icon

Zákaz pretáčania reklám na Markíze

kim2028
12. máj 2025

Ahojte, ako viete tak Markíza zavedie zákaz pretáčania reklám o pár dní (21. máj). Čo si myslíte o tom? Osobne pozerám TV dosť ako invalidný dôchodca. Reklamy preskakujem minimálne, no napriek tomu si myslím, že nebude to najlepšie. Ale čo už sa dá robiť. Bojím sa skôr rôznych bugov, ktoré by sa mohli vyskytovať a že dopadne to tak, že budem pozerať len reklamy. Komfort poklesne. Hoci osobne pozerám tak s 5-6 dňovým oneskorením tie svoje obľúbené vecí, tak reklamy budem asi môcť preskakovať. Na šťastie nechcú to zaviesť asi na športové stanice.

Strana
z2
krasneleto
12. máj 2025

neviem aky prinos ocakavaju od tohto kroku, velmi rada by som mala cas pozeram hodinovy film tri hodiny... zial nemam.. pre mna to znamena , ze tv budem pozerat este menej , dam si radsej nieco na netflixe

nyusika
12. máj 2025

pre mna to bude znamenat iba to, ze Markizu prestanem sledovat.

done
12. máj 2025

Nemenovaná osoba z nemenovanej televízie mi ozrejmila, že jej prácou je nájsť čím vyplniť čas medzi reklamami, aby to malo vysokú sledovanosť, nakoľko televízie žijú z reklám a nie z filmov a relácií.

larisa
12. máj 2025

Nebude ma baviť pozerať hodinový film tri hodiny. Ale bude ma veľmi baviť nepozerat markizu. Aspoň bude čoraz menej ľudí pozerať markizu. 😁😁😁😁😁😁😁

la_dolce_vita
12. máj 2025

Nepozeram aj z tohto dovodu Markizu. Vela reklam, kym zacne program, cela vecnost, casy nesedia. Ak nieco nahodou chcem pozriet, tak z archivu, cize skoncim aj s tym.

really8
12. máj 2025

Nemame markizu ale prima funguje tak isto. Lifehack: vypni vtedy telku, znovu zapni. Mas potom minutu na to aby si reklamu pretocil a spustil program kde chces

betulinka1
12. máj 2025

@kim2028 my uz nepozeráme skoro vobec telku kvoli reklamám. Ale ked toto zavedu, tak uz namiesto skoro nic, bude vobec nic 🤣🤣🤣 okrem toho nedavaju nic svetoborné ani filmy ani relácie, pre ktore by som sa obetovala aj s reklamou. Vseobecne mam pocit, ze vsetko co púšťajú su stare otrepané filmy ako filmy pre pamätníkov.

guudy
12. máj 2025

Pozerame viacmenej len Netflix, v tv maximalne dokumenty na inych kanaloch, takze ma to nijako neovplyvni…

petracandle
12. máj 2025

@kim2028 ja som to nezachytila. To akože na Magiu sa nebude dať pretočiť reklama či?
Markíza ma vôbec netrápi, nakoľko už pár rokov ju vôbec ale vôbec nepozerám. Ale desí ma, že pravdepodobne sa to zavedie aj inde. My na TV sledujeme prakticky len šport. Inak len Netflix atď

kim2028
autor
12. máj 2025
@petracandle

@kim2028 ja som to nezachytila. To akože na Magiu sa nebude dať pretočiť reklama či?
Markíza ma vôbec netrápi, nakoľko už pár rokov ju vôbec ale vôbec nepozerám. Ale desí ma, že pravdepodobne sa to zavedie aj inde. My na TV sledujeme prakticky len šport. Inak len Netflix atď

@petracandle JJ, nebude sa dať na staniciach Markízy pretočiť reklama vraj asi po dobu úvodných 3 dní 🙂 Potom zvyšné 4 dní sa bude dať preskakovať ako doteraz. Tiež podobný krok časom pripravuje JOJ, ale chce pozrieť najprv na úspech, či neúspech Markízy. Osobne pozerám tiež 2 športové prenosy denne, ale sledujem aj rôzne seriály 🙂

kim2028
autor
12. máj 2025
@krasneleto

neviem aky prinos ocakavaju od tohto kroku, velmi rada by som mala cas pozeram hodinovy film tri hodiny... zial nemam.. pre mna to znamena , ze tv budem pozerat este menej , dam si radsej nieco na netflixe

