sa k tomu tie deti dostanú extrémne jednoducho a radšej nech si to pozrie so mnou, s tým, že jej určite všetci vysvetlím, akoby to mala pozerať potajomky sama.
@natalka13 pre teba hej pre mna nie.
Ja nerobim pozy. Treba na to upozornit je to nebezpečné pre male deti!

8 rocnej by som to nepustila ani nahodou.Ja som sa bala,ked som to pozerala🙈Ona by mala aj mesiac nocne mory z toho.Akoze pesnicku ma rada aj nasa 5 rocna.Tancuju na to aj na tanecnej v skolke.Ale iba tanec.Absolutne to nie je vhodne pre deti.