100 eur od štátu pri výživnom pod 150 eur
Vcera bolo avizovanych nejakych 10 bodov kompenzacie inflacie. Mna sa dotyka prispevok 100€ pri vyzivnom pod 150€.
Poberam vyzivne na syna 130€ od byvaleho partnera.
Viem, ze to je cerstva informacia, ale neviete blizsie info?
Este som zachytila, ze sa musi na to podat ziadost.
Mozno su v tom opat nejake haciky?
Aspon kvapka, ked neleje. Rada by som tuto moznost vyuzila ako kazda mamicka 🙂
Dakujem
Dnes už prišlo aj mne písomne rozhodnutie o schválení..
@janinamojka prosim ta a ktoreho si to podavala? len tak informacne sa pytam😇
@nikinkals začiatok novembra
@janinamojka aj ja 4.11🤔
@janinamojka aj mne dnes došlo
Ma niekto info, či podmienkou na získanie tohto príspevku je poberanie rodinných prídavkov? Pani z upsvar mi tvrdila, že áno, čo sa mi nezdá.
Mne normálne volali, že mi zamietaju žiadosť, lebo nepoberam na syna prídavky. Tie poberá exmanžel v zahraničí, keďže mne tu nepriznali, keď som nepracovala. Samozrejme ale chodia na môj účet. Nenašla som nikde takéto podmienky.
Mne prišlo dnes rozhodnutie ze mi schvalili dotáciu
Ako je to v prípade striedavej starostlivosti?,kde je spisana rodičovská dohoda a výživné dobrovoľne platí otec 50 eur?
Ahojte..tento inflacny prispevok by sa mal vyplácať s prídavkom na dieta,alebo to pôjde zvlášť??
@janinamojka od 13 decembra mali začať vyplácať, kto žiadal v novembri. Len nech s tým neprídu že na to nemajú peniaze odrazu.
@puskaruka no,podala som si ziadost hneď,aj schválenie mi prišlo už dávno.. no dnes som dostala iba bežné prídavky na deti,nič viac..preto sa pýtam.

@tehotna40 moje deti tiež majú iné priezvisko ako ja, ale netrebalo rodné listy , len už majú nad 18 rokov tak museli oni podať písomné vyhlasenie k žiadosti, že som žiadala v ich mene dotáciu. Vlastne som si aj všimla ze v rozsudku nie sú vôbec ich rodné čísla a ani moje rodné číslo, ale do žiadosti som ich písala.