@krasneleto Tak chcú zarobiť viac peňazí, ale či sa im podarí to týmito krokmi, tak neviem neviem. Pre mňa sa nemení nič. Mám dosť času, tak pozriem. Bude to asi ťažké, keď budú tam na začiatku rôzne bugy. Osobne nemám nič proti reklamám, ale uvidí sa. Ten jeden film by sa mal dať pozrieť po 3 dňoch už bez reklám.

kim2028
autor
12. máj 2025
@betulinka1

@kim2028 my uz nepozeráme skoro vobec telku kvoli reklamám. Ale ked toto zavedu, tak uz namiesto skoro nic, bude vobec nic 🤣🤣🤣 okrem toho nedavaju nic svetoborné ani filmy ani relácie, pre ktore by som sa obetovala aj s reklamou. Vseobecne mam pocit, ze vsetko co púšťajú su stare otrepané filmy ako filmy pre pamätníkov.

@betulinka1 Filmy a seriály majú celkom OK. Viem si vybrať, hoci videl som to už veľakrát. Je mi ľúto, že nevedia kúpiť občas aj niečo nové zaujímavé z tej USA. Ľudia pozerajú to, tak prečo by menili svoje vzorce?

kim2028
autor
12. máj 2025
@nyusika

pre mna to bude znamenat iba to, ze Markizu prestanem sledovat.

@nyusika Tak pozerať sa bude dať. Po 3 dňoch by sa mala dať reklama preskočiť, ale uvidíme, aké bude to.

lauricka
13. máj 2025

@kim2028 no veď ani s oneskorením sa to nebude dať zo záznamu pretáčať, o to ide. S reklamami sa to ale už dávno nedá pozerať. Takže majú smolu, kašlem na nich. Neviem, ale reklamy má otravujú,nevnímam ich, že o čom točia, a už vonkoncom podľa nich nenakupujem. Niekto si naivne myslí, že nás donúti pozerať tie neskutočné blbosti? Určite nie som ochotná.

beronsche
13. máj 2025

A na Markíze je vôbec čo pozerať? Lebo podľa mňa absolútne nie..

To si radšej platiť streamovacie stanice, netflix, Max, Disney plus. Su tam filmy a dokumenty aj s dabingom, ak by niekomu nevyhovovalo pôvodné znenie..

evansova
13. máj 2025
@done

Nemenovaná osoba z nemenovanej televízie mi ozrejmila, že jej prácou je nájsť čím vyplniť čas medzi reklamami, aby to malo vysokú sledovanosť, nakoľko televízie žijú z reklám a nie z filmov a relácií.

@done Ved nech ziju z reklam, len kto im ich bude zadavat, ked sledovanost prudko klesne?

saxana000
13. máj 2025

Uz teraz vacsinu filmov pozeram z archivu presne preto aby som reklamu pretocila. nakolko sa archiv nebude dat pretocit ostava mi dat film nahrat a pretocit reklamu tak by to malo fungovat pripadne voyo...

bosorkabb
13. máj 2025

Markíza nesledujem, nie je čo. Chcem pozerať film nie reklamu. Preto mám Netflix, Max.

mariazatkova
13. máj 2025

@kim2028 ja pozerám na markíze len Dunaj aj to už nie každú časť. Pretacam zakaždým reklamy. Bude mi to určite vadiť.

cmuckolog
13. máj 2025

Ja kvôli tomu nepozerám uz žiadne stanice cca 5 rokov... Jedine netflix, hbo max , Disney a YouTube premium. Obyč kanály pre mňa prestali byť zaujímavé. Najradšej mám keď sa ma niekto opýta, čo dnes ide večer v TV 😃. Proste mám strašnú averziu na reklamy

lubina
13. máj 2025

@kim2028 toto v zahranici funguje na vsetkych stanicia. Ale da sa to "obist" 😉. To co pozeras si jednoducho nahraj, nepozeraj to z archivu ako zmeskanu relaciu. Ak to budes mat nahrate, tak sa reklama da preskocit 😉

sonula
13. máj 2025

A akych bugov sa bojis ked nebudes moct preskakovat reklamy? je to ich prijem a odvija sa aj od sledovanosti tych reklam. Urcite sa nestane, ze budes pozerat len reklamy, lebo objem vysielanej reklamy je stanoveny zakonom a pre STVR ho upravuje zakon este samostatne.

