100 eur od štátu pri výživnom pod 150 eur
Vcera bolo avizovanych nejakych 10 bodov kompenzacie inflacie. Mna sa dotyka prispevok 100€ pri vyzivnom pod 150€.
Poberam vyzivne na syna 130€ od byvaleho partnera.
Viem, ze to je cerstva informacia, ale neviete blizsie info?
Este som zachytila, ze sa musi na to podat ziadost.
Mozno su v tom opat nejake haciky?
Aspon kvapka, ked neleje. Rada by som tuto moznost vyuzila ako kazda mamicka 🙂
Dakujem
@arasidka123 mne to napr vzali bez problemov☺️v DK
@arasidka123 ja som poslala emailom a v pohode
@kajulqa47 ja som tu tiež položila túto otázku ale zle a spravili zo mňa debila co nevie citat 😀 ja som volala na Upsvar ze kam to poslať(nr) a povedali mi,že na taky ten "vseobecny" e mail uspvaru a ony si to pošlú na príslušné oddelenie lebo ešte presne nevedia ktorá to bude riešiť.
@tehotna40 hlavná mailová adresa upsvar , pre príslušný okres..
@autorka ahoj, ja to teda tiež nemám opeciatkovane a bola som dnes na súde kvôli tomu, a povedali mi že k tomu mi uz žiadnu pečiatku netreba, že takto ako to mám je to dobre, pretože to mám priamo od pravnicky prekonvertovane.Absolutne tomu nechápem, som zvedavá čo mi zajtra povedia na upsvar.Ty si mala rozhodnutie tiež od právnika?
Prosím, vzťahuje sa to aj na plnoleté dieťa, ktoré ukončilo SŠ a je nezamestnané? Ďakujem!
Treba zaslat ziadost,nehladaj ziadne haciky. Jedine,co musis spravit je vypisat ziadost a mas prispevok.
@nikha2809 Pravnika som nemala. Ja som sa zastupovala sama. Cize ked hovoria, ze to mas dobre, tak to mas dobre. Ja sa v tom az tak nevyznam 🤷♀️
Nepostrehla som, je už niekde prosím zverejnená žiadosť?
@tiumen no musí ti tu doložku vytlačiť právnik, ja som to tak mala že som si to sama vytlačila a zo súdu má otočili že s čím som to prišla, tak som volala právničke a ona mi to vytlačila aj s doložku, vraj prekonvertovane tak to nazvali ja neviem čo je to 😀a neviem kedy si mala súd, mne tu doložku poslala až neskôr ako rozhodnutie
@kristina0909
je v tejto diskusii

Ja som bola včera,ale teta,že mám až ďalší týždeň,lebo oni k tomu ešte nevedia vôbec nič...