icon

Wednesday seriál

millenam
6. júl 2023

Vcera sme pozerali serial Wednesday (1.cast), lebo moja 8 rocna dcera ho chcela velmi pozerat. Vsetky dievcata z triedy ho videli a rozpravaju sa o tom v skole. Mne a manzelovi sa ten serial zdal absolutne nevhodny pre deti. Bola som z toho prekvapena, pretoze tato temna hrdinka sa bezne objavuje na detskom obleceni uz od vel.98. Cakala som teda nieco ine a nie take temne a brutalne sceny. Hned na uvod hlavna hrdinka zabila nejakych chlapcov, lebo sikanovali jej brata. Akokeby to bolo OK- sikanuju ta, tak ho zabi.... Dalsie casti teda nasej dcere nechceme pustit. Je z toho nahnevana, lebo vsetci to pozeraju a v podstate nikto nerespektuje vekove odporucania...
Chcem sa preto opytat, ci ostatne mamicky bezne pustaju detom horory alebo len my sme taky " uzkostlivi".

Strana
z2
lulu0123
27. nov 2023

8 rocnej by som to nepustila ani nahodou.Ja som sa bala,ked som to pozerala🙈Ona by mala aj mesiac nocne mory z toho.Akoze pesnicku ma rada aj nasa 5 rocna.Tancuju na to aj na tanecnej v skolke.Ale iba tanec.Absolutne to nie je vhodne pre deti.

natalka13
1. dec 2023

@lapersefona ale uz vazne prehanas, W. je komedia pre deti. Zhod pozu.

beronsche
1. dec 2023

@natalka13 w je komedia pre deti? To myslis vazne?
Jasne, uz pre batolata.. 🤦
Niektore fakt nemate sudnost...

bu1bu
1. dec 2023

Moja to tiez chcela vidiet, najprv som si to pozrela ja, jednoznacne som zhodnotila ze moje dieta nieje este psychicky, emocne a rozumovo vyspele natolko aby serial pochopila a aby sa nebala, vysvetlila som jej preco nechcem aby serial videla, ukazala od akeho veku je serial vhodny, dovolila som jej klip a kreslenu verziu Adamsovcov, pozreli sme si aj povodnych Addams family zo 60’, dostala na narodeniny tortu Wednesday a od vtedy je klud… Nechapem rodicov ze toto pustia 7-8 r detom a este to obhajuju ze tie deti pozeraju kadeco.. stale som rodic a ja rozhodujem co je pre moje dieta vhodne…

judar
1. dec 2023

A potom sa len divme ze je dnesna doba v haji...

mima1608
1. dec 2023

Neviem celkom k tomuto zaujať postoj. Ja som ako 7 ročná potajomky kradla ocinovi horory a potom sme ich s kamoškami pozerali (Kruh, 13 duchov a podobne), ale teda, keď moja dcéra za mnou príde, že chce také dačo pozerať, tak naozaj neviem, či jej to dovolím. Možno čiastočne - že preskočime scény, ktoré sú naozaj nevhodné. Lebo v dnešnej dobe sa k tomu tie deti dostanú extrémne jednoducho a radšej nech si to pozrie so mnou, s tým, že jej určite všetci vysvetlím, akoby to mala pozerať potajomky sama.

lapersefona
1. dec 2023

@natalka13 pre teba hej pre mna nie.
Ja nerobim pozy. Treba na to upozornit je to nebezpečné pre male deti!

Strana
z2