BTW Aj na netflixe su/budu reklamy.

trisha_r
14. máj 2025

@kim2028 nepozerám Markízu ani žiadne srackove kanály, takže mi je to fuk. Ale už len to že zaviedla niečo takéto popri svojej dennej ponuke, kedy vlastne ani nič neponúka a 10 minútové she reklamy je ojebavanie zákazníka. Ale hlupáci čo pozerajú Markízu už viac osprostiet aj tak nemôžu. 😆

johanka21
14. máj 2025
@larisa

Nebude ma baviť pozerať hodinový film tri hodiny. Ale bude ma veľmi baviť nepozerat markizu. Aspoň bude čoraz menej ľudí pozerať markizu. 😁😁😁😁😁😁😁

@larisa Veru. A snáď sa už konečne prestanú nazývať najsledovanejšou televíziou...

kim2028
autor
14. máj 2025
@johanka21

@larisa Veru. A snáď sa už konečne prestanú nazývať najsledovanejšou televíziou...

@johanka21 Ale oni budú mať sledovanosť stále, lebo vedia priniesť niečo kvalitné, či sa páči to niekomu alebo nie. Azda nebude mať vyššiu sledovanosť JOJ, ktorú okrem MS v hokeji nepozerám vôbec... Tam nič nie je...

kim2028
autor
14. máj 2025
@trisha_r

@kim2028 nepozerám Markízu ani žiadne srackove kanály, takže mi je to fuk. Ale už len to že zaviedla niečo takéto popri svojej dennej ponuke, kedy vlastne ani nič neponúka a 10 minútové she reklamy je ojebavanie zákazníka. Ale hlupáci čo pozerajú Markízu už viac osprostiet aj tak nemôžu. 😆

@trisha_r Ale program majú stanice Markízy najlepší. Osobne pozerám tam skôr seriály a som s tým spokojný. Mňa tie seriály bavia...

kim2028
autor
14. máj 2025
@beronsche

A na Markíze je vôbec čo pozerať? Lebo podľa mňa absolútne nie..

To si radšej platiť streamovacie stanice, netflix, Max, Disney plus. Su tam filmy a dokumenty aj s dabingom, ak by niekomu nevyhovovalo pôvodné znenie..

@beronsche Podľa mňa dá sa tam dosť pozerať aj na slovenských staniciach. Pozerám tak 5-6 hodín a nemám s tým problém. Z tých 7-8 staníc si dokážem vybrať. Ja nie som zase fanúšik streamovacich platforiem. Stojí to už veľmi veľa, aby sa vyplatilo to. Ku tomu tie vecí s černochami, lesbičkami, celkovo LGBTI komunitou nebavia ma. Teraz sú tým streamovacie služby posiate. Najlepšie vecí sa dostanú do TV a zvyšok sú úbohé braky, či sa páči to niekomu alebo nie... Teraz mám Canal+ filmotéku a neviem si tam čo vybrať...

beronsche
14. máj 2025
@kim2028

@beronsche Podľa mňa dá sa tam dosť pozerať aj na slovenských staniciach. Pozerám tak 5-6 hodín a nemám s tým problém. Z tých 7-8 staníc si dokážem vybrať. Ja nie som zase fanúšik streamovacich platforiem. Stojí to už veľmi veľa, aby sa vyplatilo to. Ku tomu tie vecí s černochami, lesbičkami, celkovo LGBTI komunitou nebavia ma. Teraz sú tým streamovacie služby posiate. Najlepšie vecí sa dostanú do TV a zvyšok sú úbohé braky, či sa páči to niekomu alebo nie... Teraz mám Canal+ filmotéku a neviem si tam čo vybrať...

@kim2028 fakt? Neviem no, pre mňa osobne sú slovenské tv nepozeratelne - Markíza, joj, STV.. x-te reprízy filmov, väčšinou so zlým dabingom a okrem STV popretkávané nekonecnou reklamou, nekonečné seriály (dookola tie iste..), stupídne reality show, hlúpe relácie ..
Ako, dá sa občas čosi pozrieť, nepopieram, ale 5 hod. denne?
Čo tam, prosím ťa, pozeravas?
Celkom ma to zaujalo, lebo si to neviem predstavit..

bosorkabb
14. máj 2025
@kim2028

@trisha_r Ale program majú stanice Markízy najlepší. Osobne pozerám tam skôr seriály a som s tým spokojný. Mňa tie seriály bavia...

@kim2028 prosím ťa len tak zo zvedavosti. Čo je také zaujímavé na Markíze? Skús menovať.

vanilkovazmrzka
15. máj 2025

Nech skape cela hnila markiza.

Strana
z2