icon

3000 eur pre zdravotníkov - podmienky

18. dec 2022

Ahojte, ake su podmienky prosim Vas? Aj vtedy ho sestricka dostane, ked je tehotna a o cca 6 mesiacov odide na matersku? Dakujem!

Strana
z2
fadama
18. dec 2022

@prunee teda zdravotná sestra by mala dostať

nikolka1986
18. dec 2022

Ani cent si nezaslúžia. Presne, učiteľky, predavačky, treba ísť štrajkovať a keď Vám nedajú tak zavrieť obchody aj školy, nebudú mať čo jesť tak si aj zdravotníci premyslia ten štrajk.

modrykolibrik
18. dec 2022

@miskakyska je mi ľúto ze mate takúto skúsenosť a práve pre toto som odišla z nemocnice a robím v dss

macekovam
18. dec 2022

@mondolina je to aj pre ňu... Ak pracuje na dobu neurčitú.. Období po návrate z materskej... 3 roky.. Prečo by to pre ňu nebolo.. Kde sa to píše????

vevapeto
18. dec 2022

Máš nárok ale musíš odpracovať 3 roky. ODPRACOVAŤ (neráta sa tam PN, OČR, RD, MD). A nerataj že dostaneš 3000€, MOŽNO polovicu z toho.

lasoli
18. dec 2022

@liljana ved ucitelia maju dost+aj prazdniny a vserky svitaky,preco im chces pridavat?Ved chodte do ulic ked sa zvysujubine veci,preco nie aj platu?

mondolina
18. dec 2022

@macekovam
nerieš, nepochopila si.

macekovam
18. dec 2022

@mondolina ty nechápeš podstatu veci...

queeninthenorth
18. dec 2022

@nikolka1986 ani cent si nezaslúžia???? To myslíš naozaj pre zdravotníkov???

mondolina
18. dec 2022

@macekovam
ona napísala, že si zaslúži, za to, že tam robí 6 rokov.

cervenaruza123
18. dec 2022

Akoze zeny, uz akokolvek to je, ak na to narok ma, tak ma a ak nema, tak nema. Ked sa niekomu nepaci ako nieco funguje a ho to tak strasne skrie, tak nech sa ide stazovat na vyssie miesta a nech zmenia podmienky narokov. Zase by ma zaujimalo, kolke keby ste mali narok na 3000€ zo zakona, by ste sa ho vzdali, lebo by vam to nepripadalo spravodlive. Co tu je spravodlive? Spravodlivost neexistuje. Vzdy je niekto ukrateny, vzdy sa ma niekto lepsie. Za rovnaky rodicovsky prispevok ostava doma zena, co jej muz cele dni robi a je sama vacsinu casu, aj taka co jej nablizku byvaju obe babky aj dve sestry a cele dni jej pomahaju s detmi. A predsa sa neda porovnat, ako sa namakaju.

luliu
18. dec 2022

@modrykolibrik je úplne jedno, čo si ty myslíš, že je spravodlivé. Nárok má

hellwant
19. dec 2022

modry kolibrik a mondolina, ste neprajne, doslova zavist(?) ci iba neprajnost(?) ide z vasho prispevku. Ona nechcela neodpracovat 3 roky, len sa pytala ako to je, ked pôjde na matersku- nepochopila to z napisanych podmienok. Cize ci to môze byt prerusene a potom odpracovane. Ano nie vsetci zdravotnici sa slusne spravaju, ale to sa neda dokonale oddelit tak, aby len tí slusní dostali. Raz dostanu zdravotnici, inokedy napr. ucitelia, ci dôchodcovia.

mondolina
19. dec 2022

@hellwant
nemám čo závidieť, len mám pocit, že v tomto štáte si zaslúžia len zdravotníci a učitelia. Ostatné povolania nerobia asi nič...

hellwant
19. dec 2022

@mondolina Ano ono to tak vyznieva, ale ak robite v priemysle, obchode, ci ponukate sluzby ste u sukromnika, mate zamestnavatela. Vsetci vieme ake tazke ho je presvedcit zdvihnut plat, niekde nemozne, ale od toho je tu zamestnavatel. Plus su to odvetvia-zdravotnici, ci ucitelia(nemyslim sukromne skoly, ktore maju zisk aj z poplatkov) ktore nevyrabaju a nepredavaju vyrobky(akurat lekarne predavaju lieky, ale tie vyrabaju farmaceuticke firmy v zahranici, nie je to vyrobok nemocnice, zisk maju hlavne firmy). Ich marketing- reklamy su dost obmedzene. Nie je to ako reklama na chutny, ci uzitocny vyrobok, ktora vas doma potesi. Asi kazdy sa najradsej vyhyba nemocnici, ci je rad, ked uz ma skolu za sebou😃.

liljana
19. dec 2022

@hellwant Je tu viac problemov, ci otazok.
Preco zdravotnici sa neozvali uz za Fica, ale tam boli ticho?
Do zdravotnictva sa leju obrovske peniaze, zaroven sa tam masivne kradne a podvadza na zakazkach, ale zvnutra sa nikto neozve. Nech tam idu peniaze, ale nech sa zabezpeci konecne, ze sa tie peniaze nestratia v sukromnych vreckach. Ludia platia vysoke zdravotne poistenie, dostanu tam hnusnu stravu a casto neprijemne zaobchadzanie. A kto sa ma ozvat, ze sa tam kradne ak nie oni. Ludia zvonku, co do toho nevidia a nemaju dokazy?

mondolina
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2