icon

Zámena manželiek

7. sep 2025

Pamatate si na tuto zamenu??Bolo to davno no minule ju opakovali.Tak velmi mi to male bezbranne dieta prilnulo k srdcu,ako jedine zo vsetkych zamien co som videla(si ju roky pamatam)
Je to tak nespravodlive aby taky zlatuch maly mal taky zivot.
Srdce mam na kusky😓😓😓
Najradsej by som jej vymenila rodicov za milujucich,normalnych,laskavych.
To male stvorenie by si zasluzilo mat sa lepsie,ovela lepsie.
Preco musi byt voci vela detom osud tak kruty-ked ine maju tolko stastia a lasky😢

Zámena manželiek
anonym_0ea7fe
7. sep 2025

@anonym_autor pointa tejto diskusie ?

autor
7. sep 2025
@anonym_0ea7fe

@anonym_autor pointa tejto diskusie ?

@anonym_0ea7fe ci si ju ludia pamataju a ci vedia,ako to s tou malickou islo dalej.Na fb som nic nenasla.Pointa byt nemusi.Ber to iba ako nieco,co si si precitala a tym to pre teba zhaslo.Mna zaujima ta malicka,nie pointa alebo ty

mmoonna
7. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_0ea7fe ci si ju ludia pamataju a ci vedia,ako to s tou malickou islo dalej.Na fb som nic nenasla.Pointa byt nemusi.Ber to iba ako nieco,co si si precitala a tym to pre teba zhaslo.Mna zaujima ta malicka,nie pointa alebo ty

@anonym_autor ja som niekde zachytila,že mali aj druhé a potom ona od neho odišla

anonym_b036c7
7. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Ano mali aj dalsie. A ona od neho odisla.

jablko13
7. sep 2025

A má svoj tiktok, kde nahráva videá: https://www.tiktok.com/@samozivitelkadvoudeti

liusa82
7. sep 2025

a čo si on akože myslel? že mladá baba s ním ostane do konca života? s takým starým chrenom😄 lebo toto bol fakt vekový extrém.. síce aj ona bola chúďa taká trošku pomimo no dalo sa to proste čakať že toto neskončí veselo.Veru keby aspoň tie deti nespravia.Chúdence

kiki68
7. sep 2025

Ved ta od neho odisla, bolo to v mediach, cesky bulvar to rozflakol

summer138
7. sep 2025

@anonym_autor oni už majú 2 deti

mamickalisticka
7. sep 2025

Veľmi dobre si pamätám túto časť, tá malá bola dokonalá krásna a keby môžem, hneď si ju beriem. Zlatinko. Oni dvaja na grc.

autor
8. sep 2025
@mamickalisticka

Veľmi dobre si pamätám túto časť, tá malá bola dokonalá krásna a keby môžem, hneď si ju beriem. Zlatinko. Oni dvaja na grc.

@mamickalisticka presne,mala taky kukuc ta mala,ze sa vryl do pamati.Zlatucka bola a taka bezbranna pri tych hroznych rodicoch.Caj tri dni v postielke a to zaseknute cedecko😭To dieta bolo treba zobrat do naruce a vypusinkovat ho😩

autor
8. sep 2025
@liusa82

a čo si on akože myslel? že mladá baba s ním ostane do konca života? s takým starým chrenom😄 lebo toto bol fakt vekový extrém.. síce aj ona bola chúďa taká trošku pomimo no dalo sa to proste čakať že toto neskončí veselo.Veru keby aspoň tie deti nespravia.Chúdence

@liusa82 som v soku ze este jedno chudiatko maju.Ta Iva nevie co je materinsky cit a s tymi detmi sa tento nezaujem matky bude vliect cely zivot.A aj ony budu take matky.Nie je tam kusok lasky a pritom tie male stvorenia by si zasluzili tak moc😢

autor
8. sep 2025
@summer138

@anonym_autor oni už majú 2 deti

@summer138 😭 smutne zivotiky

marhulka13
8. sep 2025
@anonym_autor

@liusa82 som v soku ze este jedno chudiatko maju.Ta Iva nevie co je materinsky cit a s tymi detmi sa tento nezaujem matky bude vliect cely zivot.A aj ony budu take matky.Nie je tam kusok lasky a pritom tie male stvorenia by si zasluzili tak moc😢

@anonym_autor je ti luti deti, že takouto výchovou budú ako ona, no ona asi tiež nemala vzor v rodine, tak si to nesie so sebou. Sú len dve možnosti, bud začne žiť inak a poučí sa zo zlých rodinných vzorov, alebo bude taka ista

jeennyv
8. sep 2025

@autorka uz maju dalsie dieta, pisali na nete..no grc on ako pedofil…mala zlatunka…ale tu to je za mna nie kazdy ma mat deti a bohuzial mentalnym atletom a rozhodnoham sa dari…

kiki68
8. sep 2025

Ja som citala, ze ich riesila socialka, mne ona pride ako mentalne indisponovana, neviem, ale ma taky prejav, vyzera divne. Ale tak ked jej socialka tie deti nechala. Za mna strasne kombi taky vztah

jeennyv
8. sep 2025
@kiki68

Ja som citala, ze ich riesila socialka, mne ona pride ako mentalne indisponovana, neviem, ale ma taky prejav, vyzera divne. Ale tak ked jej socialka tie deti nechala. Za mna strasne kombi taky vztah

@kiki68 ju zevraj bili doma, potom bola v centre pre matky, lebo nemohli sa vziat kym nedostala plnoletost sudne alebo vekom, plus jej mama ma nejaku diagnozu aj o tom hovorili

autor
8. sep 2025
@jeennyv

@kiki68 ju zevraj bili doma, potom bola v centre pre matky, lebo nemohli sa vziat kym nedostala plnoletost sudne alebo vekom, plus jej mama ma nejaku diagnozu aj o tom hovorili

@jeennyv ano,da sa tomu urobit koniec ak by si ona uvedomila,ze nechce byt ako jej rodicia.Ale nato skutocne inteligenciu aby sa ten zly vzorec stopol.Takto to vyzera tak,ze to pojde z generacie na generaciu.Ozaj uz len ta socialka mohla tie deti zachranit.Ale nezachranila.

autor
8. sep 2025
@kiki68

@kiki68 ked je socialka necinna neznamena to,zeby tym detom bolo lepsie- ako to co sme videli.V skratke to znamena skor ze sa im tym nechcelo az tak zaoberat.Papierovacky su zdlhave a cas je vzacny.

autor
8. sep 2025
@marhulka13

@anonym_autor je ti luti deti, že takouto výchovou budú ako ona, no ona asi tiež nemala vzor v rodine, tak si to nesie so sebou. Sú len dve možnosti, bud začne žiť inak a poučí sa zo zlých rodinných vzorov, alebo bude taka ista

@marhulka13 zda sa,ze ona to druhe,bude taka ista.To by muselo prist k "uvedomeniu si"niektorych zakladnych principov u nej

kikusenka1
8. sep 2025

To je ta co 2 dni dieta pilo ten istý caj?

summer138
8. sep 2025
@kikusenka1

@kikusenka1 áno, aj slabo živené dieťa - myslím že len polievku za celý deň a bila ju matka.

jeennyv
8. sep 2025
@kikusenka1

@kikusenka1 anooo 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️